Cearsaf Cocolino microplus cu elastic SOFT 90x200 cm verde

Călduroase
63 Lei –17 %
zelena v2
63 Lei –17 % 52 Lei 44 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Întindeți-vă în micropluș-ul cald și moale. Cearșaful din micropluș este un clasic pentru nopțile reci de iarnă. Datorită proprietăților sale pozitive, cum ar fi căldura ridicată și moliciunea sa, îl veți îndrăgi de la prima atingere. Cearșaful de 90 x 200 cm este conceput pentru un pat de o persoană cu o înălțime a saltelei de până la 25 cm. Micropluș-ul moale și catifelat este, de asemenea, potrivit pentru persoanele care suferă de alergii.

Pentru a-și păstra calitatea și moliciunea de lungă durată, vă recomandăm să spălați cearșaful din micropluș cu detergenți delicați la o temperatură maximă de 40 °C și să îl uscați pe uscător. Datorită proprietăților sale speciale, nu este necesar să fie călcat. Vă recomandăm să spălați cearșaful înainte de prima utilizare.

Notă: Reprezentarea culorilor poate diferi ușor de realitate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearceaf din microplus

Foaie de microplush Cearceaful din micropluș este foarte plăcut la atingere, moale și neted. Parul scurt și dens vă va tine de cald chiar si in lunile cele mai reci. Micropluș-ul este ușor de întreținut, nu scapă firele de păr și se usucă rapid. De asemenea, își găsește locul la cei care suferă de alergii. Împreună cu lenjeria de pat din microplus, creează un loc cald și confortabil din fiecare pat.

  • Material: 100% poliester
  • Greutate material : 160 g/ m2

Dimensiunea cearceafului 90 x 200 cm

Dimensiunea foii 90x200cm Aceasta este dimensiunea clasică a unei cearșaf destinat paturilor individuale. Potrivit pentru camerele adulților sau pentru copii și adolescenți. Puteți alege dimensiunea standard de 90 x 200 cm în diverse tonuri de culori care să se asorteze cu interiorul.

Greutatea cearceafului

Greutate 160 g/ m2

Greutatea foii 120 Cearceafurile cu o greutate mai mare arată frumos, în plus, sunt foarte moi și plăcute la atingere. Tesatura este rezistenta, potrivita pentru dormitoare, camere pentru copii si facilitati de cazare. Cu o îngrijire adecvată, veți obține culori strălucitoare și o durată de viață prelungită.

Culoarea cearceafului

Verde

Culoarea foii verde Dormitorul proaspăt și armonios în tonuri de verde are efecte liniștitoare asupra minții noastre și este, de asemenea, modern. Verdele în combinație cu nuanțe de gri sau alb va arăta elegant și se va potrivi perfect într-o cameră mică.

Notă: Afișajul color poate diferi ușor de realitate.

Întinderea cearșafurilor

Cearșaf cu țesătură flexibilă

Foaia este tensionată Înlocuirea cearșafurilor va fi floare la ureche. Cearșafurile flexibile sunt foarte practice, se așează bine pe pat și nu alunecă. Datorită elasticului din țesătură, acoperirea patului va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț. 

Cearșaful cu elastic

Foaie cu cauciuc Indiferent de materialul preferat al cearșafului, cu siguranță vă va plăcea cearșaful cu elastic pe margini. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Prinderea ușoară de saltea și posibilitatea înlocuirii cauciucului reprezintă avantaje importante.

La ce temperatură trebuie spălate cearșafurile?

La ce temperatură trebuie spălată foaia? Spălarea blândă la 40 °C este potrivită și sigură pentru orice material. Lenjeria de pat se spală în general la temperaturi între 30 și 60 °C. Satinul, microfibra, terry-ul, jersey-ul sau materialul creponat pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, în mod ideal 40 °C. Veți scăpa de murdărie, transpirație și celulele moarte ale pielii.

  • Temperatura de spalare recomandata : 40 °C

Cât de des se spală cearșafurile?

Cât de des să spălați lenjeria de pat? Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, lenjeria de pat trebuie spălată în mod regulat. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile calde, pentru persoanele cu transpirație crescută sau cei bolnavi, se recomandă scurtarea intervalului la 1x pe săptămână.

  • În fiecare săptămână, maxim 1x în 14 zile

Aceste cearșafuri pot fi uscate în uscătoarele automate de rufe

Puteți usca această cearșaf Recomandăm uscarea în uscătorul automat la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturilor. Este important să scuturați corect cearșaful și apoi să îl agățați. Nu folosiți cârligele peste colțuri, materialul poate deteriorat. Uscarea în baie nu este recomandată deoarece este cea mai umedă cameră din casă, iar cearșaful poate căpăta un miros neplăcut. Pentru majoritatea materialelor, se recomandă să se usuce pe un uscător clasic.

Pachetul conține:

  • 1 cearșaf 90 x 200 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri din Cocolino micro-plus cu elastic 90 x 200 cm
Culoare: Verde
Material: 100% poliester
Gramaj: 160 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 25 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 90 x 200 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: