Pat pentru copii Mela 80x160 cm

Cod de reducere -10% "PENTRUCOPII10"
559,80 Lei 605,80 Lei 879,80 Lei 925,80 Lei 1 039,80 Lei 1 085,80 Lei 1 085,80 Lei 1 135,80 Lei de la 559,80 Lei 470,40 Lei fără TVA 509,10 Lei fără TVA 739,30 Lei fără TVA 778 Lei fără TVA 873,80 Lei fără TVA 912,40 Lei fără TVA 912,40 Lei fără TVA 954,50 Lei fără TVA de la 470,40 Lei fără TVA
3 saptamani 3 saptamani 3 saptamani 3 saptamani 3 saptamani 3 saptamani 3 saptamani 3 saptamani Alegeţi varianta
Saltele
Lamele de pat
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.

Patutul MELA este fabricat din lemn masiv de pin cu o protecție de barieră. Patul are colțuri rotunjite din motive de siguranță. Patul este vopsit cu un lac ecologic inofensiv, potrivit pentru contactul cu un copil. Prag redus, permite utilizarea acestui pat chiar și pentru cei mai mici copii.

Capacitatea de încărcare a acestui pat este de 100 kg.

Patul nu include sertar.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dimensiuni:

Lațime exterioara 88 cm
Lațime interioara 80 cm
Lungime exterioara 169 cm
Lungime interioara 160 cm
Inalțimea placii superioare 66 cm
Lungimea balustradei  93 cm 

 

 

  

Produsul este livrat în pachete pentru auto-asamblare.

Kitul conține șuruburile și instrucțiunile necesare pentru asamblarea patului.

Paturile sunt acoperite de o garanție de 2 ani.

Instrucțiuni pentru pat

Pat din lemn masiv

Materiál postele: Masiv Paturile din lemn masiv de calitate sunt cel mai adesea din lemn de stejar sau fag, acestea fiind materiale dovedite de proba timpului. Împreună cu o construcție robustă, patul va avea o durată de folosință lungă, fără semne de uzură. Paturile din lemn masiv sunt formate dintr-un cadru clasic și grătar. Un bonus binevenit este spațiul de depozitare inclus în design. Paturile din lemn masiv sunt rezistente, durabile și complet inofensive pentru sănătate.

Culori Pat

Alb

Bílá barva posteleUn pat alb va contribui la un interior modern și curat. Această culoare neutră este populară de mulți ani și va fi întotdeauna la modă. Arată proaspăt și aerisit, se poate asorta ușor cu alte nuanțe de culori mai închise. Dormitorul va arăta calm și relaxant.

Pat lăcuit

Lakovaná postel Suprafața lăcuită a patului este mai rezistentă la zgârieturi mecanice, mai puternică și are o durată de folosință mai lungă. Lacul creează un strat protector pe suprafață,o așa-numita peliculă, dând un aspect neted suprafeței. Un alt aspect pozitiv este întreținerea ușoară, poate fi șters cu o cârpă umedă sau un produs de îngrijire a mobilierului. Un posibil dezavantaj este repararea suprafeței deteriorate, care trebuie șlefuită complet și revopsită. 

Pat pentru camera copiilor

Postel vhodná do dětského pokoje Un pat de calitate, sprijină spatele copilului să crească sănătos și arată minunat în camera copiilor. De asemenea, este necesar să fie sigur pentru copii, cu bariere sau pereți laterali și margini rotunjite. Cele mai importante componente ale patului sunt salteaua și grătarul. Pentru copii se recomandă o saltea cu o rigiditate mai mare. Pentru copii mai mici se recomandă o înălțimea a patului de aprox. 25 cm, iar pentru copiii mai mari o înălțime de aprox. 45 cm. Un avantaj major este spațiul de depozitare de sub pat, unde se pot depozita cu ușurință pături sau jucării.

Grătar cu lamele

Doporučený rošt: Lamelový Grătarul lamelar este format din lamele individuale și un cadru pe care sunt fixate cu ajutorul suporturilor pentru șipci. Numărul ideal de șipci este în jur de 28, lățimea și lungimea lor pot fi diferite. Cu cât mai multe șipci are grătarul, cu atât mai adecvat sprijinul oferit coloanei vertebrale și întregului spate. Șipcile sunt de obicei din lemn.  Acest tip de grătare este foarte flexibil și este potrivit și pentru saltelele mai joase.

Návod k posteliAsamblarea unui pat nu este o știință! Vrei să vezi ce te așteaptă? Mai jos puteți vedea instrucțiunile complete de asamblare. Nu este nimic de temut.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi pentru copii
Garanţie: 2 ani
Culoare: Alb
Decor din lemn: Pin
Lac: Da
Potrivit pentru: Camera pentru copii
Dimensiune: 80 x 160 cm
Pret: Leftine până la 630 Lei

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: