Pătură microflanel 150x200 cm vișiniu

39 evaluări
75,80 Lei –25 %
Pătură microflanel 150x200 cm vișiniu
75,80 Lei –25 % 56,80 Lei 47,70 Lei fără TVA
În stoc (> 50 buc.)
Livrare la:
1.11.2021

Avem pentru dumneavoastră un partener excelent pentru zilele reci. Păturile din microfibră sunt moi și călduroase. O pătură din microfibră vișiniu strălucitoare vă va face odihna mai plăcută. Vă va încânta de la prima atingere și în timp vă va demonstra durabilitatea și rezistența culorii. Păturile din microfibră de calitate sunt potrivite și pentru persoanele care suferă de alergii, în plus, sunt și accesibile. Delectați-vă cu o pătură din microfibră. Bucurați-vă de confort în căldura casei dumneavoastră.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Culorile păturilor

Vișiniu

Vínová barva dekyCuloarea vișiniu este foarte populară și arată actual în aproape orice interior. Puteți asorta cu ușurință păturile vișinii cu interiorul luminos al dormitorului sau al camerei. Este o culoare atemporală, perfectă în combinație cu gri sau alb. Interiorul vișiniu nu trebuie să arate deloc rece sau greu, dimpotrivă, va crea o atmosferă modernă în casa dumneavoastră.

Detaliul materialelor

Detail materiáluMaterialele sunt foarte fine, moi și plăcute la atingere. La suprafață puteți vedea bucle mici de fibre de bumbac, care conferă materialului proprietățile sale deosebite și creează efectul 3D. Buclele se pot observa sub lupă pe ambele părți ale materialului de bază, arătând foarte pufos. Lâna, care este foarte subțire și moale, are un detaliu similar cu bumbacul.

Pătură 100% microfibră

Materiál deky 100% mikroflanelMicrofibra este incredibil de moale, chiar mai catifelată și mai caldă decât microplușul. Păturile din microfibră au fibrele foarte groase, moi și respirabile. De asemenea, sunt potrivite pentru alergici sau astmatici, și au în plus proprietăți de termoreglare și ușurință a îngrijirii. Microfibra, o nouă generație de micropluș, este pur si simplu irezistibilă.

  • Gramaj: 300 g/m2

Senzația unei pături din microfibră?

Pocit z deky z mikrovlákna?Microfibra netedă din satin este foarte blândă pe piele, este ușoară și moale la atingere. Senzația plăcută este dată de asemenea și de abilități de termoreglare excelente, vă vor încălzi iarna și vă vor răci vara. Păturile din microfibră vă vor mângâia corpul și sufletul și vă veți bucura de serile lungi și reci în confortul și căldura casei.

Dimensiunea păturii 150 x 200 cm

Rozměr deky 150 x 200 cmPătura clasică cu dimensiunea de 150 x 200 cm va deveni un bun ajutor în casă, grădină sau pe drum. Va da o căldură plăcută și va asigura confortul când vă odihniți sau stați cu prietenii în timpul unei nopți lungi de vară. De asemenea, este potrivită și pentru copii pe malul apei.

Nu vreți să călcați păturile?

Nechcete žehlit deky?Când călcatul este coșmarul dumneavoastră, alegeți o pătură pe care nu trebuie să o călcați. Păturile din micropluș, microfibră sau bambus nu sunt necesită călcare; după spălare și uscare este suficient să le pliați cu atenție. Dacă fierul de călcat nu este prietenul dumneavoastră, alegeți din gama largă de pături din țesături care nu se calcă.

Temperatura de spălare recomandată pentru pătură este de 40°C

Doporučená teplota praní deky je 40°CLa o temperatură de spălare de 40°C, puteți spăla practic toate materialele păturilor. Aceasta este o spălare blândă care protejează țesătura și culoarea păturii. Veți scăpa de murdărie, transpirație și celulele moarte. În plus, detergenții au un nivel funcțional foarte ridicat, astfel încât asigură o spălare perfectă chiar și la temperaturi mai scăzute. La 40°C putem spăla microfibra sau fleece.

Parametri suplimentari

Categorie: Pături din microfibră
Culoare: Vișiniu
Gramaj: 300 g/m2
Material: 100% microfibră
Temperatură de spălare recomandată: 40°C
Dimensiuni: 150 x 200 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: