Masa de sufragerie gri OSLO 70x70

481 Lei 404 Lei fără TVA
10 zile

Masa de sufragerie Oslo este perfectă pentru o bucătărie mai mică, o cabană sau o cafenea. Designul mesei este modern și jucăuș. Datorită acestui fapt, masa Oslo se potrivește aproape în orice încăpere. Marele avantaj al acestei mese este capacitatea sa de a se adapta la diferite stiluri și culori de scaune.

Fie ca alegeți scaune cu șezut din plastic, din stofă, monocrome sau multicolore, moderne sau clasice, rezultatul este întotdeauna grozav. Alegerea este în funcție de, imaginația și creativitatea dumneavoastră. Cu masa Oslo, veți aduce un fler proaspăt interiorului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Material

  • MDF: Gri / Natural

Dimensiuni

  • Lățime: 70 cm
  • Adâncime: 70 cm
  • Înălțime: 74 cm

Folosind materiale naturale și rezistente, veți aduce interiorului un caracter caracteristic nordic. Stilul bazat pe natura scandinavă este plăcut din punct de vedere estetic dar și confortabil. Interioarele spațioase sunt pline de lumină, culori moi și materiale proaspete. În plus, stilul scandinav se bazează pe funcționalitate și utilizare, pe care le veți aprecia nu numai în bucătărie. Sălile de mese și bucătăriile sunt spațioase și pline cu mobilier simplu și de calitate. Masa de sufragerie Oslo 70 x 70 cm în culoarea gri cu accente metalice subliniază eleganța scandinavă. Adăugați accesorii distinctive și scaune tapițate într-o nuanță bogată.

Parametri suplimentari

Categorie: Mese
Culoare: Gri
Dimensiuni: 70 x 70 x 74 cm
Decor din lemn: Fag
Desfasurare: Fara pliere
Forma mobilierului: Rotunda
Forma picioarelor: Clasic
Materialul Picioarelor: Lemn Masiv
Materialul placii: MDF

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: