Perna decorativa Melange violet deschis

Neevaluat
75,80 Lei –35 %
30657 dekoracni polstarek melange svetle fialovy
75,80 Lei –35 % 49,20 Lei 41,30 Lei fără TVA
În stoc (4 buc.)
Livrare la:
30.9.2021

Te vei îndrăgosti de o pernă decorativă cu o umplutură de fibră goală cu un model modern! Această umplutură este puternică, durabilă și datorită faptului că perna își păstrează perfect forma. Perna are un model cu o singură culoare și poate fi combinată frumos cu acest așternut din oferta noastră.

Dimensiunea pernei:  45 x 45 cm

Material umplutura:  100% poliester

Material suprafata:  70% bumbac | 30% poliester

Sfatul nostru: Pentru a menține calitatea pernei, vă recomandăm să o spălați la temperatura maximă 40 °C.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Nu aveți nevoie de o pernă anatomică?

Nepotřebujete anatomický polštář?Dacă te trezești dimineața fără energie, ceva nu este în regulă. Poate că există o greșeală în pernă. Te doare spatele sau gâtul, apoi încearcă o pernă anatomică care te va face să dormi în poziția corectă. Din păcate, nu toată lumea se obișnuiește cu forma sa specifică. Dacă nu te deranjează durerea, atunci poți alege perne cu o umplutură clasică.

Ce înălțime de pernă să alegeți?

Jakou vybrat výšku polštáře?Va bateti capul cu alegerea înălțimii unei perne?! Alegem înălțimea pernei în funcție de poziția de dormit. Este cea mai comună poziție de somn pe stomac? Apoi alegeți o pernă joasă pentru a nu pune prea multă presiune pe coloana vertebrală. Dacă dormi cel mai adesea pe lateral sau pe spate, ai nevoie de o pernă mai înaltă. Unul care va susține în mod adecvat capul și gâtul. O pernă mediu-înaltă cu o umplutură fermă, dar flexibilă, este potrivită pentru combinația tuturor pozițiilor de dormit.

Umplutură de perne din poliester

Výplň polštáře polyesterPoliesterul, o fibră sintetică care este folosită ca material de umplutură pentru perne sub formă de bile sau fleece. Este un material foarte ușor, cu o bună formă de memorie și, de asemenea, excelează prin întreținere ușoară și greutate redusă. Acest tip de pernă este popular și, de asemenea, accesibil.

Spălarea pernelor

Praní polštářePrin spălare și îngrijire corespunzătoare, veți prelungi viața pernelor și calitatea acestora. Este ideal să spălați pernele de două ori pe an la o temperatură de 60 °C, distrugând astfel toți acarienii și microorganismele. Vă recomandăm să folosiți detergenți speciali pentru pernele și pilotele cu umplutură de pene, iar pentru celelalte, puteți folosi detergenții clasici. Spălarea trebuie finalizată prin centrifugare blândă pentru a evita deteriorarea umpluturii din pernă.

Uscarea pernelor

Sušení polštářeDacă aveți un uscător, puteți usca pernele împreună cu bile speciale în uscător. Acestea vor asigura distribuția optimă a umpluturii, iar pernele vor fi din nou pufoase și aerisite. Dacă uscați pernele în aer liber, nu trebuie să o faceți în lumina directă a soarelui deoarece există riscul ca țesătura să se înmoaie și astfel să se creeze goluri. Uscați întotdeauna la o temperatură mai scăzută. Pentru a vă asigura că uscarea este completă, puteți compara perna înainte și după uscare.

Pot călca o pernă?

Můžu žehlit polštář?Nu călcăm pernele. Materialul exterior detașabil poate fi călcat, în funcție de țesătură. Tot procesul de îngrijire al pernelor constă în spălarea corespunzătoare la o temperatură maximă de 60 °C și o uscare ulterioară completă. Le putem usca într-un uscător la o temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Comparați textura pernei înainte și după spălare pentru a vă asigura că perna este suficient de uscată. Uscatul corespunzător previne dezvoltarea mucegaiului.

Îngrijirea pernelor

Péče o polštářÎngrijirea pernelor nu este deloc complicată. În majoritatea cazurilor, pernele sunt compuse din două părți, o fațetă detașabilă și o pungă interioară cu umplutură. Pernele ar trebui scuturate în fiecare zi pentru a menține forma umpluturii. Ventilarea este de asemenea importantă pentru a scăpa de umiditate și a preveni posibila formare de mucegai. Așadar abandonarea pernei imediat după trezire nu este corectă, umiditatea va crește și pernele vor fi apoi plate și comprimate.

Parametri suplimentari

Categorie: Perne decorative
Culoare: Violet
Dimensiuni pernă: 45 x 45 cm
Temperatură de spălare recomandată: 40 °C
Anti alergic: Da
Material de umplere: 100% poliester

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: