Patura microflanel PREMIUM 150x200 cm gri inchis

Neevaluat
159,80 Lei –48 %
deky luxusni baleni 05
159,80 Lei –48 % 83,80 Lei 70,40 Lei fără TVA
Produsul a fost epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 Vă veți îndrăgosti de această pătură moale din microfibră la prima atingere, este ușoară, pufoasă și uimitor de caldă. Poate fi folosit ca însoțitor ideal pentru o seară rece, un picnic în iarbă sau ca pat pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, este ușor de întreținut și nu rămân pete pe el.

Dimensiuni:  150 x 200 cm

Material:  100% microfibra

Sfatul nostru: Pentru a menține calitatea cuverturii de pat, vă recomandăm să o splati cu fata pe dos la temperatura maximă 30 °C.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Culoare

Gri

Šedá barva dekyAstăzi într-adevăr popular și la modă, culoarea multor combinații. Încercați să evocați o cameră modernă cu o pătură pe un ton gri. Culoarea umbrei pare naturală și o puteți combina confortabil cu accesorii colorate în dormitor sau cameră. Arată minunat împreună cu culorile pastelate sau albul clasic.

Detaliul materialelor

Detail materiáluMaterialele sunt foarte fine, moi și plăcute la atingere. La suprafață puteți vedea bucle mici de fibre de bumbac, care conferă materialului proprietățile sale deosebite și creează efectul 3D. Buclele se pot observa sub lupă pe ambele părți ale materialului de bază, arătând foarte pufos. Lâna, care este foarte subțire și moale, are un detaliu similar cu bumbacul.

Pătură 100% microfibră

Materiál deky 100% mikroflanelMicrofibra este incredibil de moale, chiar mai catifelată și mai caldă decât microplușul. Păturile din microfibră au fibrele foarte groase, moi și respirabile. De asemenea, sunt potrivite pentru alergici sau astmatici, și au în plus proprietăți de termoreglare și ușurință a îngrijirii. Microfibra, o nouă generație de micropluș, este pur si simplu irezistibilă.

  • Gramaj: 260 g/m2

Senzația unei pături din microfibră?

Pocit z deky z mikrovlákna?Microfibra netedă din satin este foarte blândă pe piele, este ușoară și moale la atingere. Senzația plăcută este dată de asemenea și de abilități de termoreglare excelente, vă vor încălzi iarna și vă vor răci vara. Păturile din microfibră vă vor mângâia corpul și sufletul și vă veți bucura de serile lungi și reci în confortul și căldura casei.

Dimensiunea păturii 150 x 200 cm

Rozměr deky 150 x 200 cmDimensiunea clasică a păturii 150 x 200 cm va deveni un mare ajutor în casă, în grădină sau pe drum. Vă va încălzi plăcut și vă va asigura confortul când vă relaxați sau stați cu prietenii în timpul unei nopți lungi de vară. De asemenea, le plac tampoanele pentru copii sau apa.

Nu vreți să călcați păturile?

Nechcete žehlit deky?Când călcatul este coșmarul dumneavoastră, alegeți o pătură pe care nu trebuie să o călcați. Păturile din micropluș, microfibră sau bambus nu sunt necesită călcare; după spălare și uscare este suficient să le pliați cu atenție. Dacă fierul de călcat nu este prietenul dumneavoastră, alegeți din gama largă de pături din țesături care nu se calcă.

Temperatura de spălare recomandată pentru pătură este de 30 °C

Doporučená teplota praní deky je 30°CSpălarea la 30 °C este o modalitate foarte blândă și ecologică de a spăla rufele, inclusiv pături, eficient și ușor. Atunci când spălăm la 30 de grade, protejăm nu numai portofelul și natura, dar și fibrele individuale ale țesăturii și culorile acestora. La această temperatură, puteți spăla ușor păturile de bambus și microfibră. Detergenții sunt eficienți astfel încât asigură o spălare perfectă chiar și la temperaturi mai scăzute.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi din microfibra
Culoare: Gri
Gramaj: 260 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 30 °C
Dimensiune: 150 x 200 cm
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: