Cearsafuri din bumbac Standard gri 140x240 cm

31 Lei 26 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Dacă preferați clasicul, achiziționați cearșaful nostru clasic alb de 140 x 240 cm la un preț foarte competitiv. Cearșafurile din bumbac de înaltă calitate, realizate din 80% bumbac și 20% poliester, cu o gramaj de 125 g/m², sunt potrivite în special pentru hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare, dar își pot găsi utilitatea și în locuința dumneavoastră. Această lenjerie este foarte confortabilă, moale și are o respirabilitate și absorbție excelente. Așadar, nu ezitați să îl încercați la acest preț avantajos. Vă recomandăm să spălați cearșaful înainte de prima utilizare.

Temperatura de spălare recomandată este de 60 °C.

Notă: Culorile prezentate pot fi ușor diferite de realitate.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri din bumbac

Bavlněné prostěradloCearșaf clasic și încă căutat de bumbac este 100% natural și blând pe piele. Este popular pentru ușurința, respirabilitatea și întreținerea ușoară. Cu o îngrijire adecvată, fibrele vor rezista cât timp sunt noi, singurul dezavantaj este nevoia de călcare. O alegere ideală pentru grădinițe, hoteluri și diverse tipuri de facilități de cazare.

  • Material: 100% bumbac
  • Greutate: 125 g/m2

Greutatea cearșafului

Gramaj 125 g/m2

Greutatea de 125 g/m2 se regăsește la cearșafurile clasice, fiind recunoscute pentru materialul respirabil, absorbție și înlocuire ușoară, utilizate astfel în multe unități de cazare.

Dimensiunea cearșafului 140 x 240 cm

Rozměr prostěradla 140x240cmCearșafuri de 140 x 240 cm sunt cusute pe paturi de o persoană. Dacă preferați clasicele, alegeți un design din bumbac, care să fie, de asemenea, blând cu pielea întregului corp. Puteți combina cu ușurință culorile cearșafurilor cu lenjeria de pat și interiorul întregului dormitor.

Culoare

Gri

Šedá barva prostěradlaAstăzi una dintre cele mai populare culori și combinații. Încercați să evocați un dormitor modern cu o cearșaf gri. Culoarea umbrei pare naturală și o puteți combina confortabil cu așternuturi colorate sau elemente din dormitor sau cameră.

Cearșaful nu este elastic

Prostěradlo není napínacíCearșafurile nu sunt elastice și sunt populare nu numai în gospodării, ci mai ales în hoteluri sau în facilități medicale. Înlocuirea este rapidă și ușoară, cu cearșafuri curate în cel mai scurt timp.

Cearșaf fara cauciuc

Prostěradlo bez gumyLenjeria de pat clasică fără cauciuc este încă foarte populară. Acesta își are locul în diferite tipuri de facilități de cazare, în grădinițe sau în case pentru bătrâni. Puteți schimba pânza ușor și rapid. Bumbacul garantează un somn confortabil și este ușor de întreținut.

La cate grade se spala cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Lenjeria de pat din bumbac poate fi spălată chiar și la 60 °C, temperatura va distruge acarienii și ne va scăpa de murdărie. Bumbacul tratat cu crepon, terry sau jersey poate fi, de asemenea, spălat la 60 °C. Ei vor aprecia în special temperatura mai ridicată pentru rufele mai murdare.

    • Temperatura de spalare recomandata: 60 °C

Cat de des se spala cearșafurile?

Jak často povlečení prát?Schimbarea și spălarea lenjeriei de pat este o chestiune firească.
În mod optim, ar trebui să spălăm cearșafurile în fiecare săptămână, maximum o dată la 14 zile. 
Transpirația, raceala sau lunile calde de vară contribuie la murdarie, deci este de dorit să fie spalate mai des.
Legat de aceasta este necesitatea de a spăla păturile și pernele.
Spălați lenjeria de pat nou achiziționată înainte de a o folosi pentru prima dată, se va înmuia.

  • Maxim o data in 14 zile

Se pot usca cearșafurile?

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și a țesăturii. Este important să bateți corect așternutul și să il atârnați pe umeraș. Nu puneți prinzatoare peste colțuri, materialul se poate extrage. Uscarea în baie este inadecvată, este cea mai umedă cameră din apartament, iar cearșaful de pat poate deveni învechit.

Pachetul contine:

    •  1 cearșaf 140 x 240 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri de bumbac 140 x 240 cm
Culoare: Gri
Material: 100% bumbac
Gramaj: 125 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Cu elastic: Nu
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 20 cm
Intinzatoare: Nu
Dimensiune: 140 x 240 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: