Prosop pentru corp Basic, roz

Neevaluat
41,60 Lei –50 %
rucniky osusky 01
41,60 Lei –50 % 20,70 Lei 17,40 Lei fără TVA
7 zile
Livrare la:
6.10.2021

Prosoapele din seria Basic sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate mare,
care garantează o absorbție și o catifelare optime. Culorile originale schimbă cu ușurință aspectul băii tale.
Prosopul are margini decorate cu o margine elegantă. Pe lângă dimensiunea de 70 x 130 cm,
veți găsi și seturi asortate culorilor pentru un aspect perfect.

Material: 100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție și pufozitate optimă a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori înainte de prima utilizare, fără a folosi balsam la o temperatură maximă de 60 ° C.

Produsele nu trebuie călcate.

* produsul a primit certificatul internațional Oeko-Tex Standard 100

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din bumbac

Bavlněná osuškaDacă preferați materialele tradiționale, este bumbacul. Prosoapele de bumbac au fost de înaltă calitate și populare de zeci de ani. Fibrele de bumbac au multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, sunt și puternice și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o greutate mare, asigură confort pentru întreaga familie, în plus, îngrijirea pentru el este foarte ușoară.

  • Greutate: 400 g/m2

Greutate 400 g/m2

Gramáž osušky  400 g/m2Prosoapele cu o greutate de 400 g / m2 sunt fabricate din bumbac de calitate și foarte populare în rândul populației generale. Greutatea medie le clasează printre prosoapele clasice și utilizate pe scară largă. Asigură toate caracteristicile necesare la o bună calitate și confort. Greutatea mai mică se reflectă în principal în rezistența materialului, care este ușor mai subțire, dar suficient de puternic.

Dimensiuni 70 x 130 cm

Rozměr osušky  70 x 130 cmDimensiunea de 70 x 130 cm plasează prosoapele printre cele mai mici, dar mai compacte. Prosoape de călătorie populare, pe care le puteți roti cu ușurință într-o geantă de carton sau piscină, unde vor servi nu numai copiii, ci și părinților. Acestea sunt, de asemenea, populare în diferite tipuri de facilități de cazare sau în cabane și cabane.

Culoare

Roz

Růžová barva osuškyEleganța tonurilor roz creează o impresie romantică plăcută. Prosoapele roz vă vor mulțumi nu numai pe micuții dvs., ci vor însufleți perfect orice interior minimalist. Culorile deschise, completate de elemente roz și linii fine și curate, sunt populare pentru oamenii care iubesc simplitatea și puritatea. Este potrivit și pentru hoteluri de lux și pensiuni.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátSistem internațional de certificare pentru textile, OEKO-TEX Standard 100. Acest certificat precizează siguranța sănătății materialelor. Textile sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor nocive pentru corpul uman. Produsele noastre sunt pe bună dreptate mândre de acest semn recunoscut la nivel internațional al calității produselor textile și al siguranței ridicate a produselor noastre.

Absorbția

Savost osušky Absorbția este afectată de mai mulți factori, inclusiv tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt legate fibrele între ele. Numărul și lungimea buclelor sunt, de asemenea, importante. Țesăturile de buclă sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața prosopului, cu cât este mai mare poziția, cu atât este mai mare absorbția prosopului. Absorbția umezelii este, de asemenea, afectată de greutatea materialului, se spune în general că greutățile peste 450 g / m2 sunt un semn de calitate. Bumbacul este deosebit de mândru de absorbția sa ridicată, dar și de alte materiale precum lenjeria sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absorb și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție de până la 4x mai mare decât singurul bumbac.

Moliciune

Měkkost osušky Principalele proprietăți necesare ale prosoapelor de baie cu siguranță includ moliciunea. Bumbacul popular, țesăturile din bambus sau combinațiile lor sunt foarte moi și moi. Datorită așa-numitei țesături de buclă, care este o țesătură tridimensională, în care a treia dimensiune este formată din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce crește greutatea țesăturii, crește și calitatea produsului. Prin urmare, prosopul este mai moale și mai pufos, ceea ce va fi apreciat de fiecare membru al gospodăriei sau clientului hotelului.

Ingrijirea prosopului

Péče o osuškuTânjești după prosoape încă moi?! Cel mai important lucru este îngrijirea adecvată. Înainte de prima utilizare, vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C, apoi să le uscați într-un cuier sau într-un uscător la o temperatură normală, destul de scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau decolorate. Calarea nu este recomandată din cauza posibilelor deteriorări ale buclelor, materialul își pierde absorbția și moliciunea.

Temperatura de spălare recomandată a prosopului este de 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile originale, se recomandă spălarea prosoapelor la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai ridicată este posibilă cu prosoape din bumbac și microfibră. Uscarea în uscător este posibilă doar la viteze mai mici pentru a evita deteriorarea fibrelor textile. În general, prosoapele se spală la nuanțe mai deschise la 60 ° C. Spălarea reduce cantitatea de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape
Culoare: Roz
Gramaj: 400 g/m2
Material: 100% bumbac
Temperatură de spălare recomandată: 60 °C
Dimensiuni: 70 x 130 cm
Model: Fără tipar

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: