Lenjerie de pat strălucitoare Bufnită cenusie

Neevaluat
112,10 Lei 94,20 Lei fără TVA
În stoc (26 buc.)
Livrare la:
30.9.2021

Lenjeria de pat de calitate cu un model modern este garantată pentru a vă înveseli dormitorul. Culorile strălucitoare și permanente nu își pierd frumusețea chiar și după multe spălări. Este fabricat din bumbac de calitate, care este uimitor de moale, ușor și respirabilBumbacul este, de asemenea, ideal pentru persoanele cu alergii, astm și piele sensibilă. Lenjeria de pat are un model pentru copii care strălucește în întuneric. Inchidere cu fermoar.

Sfatul nostru: Pentru a menține calitatea așternutului preferat, vă recomandăm să il spalați cu fața pe dos la temperatura maximă de 40°C.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Așternuturi din bumbac

Bavlněné povlečeníMaterialul permanent și cel mai obișnuit al lenjeriei de pat este garantat să fie bumbacul. Clienții vor aprecia caracteristicile sale excelente și accesibilitatea. Bumbacul este respirabil, moale și elimină perfect orice umiditate. Prin urmare, este potrivit și pentru persoanele care transpira mai mult noaptea. Un posibil dezavantaj este stoarcerea și necesitatea ulterioară de călcat. Bumbacul dovedit de ani de zile este o fibră naturală obținută din bumbac, care este delicat cu pielea întregului corp.

  • Material: 100% bumbac 
  • Greutate material: 130 g/m2

Culoare

Gri

Šedá barva povlečeníUn amestec de lumină și întuneric, gri. Culoare de nuanță neutră ideală pentru orice dormitor modern. Puteți combina cu ușurință culoarea la modă cu nuanțele de culoare și să promovați un somn liniștit. Ajută la eliminarea anxietății, tensiunii și stresului acumulat. Impresia pur și simplu elegantă va mări optic spațiile mici și nu necesită îngrijire solicitantă.

Inchidere

Fermoar

zapinani%20na%20knoflikNu aveți timp de pierdut?! Lenjeria de pat cu fermoar este rapidă, confortabilă și practică. Încordarea deranjantă, împingerea sau zgârierea sunt tabuuri. Atât fermoarul, cât și glisorul sunt plate și ascunse cu grijă. Veți fi acoperit într-o clipă.

Așternuturi cu teme

Pentru copii

Motiv povlečení dětské Imaginați-vă copilăria, ceea ce ați iubit, cu ce v-ați jucat. Jucausul, capriciile și râsul pot surprinde o copilărie fericită.

Oferă-i copilului tău bucurie și susține-i imaginația cu așternuturile pentru copii în culori vii. Motivul unui dinozaur, miel sau girafă este iubit de cei mai mici. Ziua aviației este tipică pentru băieți, Hello Kitty pentru fete. Încântați-vă copiii și întăriți-vă imaginația.

Stil așternuturi

Pentru copii

Styl povlečení dětskéModele colorate, imaginative și moderne. Este exact ceea ce are nevoie fiecare cameră a copilului. Cum va adormi copilul într-un nou pat cu un motiv dinozaur, miel sau girafă?! Susțineți imaginația bogată a copiilor nu numai în vis. Culorile vesele și strălucitoare vor însufleți camera, vor adăuga energie și vor face impresia generală a lumii copiilor mai plăcută.

Se pot calca așternuturile?

Povlečení je nutné žehlitFără îndoială, cele mai populare materiale pentru așternut, cum ar fi bumbacul, satinul de bumbac sau microfibra, trebuie călcate. Singurul material care nu necesită călcare este crepa. Imediat după spălarea cearșafurilor, opriți-le cu ajutorul cuierelor. Calcați din interior spre exterior pentru a preveni deteriorarea materialului și decolorarea. Îngrijirea minuțioasă a așternutului dvs. dă roade.

La cate grade se spală așternuturile?

Na jakou teplotu povelčení prát?În general, spălăm lenjeria de pat în intervalul de temperatură cuprins între 40 și 60 ° C. Cearșafurile albe sau de bumbac pot fi spălate până la 60 ° C, în timp ce pentru crep este recomandabil să alegeți o temperatură mai scăzută. Temperaturile generale ridicate de spălare pot deteriora fibrele, pot da o impresie mai uzată sau pot provoca decolorarea culorilor. Înainte de prima utilizare, temperatura de spălare trebuie să fie min. 40 ° C.

  • Temperatura de spalare recomandata: 40 °C

Cat de des se spală așternuturile?

Jak často povlečení prát?Schimbarea și spălarea lenjeriei de pat este o chestiune firească. În mod optim, ar trebui să spălăm cearșafurile în fiecare săptămână, maximum o dată la 14 zile, răsturnate. Transpirația, raceala sau lunile calde de vară contribuie la poluare, deci este de dorit să le spălam mai des. Legat de aceasta este necesitatea de a spăla si păturile și pernele. Spălați lenjeria de pat nou achiziționată înainte de a o folosi pentru prima dată, se va înmuia.

  • Maxim o data la 14 zile

Pachetul contine:

  •  1 fața de pătură 140 x 200 cm
  •  1 fața de pernă 70 x 90 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Lenjerie de pat
Culoare: Gri
Gramaj: 135 g/m2
Dimensiuni pilotă: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Temperatură de spălare recomandată: 40 °C
? Dimensiuni lenjerii de pat: 70 x 90 cm | 140 x 200 cm
Motiv lenjerie de pat: Pentru copii
Stil lenjerie de pat: Pentru copii
Închidere: Fermoar

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: