Cearsaf pentru patut jersey cu elastic gri 60 x 120 cm

43,80 Lei –41 %
jersey sede
43,80 Lei –41 % 25,80 Lei 21,70 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc.)

Cearșafurile noastre pentru pătuț Jersey sunt fabricate din bumbac 100%, cântărind 170 g / m2, sunt foarte moi, confortabile și moi la atingere. Aceste foi practice întinse au dimensiuni de 60x120 cm. Cearșafurile noastre Jersey ieftine ating o calitate europeană și îndeplinesc standarde igienice ridicate.

Pentru păstrarea pe termen lung a calității și moliciunii cearsafului, vă recomandăm să il spălați cu detergenți pentru rufele delicate la o temperatură de 40 ° C și să le uscați într-un umeraș sau într-un uscător într-un grad mediu.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșaf Jersey

Jersey prostěradloO parte indispensabilă a dormitoarelor moderne, cearșafurile moi din Jersey, dar ferme. Căutați un compromis între o cearșaf de bumbac și o cearșaf? Materialul Jersey este de înaltă calitate și are o viață lungă. Chiar și după spălarea frecventă în condițiile potrivite, nu își pierde culoarea. Poate fi combinat cu toate tipurile de așternut, fara calcare și este suficient să îl pliați după uscare.

  • Material: 100% bumbac
  • Greutate material: 170 g/m2

Dimensiuni cearșaf 60 x 120 cm

Rozměr prostěradla 60x120cmDimensiunea cearșafului de 60 x 120 cm este ideală pentru cei mai mici membri ai familiei. Cearșafurile practice în multe culori vor înveseli orice pătuț și vor face întregul interior confortabil.

Greutate cearșaf

Greutate 170 g/m2

Gramáž prostěradla 170Greutatea crescută de 170 g / m2 este moale, plăcută la atingere și delicată pentru piele. Cearșafurile sunt potrivite și pentru pătuțuri

.

Culoare

Gri

Šedá barva prostěradlaAstăzi una dintre cele mai populare culori și combinații. Încercați să evocați un dormitor modern cu o cearșaf gri. Culoarea umbrei pare naturală și o puteți combina confortabil cu așternuturi colorate sau elemente din dormitor sau cameră.

Elasticitatea cearșafului

Cearșaful elastic

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafului va fi o briză pentru dvs. Cearșafurile întinse sunt foarte practice și se țin bine pe pat, nu alunecă. Datorită cauciucului cusut, acoperirea va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț de copii.

Cearșafuri cu benzi de cauciuc

Prostěradlo s gumouFie că preferați pânza clasică sau cearșafuri de pânză, cu siguranță vă va plăcea cea cu cauciucul în jurul perimetrului. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Aderența ușoară a saltelei și posibila înlocuire a cauciucului reprezintă un avantaj imens.

La cate grade se spala cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea delicată la 40 ° C poate rezista practic la orice material. Lenjeria de pat este cel mai adesea spălată la temperaturi cuprinse între 30 și 60 ° C. Satinul, microflanelul, terryul, jerseyul sau crepul pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40 ° C. Vei scăpa de murdărie, sudoare și celule moarte.

  • Temperatura de spalare recomandata: 40 °C

Cat de des se spala cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea lenjeriei de pat ar trebui să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele cu transpirație mai mare sau pentru pacienți, se recomandă scurtarea intervalului la o dată pe săptămână.

  • maxim o data la 14 zile

Cum se pot usca cearșafurile?

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și a țesăturii. Este important să bateți corect cearșaful și să il atârnați pe umeraș. Nu puneți știfturile peste colțuri, materialul se poate extrage. Uscarea în baie este inadecvată, este cea mai umedă cameră din apartament, iar cearșaful de pat poate deveni vechi. Cu toate acestea, pentru majoritatea materialelor, se recomandă uscarea prin rufe.

Pachetul contine:

  •  1 cearșaf 60 x 120 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri din Jersey pentru patuturi de copii
Culoare: Gri
Material: 100% bumbac
Gramaj: 190 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Intinzatoare, Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 12 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 60 x 120 cm
Uscarea in uscatorul: Da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: