Prosop din bambus BAMBOO visiniu

84 Lei –25 %
03 zebrik rucniky bamboo vinovy
84 Lei –25 % 63 Lei 53 Lei fără TVA
In stoc (10 buc)

Producem prosoape din fibră de bambus de înaltă calitate, cu un amestec de bumbac cu o greutate de 500 g / m2. Fibra de bambus se caracterizează printr-o moliciune excepționala. Nu pierde absorbția optimă. Culorile originale schimbă cu ușurință aspectul băii tale. Prosopul are margini unice decorate cu o margine elegantă, care dă o impresie foarte luxoasă. Pe lângă dimensiunea de 70 x 140 cm, veți găsi și seturi asortate culorilor pentru un aspect perfect.

Material: 70% fibră de bambus 30% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție și pufozitate optimă a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele și prosoapele de două ori înainte de prima utilizare, fără a folosi balsam la o temperatură maximă de 60 ° C. Produsele nu trebuie călcate.

* produsul a primit certificatul internațional Oeko-Tex Standard 100

Pachetul contine 1 prosop

 

La prima spălare, este necesar să se spele separat!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din fibra de bambus

Bambusová osuška  Fibra de bambus a fost foarte populară în case și hoteluri în ultimii ani.

Prosoapele din fibră de bambus au proprietăți excelente, cum ar fi rezistența la bacterii sau ciuperci și se usucă foarte repede.

Sunt potrivite pentru persoanele care suferă de alergii sau pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Bambusul este ușor, mătăsos, moale și delicat pe piele, în plus, reduce formarea mirosurilor neplăcute.

  • Greutate: 500 g/m2

Greutatea prosopului 500 g/m2

Gramáž osušky  500 g/m2Prosoapele luxoase și de înaltă calitate, cu o greutate de 500 g / m2, sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, delicat pentru pielea și pielea întregului corp. Țesătura este puternică și excelează în special prin absorbție și moliciune ridicate. Prosoapele sunt plăcute la atingere, de formă stabilă, pufoase și ușoare.

Prosoapele extrem de moi sunt populare în gospodării, dar și în hoteluri sau pensiuni.

Dimensiune: 70 x 140 cm

Rozměr osušky  70 x 140 cmDimensiunea clasică a unui prosop de 70 x 140 cm este foarte populară într-un mediu normal de casă, dar și în facilitățile de cazare.Dimensiunea prosopului oferă un confort suficient pentru uscarea și acoperirea întregului corp. Va fi un accesoriu funcțional excelent nu numai în baie, ci și în piscină sau vara lângă iaz.

Culoare

Vișiniu

Vínová barva osuškyBurgundia, o culoare de lux și eleganță, fiecare baie evocă un interior neobișnuit care încurajează relaxarea și bunăstarea. Creați un spațiu modern și perfect cu prosoape bordeaux. A fost una dintre culorile nobilimii și prosperității încă din cele mai vechi timpuri. De asemenea, își poate găsi locul în hoteluri sau pensiuni, unde creează o impresie de lux.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátSistem internațional de certificare pentru textile, OEKO-TEX Standard 100. Acest certificat precizează siguranța sănătății materialelor. Textile sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor nocive pentru corpul uman. Produsele noastre sunt pe bună dreptate mândre de acest semn recunoscut la nivel internațional al calității produselor textile și al siguranței ridicate a produselor noastre.

Absorbtia

Savost osušky Absorbția este afectată de mai mulți factori, inclusiv tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt legate fibrele între ele. Numărul și lungimea buclelor sunt, de asemenea, importante. Țesăturile de buclă sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața prosopului, cu cât este mai mare poziția, cu atât este mai mare absorbția prosopului. Absorbția umezelii este, de asemenea, afectată de greutatea materialului, se spune în general că greutățile peste 450 g / m2 sunt un semn de calitate. Bumbacul este deosebit de mândru de absorbția sa ridicată, dar și de alte materiale precum lenjeria sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absorb și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție de până la 4x mai mare decât bumbacul.

Moliciune

Měkkost osušky Principalele proprietăți necesare ale prosoapelor de baie cu siguranță includ moliciunea. Bumbacul popular, țesăturile din bambus sau combinațiile lor sunt foarte moi și moi. Datorită așa-numitei țesături de buclă, care este o țesătură tridimensională, în care a treia dimensiune este formată din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce crește greutatea țesăturii, crește și calitatea produsului. Prin urmare, prosopul este mai moale și mai pufos, ceea ce va fi apreciat de fiecare membru al gospodăriei sau clientului hotelului.

.

Prosop de baie cu model

Osuška se vzoremProsoapele cu model sunt un plus excelent pentru interiorul monocrom, dar își vor găsi și locul în băi mai colorate. Decorul este de bun gust și face o impresie cu adevărat neobișnuită, evocă un interior neobișnuit dintr-o baie obișnuită. Nu există limite în imaginația ta, așa că le poți combina în funcție de gustul și originalitatea ta.

Îngrijirea prosopului

Péče o osuškuTânjești după prosoape încă moi?! Cel mai important lucru este îngrijirea adecvată. Înainte de prima utilizare, vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 60 ° C, apoi să le uscați într-un cuier sau într-un uscător la o temperatură normală, destul de scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau decolorate. Calarea nu este recomandată din cauza posibilelor deteriorări ale buclelor, materialul își pierde absorbția și moliciunea.

Temperatura de spălare recomandată a prosopului este de 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile originale, se recomandă spălarea prosoapelor la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai ridicată este posibilă cu prosoape din bumbac și microfibră. Uscarea în uscător este posibilă doar la viteze mai mici pentru a evita deteriorarea fibrelor textile. În general, prosoapele se spală în nuanțe mai deschise la 60 ° C. Spălarea reduce cantitatea de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mari din bambus
Culoare: Vișiniu
Material: 70% bambus | 30% bumbac
Gramaj: 500 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Cu motiv
Catuse: Da
Dimensiune: 70 x 140 cm
Gramaj ridicat: Da
Pret: Peste 30 Lei

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: