Husa elastica pentru canapea cu 2 locuri in maro Waves

304 Lei –41 %
20936 napinaci potah na sedacku pro 2 waves hnede
304 Lei –41 % 178 Lei 150 Lei fără TVA
In stoc (6 buc)

Te-ai săturat de culoarea canapelei?! Husa pentru canapea economiseste timp si bani. Este o solutie imediată si rapidă care duce la o mare schimbare. Husa elastica pentru canapea de culoare maro este foarte flexibila si durabila. Husa elastica este usor de îndepărtat si usor de întretinut, o puteti spăla la o temperatură de până la 30 °C. Modernizează camera de zi inteligent cu o husă pentru canapea în tonuri naturale.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Parametrii

Lungime: 120-160 cm
Inaltime: 95 cm
Material: 94% bumbac | 4% poliester | 2% elastan
Culoare: Maro ondulat
Temperatura recomandata pentru spalare: 30 °C

Material 95% poliester, 5% elastan

Materiál napínacího potahuHusele elastice sunt fabricate din 95% poliester si 5% elasten. Datorită prezentei fibrelor elastice, husa este suficient de flexibilă si usor de pus pe un anumit tip de mobilier. Husele, în general, nu se calcă.

Transformati o canapea veche într-una nouă

Ze staré sedačky novouVechea canapea este încă functională, dar tapiteria este uzată si urâtă? Nu disperati. Nu trebuie să cumpărati imediat o canapea nouă, vă trebuie doar o husă. Husa elastică este usor de pus si de dat jos, o puteti spăla cu usurintă si apoi o puteti folosi din nou. Transformati canapeaua veche într-una nouă în câteva minute si pentru câtiva lei. Acest produs modern transformă întregul interior, puteti alege dintr-o gamă largă de culori si modele.

Protejati canapeaua de părul animalelor

Ochraňte sedačku před chlupy zvířatSunteti preocupati de canapeaua dumneavoastră si vreti să preveniti posibilele daune sau murdăriri?! Husele elastice moderne protejează atât canapelele sau fotoliile noi, cât si cele vechi. Creează un al doilea strat protector, pe care pur si simplu îl îndepărtati si îl schimbati. Husa va fi apreciată de familiile cu copii mici, dar si cu animale de companie. Protejati canapeaua de părul animalului cu pricepere. Puteti spăla husa si puteti scăpa de orice pată sau păr care ar fi rămas pe canapea. O solutie elegantă si functională pentru toti.

Prelungiti durata de viată a canapelei

Produlžte životnost sedačkyMai lipsesc câtiva lei din pusculită pentru o canapea nouă, iar cea existentă este deja sfâsiată si urâtă?! Puteti rezolva situatia cu o husă elastică pe canapea. Prelungiti viata canapelei vechi în doar câteva minute. Husa previne deteriorarea si murdărirea canapelei. În plus, schimbă aspectul întregului interior dincolo de recunoastere. Husa elastică aderă perfect la tapiteria canapelei, este moale si plăcută la atingere. Este usor de îngrijit, o puteti scoate, spăla si acoperi din nou într-o clipă.

Schimbati designul camerei de zi într-un minut

Změna sedačky během minutyV-ati săturat de interiorul camerei de zi?! Îmbunătătirea acesteia nu trebuie să fie neapărat o investitie uriasă. Vă puteti răsfăta cu o transformarea pentru câtiva lei. Chiar si detalii mici, precum noua culoare a canapelei, fotoliilor sau scaunelor, vor transforma întreaga cameră de zi dincolo de recunoastere. Schimbarea designului camerei de zi într-un minut nu a fost niciodată mai usoară. Modelele moderne, pastelul si culorile bogate vor îmbunătăti interiorul si îl vor transforma complet. Pentru perfectiune, veti mai avea nevoie doar de o husă nouă pentru o pernă decorativă.

Canapeaua ca centru al casei

Sedačka jako centrum domácnostiLeneviti, vă relaxati si vă distrati. Aveti grijă atunci când alegeti o canapea nouă. Acesta este elementul dominant al sufrageriei. Nu întâmplător se spune că o canapea este centrul gospodăriei. Reuneste nu numai întreaga familie, ci si vizitatori. Canapeaua veche este încă confortabilă si nu vreti să vă luati rămas bun de la ea? Tot ce aveti nevoie este o husă care să o transforme complet. Indiferent dacă alegeti una nouă sau îmbunătătiti una veche, nu uitati că această piesă de mobilier este o parte a casei plină de momente comune.

Nu călcati husele elastice!

NežehleteNu călcati niciodată husele elastice. Temperatura ridicată va deteriora fibrele si vor pierde flexibilitatea necesară. După călcare, husa poate aluneca si nu se potriveste corect. Materialul trebuie să înconjoare perfect mobilierul si să o tină ferm.

Onduleuri

VlnkyMotivul neîmbătrânit si elegant al onduleurilor sustine popularitatea în rândul populatiei generale. Dungile sau onduleurilor fac parte integrantă dintr-un stil rustic sau rural. Nu vă faceti griji! Modelul în caluri este la modă chiar si în apartamente, unde arată elegant si de bun gust. Undele simbolizează o nouă energie, putere si fortă.

Culoare: Maro

Barva napínacího potahu: HnědáVeti avea o senzatie de acasă si sigurantă în nuante de maro. Culoarea maro are multi fani, în special în rândul iubitorilor de natură si rural. Se îngrijeste usor. Poate evoca în orice cameră o atmosferă caldă, linistitoare si foarte intimă. Chiar si cel mai exigent client are de unde alege dintr-o gamă largă de nuante de maro.

Întretinerea recomandată

Doporučená údržbaPrin achizitionarea unei huse pentru o canapea sau fotoliu, le veti prelungi acestora durata de viată cu multi ani. Îngrijirea husei în sine este de asemenea importantă. Se spală la 40°C înainte de prima utilizare. În general, temperaturile ridicate de spălare pot deteriora fibrele, pot da o impresie mai uzată sau pot provoca decolorarea culorilor. Folositi detergenti usori, proiectati pentru rufele colorate sau usoare. Nu înălbiti niciodată husa si nu utilizati detergenti pe bază de clor. Imediat după spălare, scoateti-o din masina de spălat si întindeti-o cu grijă. După uscare completă, asezati-o pe mobilier. Husele elastice nu se calcă.

Parametri suplimentari

Categorie: Huse elastice
Culoare: Maro
Material: 94% bumbac | 4% poliester | 2% spandex
Temperatura de spalare recomandata: 30 °C
Latime: 120-160 cm
Inaltime: 95 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: