Scaun de masa verde MATIAS VELVET

250 Lei 210 Lei fără TVA
In stoc (1 buc)

Scaunul de sufragerie MATIAS VELVET reprezintă o piesă de mobilier atemporală și practică, care va rezista mulți ani. Credeți că tapițeria de catifea verde este prea conservatoare sau chiar plictisitoare? Nu vă lăsați înșelați. Culoarea verde este elegantă și foarte populară în interior datorită atemporității și posibilităților de combinare cu alte culori.

Scaunul de sufragerie verde din colecția MATIAS poate fi combinat și cu nuanțe cu adevărat îndrăznețe. Culoarea verde din interior echilibrează frumos și aduce liniște nuanțelor bogate și expresive. Se potrivește și cu lemnul și culorile pastelate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Material scaun

  • Țesătură catifea - verde
  • Metal - negru
  • lemn de plajă

Dimensiuni scaun

  • Latime: 49 cm
  • Adâncime: 37 cm
  • Inaltime: 72 cm
  • Inaltime sezut: 48 cm
  • Capacitate de încărcare: 110 kg

Sala de mese cu caracter. Lejeritatea și armonia perfectă caracterizează stilul scandinav. Elementele naturale, o paletă moale de culori și multă lumină sunt indispensabile pentru un stil inspirat din țările nordice. Sala de mese în stil scandinav impresionează prin funcționalitatea ridicată și durabilitatea. Mobilierul subliniază aerisitatea și eleganța nordică generală. Scaunele de sufragerie scandinave Matias Velvet de culoare verde vor da un plus de fler spațiului. Elementele metalice și picioarele masive sunt ideale pentru sufrageriile și bucătăriile scandinave. Completați scaunele verzi Matias Velvet cu o masă întunecată și accesorii pentru a crea un spațiu ideal pentru momente împreună.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune
Culoare: Verde
Latime: 49 cm
Inaltime: 72 cm
Adancime: 37 cm
Decor din lemn: Fag
Aspect: Clasic
Cotiere: Fara cotiere
Inaltimea Scaunului: 48 cm
Materialul Husei: Țesătură de catifea
Materialul Picioarelor: Metal, Lemn Masiv
Partea de Sezut: Sezut tapitat
Rotativ: Nu
Tip de picioare: 4 Picioare

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: