Cearsaf Jersey MICRO gri închis 180 x 200 cm

REDUCERI
Neevaluat
50,20 Lei –25 %
Jersey bavlna tmave sede
50,20 Lei –25 % 37,80 Lei 31,80 Lei fără TVA
În stoc (> 50 buc.)
Livrare la:
6.12.2021

Cearșafurile din jersey concepute pentru pat dublu sunt fabricate din 80% bumbac și 20% microfibră. Datorită materialului moale și pufos, acestea sunt deosebit de populare în lunile reci. Cearșafurile practice de 180 x 200 cm sunt concepute pentru saltele de până la 26 cm înălțime. Cearșafurile Jersey MICRO în nuanțe de gri, îndeplinesc standarde ridicate de igienă. Respirați o nouă viață în pat și îmbinați-o cu așternuturi pe tonuri similare.

Pentru a menține calitatea și proprietățile necesare, vă recomandăm să le spălați în detergenți ușori la o temperatură maximă de 60 °C. Uscați ideal pe un uscător clasic, sau, într-un uscător automat la un nivel mediu de temperatură.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri Jersey 

Jersey prostěradloUn element indispensabil al dormitoarelor moderne, cearșafurile de pat din Jersey - moi dar în același timp ferme. Căutați un compromis între bumbac și terry?! Acest material este de foarte bună calitate și are o durată de viață lungă. Chiar și după spălarea frecventă, în condiții adecvate, nu își pierde intensitatea culorii. Îl  puteți combina cu orice lenjerie de pat, nu necesită călcare, este suficient să îl împăturiți imediat după uscare.

  • Material: 80% bumbac și 20% microfibră
  • Greutatea materialului: 120 g/m2

Greutatea cearșafului

Gramaj 120 g/m2

Gramáž prostěradla 120În greutate de 120 g/m2, veți găsi în principal cearșafurile din jersey. Sunt populare mai ales în lunile mai reci, sunt moi și suple la atingere.

Dimensiunea cearșafului 180 x 200 cm

Rozměr prostěradla 180x200cmAceasta este dimensiunea tipică a cearceafurilor pentru paturile duble. Sunt dorite atât în gospodării, cât și în diferite tipuri de cazare. Oferim dimensiunea de 180 x 200 cm într-o gamă largă de materiale. Cearșaful este moale și foarte plăcută la atingere.

Culorile cearșafurilor

Gri

Šedá barva prostěradlaAstăzi una dintre cele mai populare culori și combinații. Încercați să accentuați un dormitor modern cu un cearșaf gri. Culoarea umbrelor pare naturală și o puteți asorta ușor cu o lenjerie de pat colorată sau cu alte elemente din camera.

Așternere

Cearșaf cu țesătură flexibilă

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafurilor va fi floare la ureche. Cearșafurile flexibile sunt foarte practice, se așează bine pe pat și nu alunecă. Datorită elasticului din țesătură, acoperirea patului va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț. 

Cearșaful cu elastic

Prostěradlo s gumouIndiferent de materialul preferat al cearșafului, cu siguranță vă va plăcea cearșaful cu elastic pe margini. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Prinderea ușoară de saltea și posibilitatea înlocuirii cauciucului reprezintă avantaje importante.

La ce temperatură trebuie spălate cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Lenjeria de pat din bumbac poate fi spălată chiar și la 60 °C, această temperatură va distruge în mod sigur acarienii și vă va scăpa de murdărie. Bumbacul creponat, terry-ul sau jersey-ul pot fi de asemenea spălate la 60 °C. Această temperatură mai ridicată va fi bine-venită pentru rufele mai murdare.

  • Temperatura recomandată de spălare: 60 °C

Cât de des se spală cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea cearșafurilor de pat trebuie să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele care transpiră mai mult sau pentru persoanele bolnave, se recomandă reducerea intervalului la o dată pe săptămână.

  • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Nu recomandăm uscarea acestui cearșaf într-un uscător automat de rufe

Toto prostěradlo nedoporučujeme sušit v sušičceUscarea în uscătorul automat nu este recomandată pentru majoritatea materialelor. Materialele jersey, satin, bumbac sau terry nu pot fi uscate decât la temperaturi scăzute, apoi scoase și pliate imediat după încheierea programului. Uscarea în aer liber sau pe balcon este ideală.

Pachetul conține:

  •  1 cearșaf 180 x 200 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearșafuri
Culoare: Gri
Gramaj: 120 g/m2
Material: 80% bumbac | 20% fibre artificiale
Temperatură de spălare recomandată: 60 °C
Cele mai ieftine de pe piață: Da
Dimensiuni: 180 x 200 cm
Cu elastic: Da
Execuție: Întinzătoare, Cu elastic
Înălțimea optimă a saltelei: Pana la 26 cm
Întinzătoare: Da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: