Lenjerie de pat pentru hoteluri atlas grádl caisă - bandă 2,5 cm bumbac cardat

Neevaluat
189,80 Lei –45 %
Lenjerie de pat pentru hoteluri atlas grádl caisă - bandă 2,5 cm bumbac cardat
189,80 Lei –45 % 104,30 Lei 87,60 Lei fără TVA
În stoc (5 buc.)
Livrare la:
6.12.2021

Atlas Grádl, cele mai populare lenjerii de pat pentru hotel, perfecte pentru toate tipurile de facilități de cazare. Cu manopera și proprietățile sale, îndeplinește toate cerințele pentru întreținerea regulată în spălătorii industriale, menținând în același timp o durată lungă de viață. Printr-un tratament special al țesăturii de bumbac, așa-numita pieptănare a bumbacului mercerizat, acesta capătă o rezistență mai mare, strălucire și devine foarte plăcut la atingere. Lenjeria de pat Atlas Grádl pe alb cu dungi fine arată curată și elegantă. Este echipată cu o închidere a cearșafului de tip plic.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lenjerie de pat Atlas Gradl

BavlnaAtlas Gradl, cea mai căutată lenjerie de pat pentru hoteluri, poate fi utilizată în toate tipurile de spații de cazare. Prin proprietățile și confecționarea sa, îndeplinește toate cerințele pentru întreținerea regulată în spălătoriile industriale, având o durată de viață îndelungată. Datorită unui tratament special al țesăturii de bumbac, așa-numita periere a bumbacului mercerizat, acesta dobândește o rezistență mai mare, strălucire si devine plăcut la atingere.

  • Material: 100% bumbac
  • Greutatea materialului: 160 g/m2

Culoarea lenjeriei de pat

Caisă

Meruňková barva povlečeníCuloarea caisei este complet liniștitoare și pozitivă. Nu are deloc proprietăți nefavorabile și nu evocă sentimente negative. Culoarea pielii are un efect benefic asupra fluxului de energie, a vieții și a gândirii pozitive. Formează o combinație neconvențională cu albastru sau turcoaz. Își găsește locul chiar și în camerele mici, reflectă perfect lumina și radiază.

Sistem de închidere

Tip plic

zapínání na hotelovou kapsuSchimbarea frecventă a așternuturilor durează mult timp. Alegerea ideala este închiderea tip plic, cel mai des întâlnită în hoteluri. Schimbarea ușoară și rapidă a așternutului va fi apreciată de multe persoane. Acest plic sau buzunar este de fapt o suprapunere a materialului din interiorul așternutului în care este introdusă o plapumă sau o pernă. Soluție practica și simplă pentru hoteluri și alte facilități de cazare.

Temele lenjeriilor de pat

Monocrom

Motiv povlečení jednobarevné Iubitorii de stil simplu si elegant vor putea alege intre multe variante de culori ale asternuturilor. Un mare avantaj este usurinta cu care le puteti asorta cu celelalte accesorii din interior. Stilurile minimalist si scandinav folosesc de obicei naturalete si un design simplu si curat, pe care le puteti obtine cu lenjeria de pat monocroma.

Stilul lenjeriilor de pat

Minimalist

Motiv povlečení minimalistickýExista frumusete in simplitate, asa ca haideti sa scapam de lucruri inutile. Jucaus, simplu si pur este formula minimalismului. Motivele monocrome si discrete vor relaxa atmosfera intregului dormitor. Culorile neutre vor calma mintea si vor aduce pace si stabilitate. Culorile preferate sunt albul, cremul sau griul deschis, care pot fi combinate in diferite feluri. Atemporal si popular, acesta este minimalismul, deoarece mai putin inseamna uneori mai mult.

Se pot călca așternuturile?

Povlečení je nutné žehlitFără îndoială, cele mai populare materiale, cum ar fi bumbacul, satinul de bumbac sau microfibra necesită călcare. Singurul material care nu necesită călcare este cel creponat. Imediat după spălare întindeți așternuturile cu ajutorul clemelor de rufe. Pentru a preveni deteriorarea materialului și decolorarea culorilor, călcați lenjeria pe partea interioară. Îngrijirea atentă a așternuturilor va aduce satisfacție pe termen lung.

  • Lenjeria de pat trebuie călcată

La câte grade se spală așternuturile? 

Na jakou teplotu prát?În general, lenjeria de pat se spală la temperaturi intre 40 si 60 °C. Lenjeria albă sau din bumbac poate fi spălată până la 60°C, în timp ce pentru crep este recomandat să alegeți o temperatură mai scăzută. De obicei, temperaturile ridicate de spălare pot deteriora fibrele, pot da o impresie de uzura sau pot decolora culorile. Înainte de prima utilizare, temperatura de spălare trebuie să fie min. 40 °C.

  • Temperatura recomandată de spălare: 95 °C

Cât de des se spală așternuturile? 

Jak často povlečení prát?Desigur, schimbarea și spălarea lenjeriei de pat este necesară. În mod optim, ar trebui să spălăm lenjeria în fiecare săptămână, maxim o dată la 14 zile, întoarsă pe dos. Transpirația, îmbolnăvirea sau lunile călduroase de vară contribuie la murdărire, de aceea este de preferat să fie spălată mai des. În aceste situații, este nevoie să se spele și pilotele sau pernele. Spălați lenjeria de pat nou achiziționată înainte de a o folosi pentru prima dată, va deveni și mai moale.

  • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Pachetul acestei lenjerii de pat contine:

  •  1 patura 140 x 200 cm
  •  1 perna 70 x 90 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Lenjerie de pat pentru hoteluri
Garanţie: 2 ani
Culoare: Caisă
Gramaj: 160 g/m2
Dimensiuni pilotă: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Material: 100% bumbac
? Dimensiuni lenjerii de pat: 70 x 90 cm | 140 x 200 cm
Motiv lenjerie de pat: Monocrom
Stil lenjerie de pat: Minimalist
Închidere: Tip plic hotel

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: