Patura fleece neagra 160x200 cm

52 Lei –26 %
deka cerna
52 Lei –26 % 38 Lei 32 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Avem pentru dumneavoastră un partener excelent pentru zilele reci. Păturile din microfibră sunt moi și călduroase. O pătură din microfibră negru strălucitoare vă va face odihna mai plăcută. Vă va încânta de la prima atingere și în timp vă va demonstra durabilitatea și rezistența culorii. Păturile din microfibră de calitate sunt potrivite și pentru persoanele care suferă de alergii, în plus, sunt și accesibile. Delectați-vă cu o pătură din microfibră. Bucurați-vă de confort în căldura casei dumneavoastră.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Detaliul materialelor

Detail materiáluMaterialele sunt foarte fine, moi și plăcute la atingere. La suprafață puteți vedea bucle mici de fibre de bumbac, care conferă materialului proprietățile sale deosebite și creează efectul 3D. Buclele se pot observa sub lupă pe ambele părți ale materialului de bază, arătând foarte pufos. Lâna, care este foarte subțire și moale, are un detaliu similar cu bumbacul.

Senzația unei pături din fleece?

Pocit z fleecové deky?Fleece, adesea comparat cu lâna naturală, vă va încânta prin moliciunea și ușurința sa extraordinară. Cu siguranță nu veți experimenta senzația de greutate sub o pătură din fleece. În plus, fibra fină de la suprafață este caldă și moale la atingere. Un partener minunat pentru serile reci în casă sau grădină.

Dimensiunea păturii 160 x 200 cm

Rozměr deky 150 x 200 cmPătura clasică cu dimensiunea de 160 x 200 cm va deveni un bun ajutor în casă, grădină sau pe drum. Va da o căldură plăcută și va asigura confortul când vă odihniți sau stați cu prietenii în timpul unei nopți lungi de vară. De asemenea, este potrivită și pentru copii pe malul apei.

Aceste pături sunt călduroase

Tato deka hřejeVă veți îndrăgosti de acest material cald și în același timp moale. Țesătura se adaptează perfect la temperatura corpului și a mediului înconjurător. Pătura ușoară este potrivită și pentru serile mai reci de vară sau zilele de toamnă. Prin urmare, este ideală pentru toate anotimpurile.

Aceste pături nu necesită călcare

Tuto deku nemusíte žehlitMulte dintre materialele folosite la fabricarea păturilor nu trebuie călcate. Deci, dacă aveți o pătură din lână, micropluș, microfibră sau bambus, atunci nu trebuie să o călcați. Doar o spălați și uscați. Imediat după spălarea păturii, întindeți-o bine pe uscător pentru a preveni șifonarea. Păturile de bumbac pot fi călcate după spălare și uscare, menținându-le astfel aspectul neted inițial. Îngrijirea corectă a păturilor vă va oferi satisfacție.

Temperatura de spălare recomandată pentru pătură este de 30°C

Doporučená teplota praní deky je 30°CSpălarea la 30°C este o modalitate foarte blândă și ecologică de a spăla rufele, inclusiv pături, eficient și ușor. Atunci când spălăm la 30 de grade, protejăm nu numai portofelul și natura, dar și fibrele individuale ale țesăturii și culorile acestora. La această temperatură, puteți spăla ușor păturile de bambus și microfibră. Detergenții sunt eficienți astfel încât asigură o spălare perfectă chiar și la temperaturi mai scăzute.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi din fleece
Culoare: Neagra
Temperatura de spalare recomandata: 30 °C
Dimensiune: 160 x 200 cm
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: