Prosop de maini GREEK crem

42 Lei –38 %
0017 rucniky ususky
42 Lei –38 % 26 Lei 22 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Prosoapele din seria GREEK sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate mare de 500 g / m2, ceea ce garantează o absorbție și o catifelare optime. Culorile originale schimbă cu ușurință aspectul băii tale. Prosopul are margini unice decorate cu o margine elegantă, care dă o impresie foarte luxoasă. Pe lângă dimensiunea de 50 x 90 cm, veți găsi și seturi asortate culorilor pentru un aspect perfect.

Material: 100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție și pufozitate optimă a fibrelor,
vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori înainte de prima utilizare,
fără a folosi balsam la o temperatură maximă de 60 ° C.

Produsele nu trebuie călcate.


* produsul a primit certificatul internațional Oeko-Tex Standard 100

 

Pachetul contine 1 prosop

 

La prima spălare, este necesar să se spele separat!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosoape din bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au o calitate superioară fiind populare de zeci de ani. Fiți convinși de calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac prezintă multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, dar de asemenea, ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură un confort sporit pentru întreaga familie și în plus, îngrijirea lor este foarte ușoară.

  • Greutate: 500 g/m2

Prosoape cu densitatea de 500 g/m2

Gramáž ručníku 500 g/m2Prosoape de lux cu o greutate de 500 g/m2 sunt confecționate din bumbac de calitate, blând pentru pielea întregului corp. Țesătura este puternică și excelează mai ales prin puterea de absorbție fiind și foarte moale. Prosoapele sunt plăcute la atingere, își păstrează forma fiind pufoase și ușoare. Prosoapele extrem de moi sunt populare în locuințe, dar și în hoteluri sau pensiuni.

Dimensiuni 50 x 90 cm

Rozměr ručníku 50 x 90 cmUna dintre cele mai comune dimensiuni de prosoape, prezentă în multe locuințe, dar și în diferite tipuri de cazare. Dimensiunea de 50 x 90 cm este dimensiunea tipică pentru prosoapele de mâini. Este potrivită pentru a vă șterge pe mâini in utilizarea de zi cu zi în baie sau lavoar. De asemenea poate fi folosit și în ateliere sau diverse tipuri de producție.

Crem

Krémová barva ručníkuCreează un interior natural într-o nuanță cremă, care va aduce echilibrul și pacea în baia ta. Conferă băii tale o notă de rural și o doză de eleganță cu accesorii crem. Se pot asorta cu ușurință prin elemente în tonuri pământești. 

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor

Savost ručníkuCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost ručníkuPrintre principalele proprietăți necesare unui prosop se include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Prosop cu model

Ručník se vzoremProsoapele cu model sunt un plus excelent la un interior monocrom, dar își vor găsi locul și în băi mai colorate. Prosoapele decorate sunt de bun gust și dau o impresie deosebită. Nu există limite pentru imaginația ta, așa că poți combina în funcție de gustul tău. Combinațiile colorate îți dezvăluie originalitatea și fac dintr-o baie plictisitoare un interior fermecător.

Îngrijirea prosoapelor

Péče o ručníkVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR ESTE 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mici cu chenar decorativ
Culoare: Crem
Material: 100% bumbac
Gramaj: 500 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Cu motiv
Catuse: Da
Dimensiune: 50 x 90 cm
Gramaj ridicat: Da
Pret: Leftine pana la 30 Lei

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: