Pat inaltat PARIS 150x200 cm, arin

Neevaluat
612,72 Lei 514,89 Lei fără TVA
În stoc (3 buc.)
Matrace
Rošt
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
2.8.2021

Dimensiunea atipica a patului 150 X 200 CM.

Patul Paris va fi apreciat mai ales de iubitorii de simplitate și minimalism. Se remarcă prin aspectul său clasic, care completează perfect orice dormitor și se combină cu ușurință cu alte mobilier, de asemenea datorită faptului că îl oferim în multe variante de culoare. Pentru producerea paturilor se folosește lemn masiv de pin de cea mai bună calitate, care în combinație cu două straturi de lac de protecție garantează durabilitate și durată de viață lungă.

 

Inaltimea gratarului de la podea: 32 cm

Grosimea lemnului: 2,5 cm

Capacitate de incarcare: 240 kg

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Latimea patului 150 x 200 cm

Patul dublu de 150 x 200 cm este una dintre dimensiunile clasice ale unui pat dublu. Este adesea folosit în dormitoare mai mici, hoteluri, pensiuni și, de asemenea, în cazul în care un pat de 180 x 200 cm nu se potrivește. Acest tip de pat este plăcut de larg și foarte popular. Oferă ambilor parteneri confort și mult spațiu.

Lungimea exterioara 206 cm
Lungimea interioara 200 cm
Latimea exterioara 158 cm
Latimea interioara 150 cm
Inaltimea placii de la cap 98,5 cm
Inaltimea palcii de la picioare 45 cm
Inaltimea gratarului de la podea 32 cm

Forma patului: Clasic

Tvar postele klasickáForma clasică și binecunoscută a patului stă singură și ferm pe podea. Paturile clasice constau de obicei dintr-un cadru, adică un corp solid și un grătar pe care este așezată salteaua. De asemenea, are un design interesant și diverse culori. Dezavantajul poate fi faptul că nu are spațiu de stocare. Nu disperati. Sub majoritatea paturilor clasice pot fi achiziționate si cutiile de depozitare.

Material pat: Lemn masiv de pin

Materiál postele: MasivPaturile din lemn masiv de calitate sunt cel mai adesea realizate din lemn de stejar sau fag, adică un material dovedit de ani de zile. Împreună cu construcția robustă, patul are o durată de viață lungă, fără semne de deteriorare. Paturile din lemn masiv au un cadru clasic și un grătar lamelar pentru sustinerea saltelei. Astăzi, spațiul de stocare în același design este un mare bonus. Paturile din lemn masiv sunt puternice, durabile și inofensive pentru sănătate.

Nuanta lemn: Arin

Dekor dřeva: OlšePreferați nuanțe de culoare mai puternice?! Decorul natural al arinului combină tonuri mai închise de culoare maro până la roșiatică. Decorul din lemn aduce un pic de peisaj și natură în dormitor. Culoarea în tonurile de arin arată confortabil și creează căldura casei. Paturile sunt o piesă populară de mobilier care subliniază interiorul general.

Pat lacuit

Lakovaná postelSuprafața lăcuită a patului este mai rezistentă la zgârieturi mecanice, rezistentă și are o durată lungă de viață. Lacul creează un strat protector pe suprafață, așa-numitul film, suprafața este apoi netedă. Un alt aspect pozitiv este întreținerea ușoară, poate fi șters doar cu o cârpă umedă sau cu un produs de îngrijire a mobilierului. Un posibil dezavantaj este repararea suprafeței deteriorate, care trebuie șlefuită și revopsită complet.

Capacitatea de incarcare a patului

Nosnost posteleParametrul de bază pentru determinarea capacității de încărcare a patului este grosimea materialului. Construcția robustă a patului din lemn masiv este structural puțin mai stabilă și poate rezista la o capacitate portantă mai mare decât paturile dintr-un material mai slab. Lățimea minimă a materialului este de 25 mm, cu cât mai mult, cu atât mai bine. O altă măsură este grătarul și grosimea acestuia. Toate aceste criterii afectează capacitatea totală de încărcare a patului, care este determinată de producător.

  • Capacitate de incarcare: 120 kg de persoana

Pat potrivit pentru dormitor

Postel vhodná do ložniceAlegem întotdeauna patul pentru dormitor individual, potrivit partenerilor. Înălțimea ideală a patului este recomandată în intervalul 50 - 65 cm. Determinăm lungimea în funcție de persoana mai înaltă, patul trebuie să depășească 20 cm. Alegem un pat fix cu un grătar de calitate și o saltea, de preferință cu rigiditate dublă. Ar trebui să se potrivească întotdeauna ambilor parteneri, la urma urmei vom petrece aproape o treime din viața noastră în pat

Constructia patului

Konstrukce posteleConstrucția patului este foarte simplă, dar în același timp bine gândită. Patul clasic este format dintr-un cadru, care constă din două tăblii verticale „în picioare și capete”, denumite și pelest și două laturi longitudinale. Numărul laturilor și al laturilor din pelești poate fi diferit, peleștii pot fi, de asemenea, doar plăci. Așezăm un grătar pe cadrul asamblat în acest fel, care este așezat pe laturi și pe fronturi. Conectarea cadrului se face acasă în timpul asamblării folosind știfturi de conectare și șuruburi de blocare.

Par inaltat

Zvyšená postelPatul este o investiție pe termen lung, așa că atunci când cumpărăm un pat nou ar trebui să ne gândim puțin la viitor. În câțiva ani, să te ridici sau să te întinzi poate fi dificil pentru tine. Aceasta are avantajul paturilor ridicate. Acestea sunt potrivite nu numai pentru persoanele în vârstă, ci și pentru persoanele cu probleme de mobilitate, dureri articulare sau greutate mai mare. Sunt potrivite si pentru femeile însărcinate. Înălțimea standard a acestor paturi este de 50 - 60 cm, pe piață veți găsi și cele cu o înălțime de 70 sau 80 cm.

Cum se monteaza patul?

Jak postel složím?Fiecare poate plia singur patul. Curierul vă va aduce un pat în două pachete. Este inclus un pachet cu accesorii de montare. După despachetarea patului, introduceți știfturile de conectare conform planului în părțile laterale ale patului, apoi așezați patul în zona dormitorului și fixați părțile individuale împreună. Este creat cadrul patului, pe care îl fixați cu șuruburile de blocare. La final, tot ce trebuie să faci este să așezi grătarul și salteaua. Pentru paturile duble, piciorul central al patului este, de asemenea, inclus

.

Asamblare

MontážVeți primi materialul necesar pentru asamblarea patului, astfel încât asamblarea va fi puțin mai ușoară. Părțile individuale ale patului sunt ambalate în cutii de carton, pachetul include și șuruburi, o cheie pentru montare și accesorii, desigur, exista și instructiuni de asamblare a patului .

Cum se asambleaza un pat din lemn masiv?

Instructiuni de asamblare

Návod k posteliAsamblarea unui pat nu este o știință! Vrei să vezi ce te așteaptă? Mai jos puteți vedea instrucțiunile complete de asamblare. Nu este nimic de temut.

Spatiu de depozitare

Úložný prostorTe deranjează lipsa spațiului de stocare?! Cutii de depozitare sub pat sunt o soluție excelentă. Acestea sunt în același design de material și culoare ca paturile. Deci, se potrivește perfect cu mobilierul întregului interior al dormitorului. Sub un pat clasic lung de 200 cm, puteți folosi două sertare sau unul mare. Toate lucrurile vor fi ordonate, dar la îndemână.

Noptiera

Noční stolkyNoptierele sunt cu siguranta obligatorii pentru fiecare dormitor. Pe de o parte, sunt un ajutor practic și un loc pentru depozitarea lucrurilor esențiale, dar arată și modern și completează atmosfera generală a dormitorului. Fie că îți place un aspect discret sau ceva mai original, ele vor arăta întotdeauna distinctiv și vor atrage atenția.

Acest pachet contine:

  •  1x placa de la picioare
  •  1x placa de la cap formata din mai multe piese
  •  2x laterale
  •  1x latura centrala
  •  1x picior de sustinere pe mijloc
  •  piese pentru asamblare
  •  Instructiuni de asamblare
  •  Garantie 2 ani

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi
Dekor dřeva: Olše
Lak: Ano
Nosnost postele: 240 kg
Dimensiune: 150 x 200 cm
Vhodné do: Ložnice
Výrobce: Maxi Drew

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: