Lenjerie de pat bumbac Deamon galbenă din 7 piese

Neevaluat
191,71 Lei 161,10 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
29.7.2021

Vă vor plăcea așternuturile moderne din bumbac din 7 piese, cu un motiv delicat, pentru moliciune, absorbție ridicată și respirabilitate. Vă va plăcea la prima vedere stilul simplu cu modelul de flori, dar și atingerea. Culoarea galbena cu detalii albe și negre, designul original și țesăturile fine subliniază aspectul fiecărui dormitor. Lenjeria de pat are 2 fete, cealaltă parte a așternutului este într-un design roșu de o singură culoare, fără model, precum și o cearșaf. Așternutul galben Deamon are un fermoar discret. Bucurați-vă de cearșafuri din bumbac din 7 piese cu un model abstract, pe care le puteți folosi pe un pat dublu cu o pătură comună.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Așternuturi din bumbac

BavlnaMaterialul consacrat și cel mai des folosit pentru lenjeria de pat este cu siguranță bumbacul. Clienții vor aprecia calitățile sale excelente și prețul accesibil. Bumbacul este respirabil, moale și elimină orice urmă de umiditate. Prin urmare, este potrivit și pentru persoanele care transpiră mai mult noaptea. Un posibil dezavantaj este stoarcerea după spălare și necesitatea călcării. Bumbacul este dovedit după ani de zile de experiență ca fiind o fibră naturală delicată pentru pielea întregului corp.

  • Material: 80% bumbac și 20% microfibră
  • Greutatea materialului: 125 g/m2

Culoare

Galbena

Žlutá barva povlečeníLăsați razele să intre în dormitor prin culoarea galbenă. Cea mai strălucitoare culoare caldă îi va încălzi și îi va înveseli chiar și pe cei mai mari pesimiști. Dacă aveți un dormitor orientat spre nord, galbenul va încuraja și va lumina chiar și cel mai întunecat colț. Puteți combina cu ușurință multe nuanțe cu tonuri de maro, alb sau negru. Poate fi agresiv pe suprafețe strălucitoare și netede. Incorporează accesorii sau lenjerie de pat în tonuri galbene care vor fi non-violente și energice.

Inchidere

Fermoar

Zapínání povlečení na zipNu aveți timp să stați și fiecare minut salvat este util?! Lenjeria de pat cu fermoar este rapidă, confortabilă și practică. Încordarea deranjantă, împingerea sau zgârierea sunt tabuuri. Atât fermoarul, cât și glisorul sunt plate și ascunse cu grijă. Veți fi acoperit într-o clipă.

Tema lenjerie de pat

Inimioare

Motiv povlečení srdceIubirea și multe sentimente locuiesc în fiecare inimă. Transferați o bucată din voi în dormitor. Tema cu inimioare face din dormitor un cuib de iubire, arată romantic și iubit. Motivul, deosebit de popular în rândul sufletelor sensibile, semnifică și curaj și militanță. Combinațiile de culori fără precedent sunt potrivite și pentru camerele de fete.

Stil lenjerie de pat

Modern

Styl povlečení moderníCondimentează interiorul dormitorului, fii original și neobișnuit. Creați un contrast de culori, includeți unul șocant printre nuanțele pastelate. A ieși în evidență. Culorile de pat strălucitoare cu modele vibrante sunt alegerea potrivită. Culorile și motivele vibrante ale florilor, cercurilor, stelelor sau dungilor garantează un dormitor la modă. Stilul modern este popular și potrivit pentru toate gospodăriile, aerisirea și practicitatea acestuia vor fi apreciate de toată lumea.

Se pot călca asternuturile?

Povlečení je nutné žehlitFără îndoială, cele mai populare materiale pentru așternut, cum ar fi bumbacul, bumbacul satinat sau microfibra, trebuie călcate. Singurul material care nu necesită călcare este crepa. Imediat după spălarea patului, opriți-l cu știfturile. Calcați cu fața pe dos pentru a preveni deteriorarea materialului și estomparea culorilor. Îngrijirea minuțioasă a așternutului dvs. dă roade.

  • Asternuturile se pot calca, dar nu este obligatoriu

La câte grade se spală așternuturile? 

Na jakou teplotu prát?În general, lenjeria de pat se spală la temperaturi intre 40 si 60°C. Lenjeria albă sau din bumbac poate fi spălată până la 60°C, în timp ce pentru crep este recomandat să alegeți o temperatură mai scăzută. De obicei, temperaturile ridicate de spălare pot deteriora fibrele, pot da o impresie de uzura sau pot decolora culorile. Înainte de prima utilizare, temperatura de spălare trebuie să fie min. 40 °C.

  • Temperatura recomandată de spălare: 40 °C

Cât de des se spală așternuturile? 

Jak často povlečení prát?Desigur, schimbarea și spălarea lenjeriei de pat este necesară. În mod optim, ar trebui să spălăm lenjeria în fiecare săptămână, maxim o dată la 14 zile, întoarsă pe dos. Transpirația, îmbolnăvirea sau lunile călduroase de vară contribuie la murdărire, de aceea este de preferat să fie spălată mai des. În aceste situații, este nevoie să se spele și pilotele sau pernele. Spălați lenjeria de pat nou achiziționată înainte de a o folosi pentru prima dată, va deveni și mai moale.

  • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Pachetul acestei lenjerii de pat contine:

  •  2 fețe de pătură 140 x 200 cm
  •  2 fețe de pernă clasice 70 x 90 cm
  •  2 fețe de pernă mici 40 x 50 cm
  •  1 cearșaf fara elastic 240 x 220 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Lenjerie de pat din 7 piese
Culoare: Galben
Gramaj: 125 g/m2
Dimensiuni pilotă: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 40 x 50 cm, 70 x 90 cm
Temperatură de spălare recomandată: 40 °C
? Dimensiuni lenjerii de pat: 70 x 90 cm | 140 x 200 cm
Motiv lenjerie de pat: Inimi
Stil lenjerie de pat: Modern
Închidere: Fermoar
Dimensiuni cearsafuri: 240 x 220 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: