Cearșaf terry, galben deschis, 90x200-cm

Neevaluat
37,80 Lei –15 %
froté žluté
37,80 Lei –15 % 32,10 Lei 27 Lei fără TVA
În stoc
Gramaj (densitatea fibrelor)
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
21.10.2021

Cearșafurile din terry sunt solicitate și căutate pentru întreținerea ușoară, durabilitatea și absorbția ridicată. Materialul moale este plăcut la atingere, își păstrează forma constantă și are o durată lungă de viață. Un alt avantaj este elasticitatea sa, astfel încât cearșaful nu alunecă și se menține ferm. Este potrivit și pentru hotelieri, deoarece materialul terry nu va avea nevoie de călcare. Vă veți îndrăgosti la prima atingere de cearșaful alb din terry.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri Terry

Froté prostěradloCearșafurile Terry sunt solicitate și căutate pentru întreținerea ușoară, durabilitatea și absorbția ridicată. Materialul moale este plăcut la atingere, își păstrează forma constantă și are o durată lungă de viață. Un alt avantaj este elasticitatea ridicată, astfel încât cearșaful nu alunecă și se ține ferm. Îi va plăcea și hotelului, pentru că materialul tery nu va fi călcat.

  • Material: 80% bumbac 20% poliester
  • Greutatea materialului: 190 g/m2

Greutatea foii

Greutate 190 g/m2

Gramáž prostěradla 190Greutatea mai mare de 190 g / m2 Lux are o calitate și o rezistență ridicate. Fibrele groase sunt moi la atingere și plăcute la atingere.

Dimensiune foaie 90 x 200 cm

Rozměr prostěradla 90x200cmDimensiunea clasică a unei cearșafuri concepută pentru paturi de o persoană. Potrivit pentru camere sau dormitoare pentru copii și studenți. Puteți combina cu ușurință dimensiunea standard de 90 x 200 cm în diferite tonuri de culoare cu interiorul.

Culoare

Galben

Žlutá barva prostěradlaCuloarea razelor soarelui și a zilelor de vară. Galbenul te va fermeca și nu te va lăsa să pleci. Cearșaful galben modern va crea o atmosferă irezistibilă a lunilor de vară în dormitor și camera copiilor. Completați-l cu elemente în culori deschise, veți lumina chiar și cel mai întunecat colț.

Tensionarea cearșafului

Cearșaful este elastic

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafurior va fi o briză pentru dvs. Cearșafurile întinse sunt foarte practice și se țin bine pe pat, nu alunecă. Datorită cauciucului cusut, acoperirea va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț.

Cearșaf cu cauciuc

Prostěradlo s gumouFie că preferați pânza clasică sau cearșafurile de pământ, cu siguranță vă va plăcea cea cu cauciuc în jurul perimetrului. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Aderența ușoară a saltelei și posibila înlocuire a cauciucului reprezintă un avantaj imens.

La cate grade ar trebui sa se spele cearșaful?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea delicată la 40 ° C poate rezista practic la orice material. Lenjeria de pat este cel mai adesea spălată la temperaturi cuprinse între 30 și 60 ° C. Satinul, microflanelul, terryul, jerseyul sau crepul pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40 ° C. Vei scăpa de murdărie, sudoare și celule moarte.

  • Temperatura de spălare recomandată: 40 ° C

Cat de des se spala cearșaful?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea lenjeriei de pat ar trebui să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele cu transpirație mai mare sau pentru pacienți, se recomandă scurtarea intervalului la o dată pe săptămână.

  • maxim o dată în 14 zile</

Uscare

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și a țesăturii. Este important să bateți corect cearșaful și să il atârnați pe umeraș. Nu puneți știfturile peste colțuri, materialul se poate extrage. Uscarea în baie este inadecvată, este cea mai umedă cameră din apartament, iar cearșaful de pat poate developa mucegai. Cu toate acestea, pentru majoritatea materialelor, se recomandă uscarea prin rufe.

Pachetul conține acest cearșaf:

  • 1 cearșaf 90 x 200 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearșafuri
Culoare: Galben
Gramaj: 190 g/m2
Material: 80% bumbac | 20% poliester
Temperatură de spălare recomandată: 40 °C
Dimensiuni: 90 x 200 cm
Cu elastic: Da
Execuție: Întinzătoare, Cu elastic
Înălțimea optimă a saltelei: Pana la 20 cm
Întinzătoare: Da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: