Cearsafuri Frotir cu elastic EXCLUSIVE galbene 200 x 220 cm

190 g/m2
Neevaluat
89,80 Lei –18 %
frote svetle zlute
89,80 Lei –18 % 73,80 Lei 62 Lei fără TVA
Produsul a fost epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cearșafurile noastre de 200 x 220 cm sunt fabricate din 80% bumbac și 20% poliester.
Sunt foarte moi, plăcute și moi la atingere și își aplică mai ales în anotimpurile de iarnă.
Cearșafurile noastre ieftine Cearșafurile Terry ating calitatea europeană și îndeplinesc standarde ridicate de igienă. Nu vă fie teamă să vă amenajați dormitorul, adăugați o notă la hotel sau pensiune.

Pentru păstrarea pe termen lung a calității și moliciunii cearșafului, vă recomandăm să il spălați în detergenți de rufe fine la temperatura de 40 °C și să il uscați într-un umeraș sau într-un uscător într-un grad mediu..

Mai jos, alegeți o variantă de produs în funcție de mărimea și greutatea cearșafului de pat și adăugați-l în coș.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri Frotir

Froté prostěradloCearșafurile Terry sunt solicitate și căutate pentru întreținerea ușoară, durabilitatea și absorbția ridicată. Materialul moale este plăcut la atingere, își păstrează forma constantă și are o durată lungă de viață. Un alt avantaj este elasticitatea ridicată, astfel încât foaia nu alunecă și se ține ferm. Îi va plăcea și hotelierul, pentru că materialul tery nu va fi călcat.

  • Material: 80% bumbac | 20% poliester
  • Greutate: 190 g/m2

Greutate

Greutate 190 g/m2

Gramáž prostěradla 190Greutatea mai mare de 190 g / m2 Lux are o calitate și o rezistență ridicate. Fibrele groase sunt moi la atingere și plăcute la atingere.

Dimensiuni 200 x 220 cm

Rozměr prostěradla 200x220cmCearșafurile frotir sau din pânză de mărime de 200 x 220 cm sunt potrivite pentru toate paturile duble din dormitoare, hoteluri sau pensiuni. Datorită culorilor vesele, puteți crea și un interior original dintr-o cameră obișnuită.

Culoare

Galben

Žlutá barva prostěradlaCuloarea razelor soarelui și a zilelor de vară. Galbenul te va fermeca și nu te va lăsa să pleci. Cearșaful galben modern va crea o atmosferă irezistibilă a lunilor de vară în dormitor și camera copiilor. Completați-l cu elemente în culori deschise, veți lumina chiar și cel mai întunecat colț.

Elasticitatea cearșafurilor

Cearșaful este extensibil

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafurilor  va fi o briză pentru dvs. Cearșafurile întinse sunt foarte practice și se țin bine pe pat, nu alunecă. Datorită cauciucului cusut, acoperirea va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț de copii.

Cearșaf cu prindere din cauciuc

Prostěradlo s gumouFie că preferați pânza clasică sau cearșafuri de pânză, cu siguranță vă va plăcea cea cu cauciucul în jurul perimetrului. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Aderența ușoară a saltelei și posibila înlocuire a cauciucului reprezintă un avantaj imens.

La cate grade se spala cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea delicată la 40 °C poate rezista practic la orice material. Lenjeria de pat este cel mai adesea spălată la temperaturi cuprinse între 30 și 60 °C. Satinul, microflanelul, terryul, jerseyul sau crepul pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40 °C. Vei scăpa de murdărie, sudoare și celule moarte.

  • Temperatura de spalare recomandata: 40 °C

Cat de des se spala cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea lenjeriei de pat ar trebui să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele cu transpirație mai mare sau pentru pacienți, se recomandă scurtarea intervalului la o dată pe săptămână.

  • maxim o data la 14 zile

Cum se poate usca cearșaful?

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și a țesăturii. Este important să intindeți corect cearșaful și să il atârnați pe umeraș. Nu puneți prinzatoarele peste colțuri, materialul se poate extrage. Uscarea în baie este inadecvată, este cea mai umedă cameră din apartament, iar cearșaful de pat poate deveni învechit. Cu toate acestea, pentru majoritatea materialelor, se recomandă uscarea prin rufe.

Pachetul contine:

  •  1 cearșaf  200 x 220 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri
Culoare: Galben
Gramaj: 190 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 20 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 200 x 220 cm
Implementare: Cu elastic, Fara elastic
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare