Pat tapitat gri AMELIA 160 x 200 cm

1 720 Lei 1 445 Lei fără TVA
In stoc (6 buc)

Patul AMELIA va fi apreciat mai ales de iubitorii de piese atemporale. Patul tapițat robust într-o culoare gri universală se potrivește perfect în orice stil de dormitor și îl poți asorta cu ușurință, de exemplu, cu lenjeria de pat din oferta noastră. Are tapițerie de înaltă calitate, care este completată de nasturi decorativi și picioare simple din lemn. Cadrul patului este din lemn rezistent, tapițeria este ușor de curățat.

Patul include și o somieră cu lamele drepte de calitate, potrivită cu dimensiunea patului, cu instalare foarte ușoară.

Puteți alege din gama noastră extinsă de saltele de calitate - salteaua nu este inclusă în prețul patului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dimensiunile Patului 160 x 200 cm

Šířka postele 160 x 200 cmPatul dublu cu dimensiunea de 160 x 200 cm este una dintre dimensiunile clasice ale unui pat matrimonial. Este adesea folosit în dormitoare mai mici, hoteluri, pensiuni și, de asemenea, acolo unde un pat de 180 x 200 cm este prea mare. Acest tip de pat este plăcut și foarte popular. Oferă ambilor parteneri confort și mult spațiu.

 
Parametri
 
Culoare Gri
Lățime (B) 172 cm
Lungime (A) 215 cm
Înălțimea tăbliei la picioare (G) 30 cm
Înălțimea tăbliei la cap (H) 80 cm
Înălțimea marginii laterale a patului (F) 30 cm
Material Țesătură
Montaj Livrat dezasamblat
Greutate aproximativă 55 kg

Pat tapițat

Materiál postele: Čalouněná Paturile tapițate, fără vârstă, sunt populare datorită varietății de culori, tipului țesăturii și dimensiunea tapițeriei. Avantajul acestor paturi fiind designul, puteți combina diferite tipuri de lemn, tapițerie și carpetă moale, pentru un aspect modern. Posibile dezavantaje includ întreținerea mai pretențioasă a tapițeriei. Există două tipuri de paturi tapițate: cele cu saltea încorporată și cele care nu includ saltea.  Majoritatea acestor paturi oferă spațiu de depozitare sub pat.

Culoarea patului

Gri

Šedá barva posteleAdăugați personalitate, naturalețe și o notă de mister dormitorului. Nuanțele de gri se combină ușor cu mobilier în culori deschise și cu accesorii distinctive. Patul gri crează o atmosferă de lux în orice cameră sau dormitor.

Greutatea susținută a patului

Nosnost postele Parametrul de bază pentru determinarea capacității de încărcare a patului este grosimea materialului. Construcția robustă a patului din lemn masiv este structural mai stabilă și poate rezista la o capacitate mai mare de încărcare decât paturile dintr-un material mai slab. Lățimea minimă a materialului este de 25 mm, cu cât mai lată, cu atât mai rezistent. Un alt factor este grătarul și grosimea acestuia. Toate aceste criterii afectează capacitatea totală de încărcare a patului, care este specificată de producător.

Greutate susținută: 120 kg de persoană

Pat pentru dormitor

Postel vhodná do ložnice Patul în dormitor se alege individual sau cu consultul partenerului. Înălțimea ideală recomandată pentru un pat este în intervalul de 50 - 65 cm.  Determinăm lungimea în funcție de înălțimea persoanei, iar grosimea laturilor trebuie să depășească 20 cm. Se recomandă un pat fix cu un grătar de calitate și o saltea, de preferință cu rigiditate dublă. Un pat matrimonial trebuie ales după preferințele ambelor parteneri ținând cont că ne petrecem aproapele o treime din viață în pat.

Grătar cu șipci

Doporučený rošt: Laťkový Grătarul cu șipci este format din șipci de lemn de diferite lățimi, distanța dintre ele trebuie să fie de maxim 4 - 6 cm. Acest tip de grătar nu are, de obicei, cadru, astfel încât transportul este mai ușor, grătarul poate fi rulat într-un sul. Acest tip de grătare sunt mai puțin flexibile și se recomandă pentru saltelele din spumă, mai maleabile sau sub saltelele cu arcuri sau cu arcuri individuale.

Saltea recomandată 160 x 200 cm sau 2x 80 x 200 cm

Doporučená matrace 160 x 200 cm nebo 2x 80 x 200 cm Patul matrimonial de 160 x 200 cm este unul dintre paturile matrimoniale mai mici, dar totuși confortabile și ambii parteneri se vor bucura de spațiul lor personal. În aceste paturi poate fi folosită o saltea mare, de 160x200 cm sau două saltele mai mici, de 80 x 200 cm. Când se folosesc două saltelele, fiecare dintre membri cuplului își poate alege nivelul de fermitate a saltelei și o poate roti în funcție de nevoile proprii.

Asamblarea patului

Konstrukce posteleConstrucția patului este foarte simplă, dar în același timp bine gândită. Patul clasic este format dintr-un cadru, care constă din două tăblii verticale „în picioare și capete”, denumite și pelest și două laturi longitudinale. Numărul laturilor și al laturilor din pelești poate fi diferit, peleștii pot fi, de asemenea, doar plăci. Așezăm un grătar pe cadrul asamblat în acest fel, care este așezat pe laturi și pe fronturi. Conexiunea cadrului se face acasă în timpul asamblării folosind știfturi de conectare și șuruburi de blocare.

Nu ai nevoie de un pat înalt?

Nepotřebujete zvýšenou postel? Paturile înalte sunt, fără îndoială, potrivite pentru toate vârstele. Un pat standard are o înălțime de cel puțin 40 - 45 cm. Cele înalte de peste 50 cm sunt peste standard, ceea ce poate să nu fie pe placul tuturor. În majoritatea camerelor și căminelor studențești vom găsi paturi clasice. Tinerii și persoanele fără probleme de sănătate nu necesită un pat înalt. Un grup separat sunt copiii mici, pentru care sunt necesare paturi mai mici.  Copiii tind să schimbe poziția în somn și există riscul de a cădea.

Asamblarea patului

Jak postel složím? Patul va fi asamblat de către client, El se livrează prin curierat, ambalat în două cutii incluzând accesoriile de montaj. După despachetarea patului, introduceți știfturile de lemn conform planului în părțile laterale ale patului, apoi așezați patul în zona dormitorului și asamblați părțile individuale.După asamblarea cadrului aceasta se fixează cu ajutorul șuruburilor cu blocare. La final, se așează grătarul și deasupra salteaua. Pentru paturile duble, există de obicei și un picior central.

Montaj

MontážK Veți primi toate materialele necesare asamblării patului pentru un montaj cât mai simplu. Părțile individuale ale patului sunt ambalate separat în cutii de carton. În pachet sunt incluse și șuruburi, o cheie pentru asamblare și accesoriile necesare, desigur, sunt livrate și instrucțiuni de asamblare și utilizare a patului.

Noptiere

Noční stolky O noptieră reprezintă cu siguranță o necesitate pentru fiecare dormitor. Pe de o parte, sunt un suport practic și totodată un loc pentru depozitarea lucrurilor esențiale, arătând modern și completând atmosfera de ansamblu a dormitorului. Indiferent dacă îți place un aspect discret sau ceva mai original, acestea vor arăta întotdeauna distinctiv și vor atrage atenția.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi
Culoare: Gri
Tip: tapitat
Lamele gratuit: Da
Potrivit pentru: Dormitor
Dimensiune: 160 x 200 cm
Material de tesatura: Tesatura

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: