Prosop de plaja CANDY

Neevaluat
94,80 Lei –26 %
osuska candy
94,80 Lei –26 % 70,10 Lei 58,90 Lei fără TVA
Produsul a fost epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 Prosopul CANDY este fabricat din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate mare de 450 g / m2, ceea ce garantează o absorbție și o catifelare optime. Culorile originale vă vor înveseli zilele de vară frumos. Prosopul este confecționat pe o parte din velur de catifea, iar pe cealaltă este o buclă de pământ. Dimensiunea prosopului de 90x160 cm este suficientă pentru uscare și ca covor de bronzat.

Material:  100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție și o pufozitate optime a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori înainte de a le utiliza pentru prima dată, fără a utiliza balsamul la temperatura maximă. 60 °CProdusele nu trebuie călcate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop de bumbac

Bavlněná osuškaDacă preferați materialele tradiționale, este bumbacul. Prosoapele din bumbac au fost de înaltă calitate și populare de zeci de ani. Fibrele de bumbac au multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, sunt și puternice și absorbante. Bumbacul de înaltă calitate și de înaltă calitate asigură confort pentru întreaga familie, iar îngrijirea pentru el este foarte ușoară.

  • Greutate: 450 g/m2

Greutate prosop 450 g/m2

Gramáž osušky  450 g/m2Denumirea greutății pentru prosoape este de 450 g / m2. Această greutate este de înaltă calitate, iar proprietățile de vârf includ absorbție și moliciune excelente. Prosoapele sunt blânde pentru pielea sensibilă, de asemenea, sunt foarte plăcute la atingere. Cu cât greutatea este mai mare, cu atât prosopul este mai pufos, mai stabil ca formă și mai rezistent la deteriorarea mecanică. Greutatea mai mare garantează, de asemenea, o țesătură mai groasă.

Dimensiuni 90 x 160 cm

Rozměr osušky  90 x 160 cmConfortul după fiecare duș sau cadă vă va oferi un prosop de plajă de 90 x 160 cm, în care vă veți bucura cu plăcere. Îți va plăcea un prosop de calitate de aceste dimensiuni în baie, dar și pe plajă, piscină sau saună. Datorită dimensiunilor mari, vă puteți acoperi întregul corp fără griji și vă puteți bucura pe deplin de fiecare moment liber.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor

Savost osuškyCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost osuškyPrincipalele proprietăți necesare unui prosop include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea Prosoapelor de baie

Péče o osuškuVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR DE BAIE ESTE 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mari Comfort
Material: 100% bumbac
Dimensiuni: 90 x 160 cm
Barva: Barevná
Cena: Nad 150 Kč
Doporučená teplota praní: 60 °C
Gramáž: 450 g/m2
Dimensiune: 90 x 160 cm
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: