Scaun KITO gri

166 Lei –7 %
43402 seda zidle kito
166 Lei –7 % 153 Lei 129 Lei fără TVA
In stoc (1 buc)

Atunci când alegeți un scaun de luat masa, gândiți-vă la faptul că acesta vă va ține de multe ori companie, așa că nu ar trebui doar să arate frumos , ci și să fie confortabil. Scaunul Kito modern, gri, realizat din lemn de fag și plastic de înaltă calitate, în stilul popular scandinav, îndeplinește ambele criterii. Spătarul acestui scaun este ușor înclinat pe spate, datorită căruia nu există nicio compresie a stomacului atunci când stați.

Acest lucru te va face să te simți grozav în timpul și după masă, cu condiția să ai o masă sănătoasă în farfurie și să nu exagerezi cu desertul. Achiziționând scaune de sufragerie Kito , veți obține mobilier practic, confortabil și inovator, care vă va rezista mulți ani .

Sfatul nostru: oferim scaune de sufragerie din colecția Kito în diferite variante.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Material scaun

  • Plastic: gri
  • Lemn: fag

Dimensiuni scaun

  • Latime: 46 cm
  • Latime scaun: 46 cm
  • Adâncime: 54,5 cm
  • Adâncimea scaunului: 41 cm
  • Inaltime: 80 cm
  • Inaltime sezut: 42,5 cm
  • Capacitate de încărcare: 120 kg

Simbolul stilului scandinav este, fără îndoială, natura. Stilul inspirat de natură va aduce armonie și eleganță nordică fiecărui interior. Reveniți la rădăcinile naturale din sala de mese și din bucătărie. Salile de mese scandinave sunt aerisite, confortabile și foarte practice. Învață să amesteci și să stratificați culori, modele și materiale pastelate. Nu vă fie teamă să combinați scaunele simple de luat masa cu accesorii mai îndrăznețe. Scaunul gri Kito de sufragerie cu o masă masivă creează un rezultat cald. Scaunele scandinave Kito sunt confortabile, potrivite pentru camerele mici și mari. Atmosfera nordică este accentuată de ierburi proaspete în ghivece suspendate, de in și lămpi mari.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune
Culoare: Gri
Latime: 46 cm
Inaltime: 80 cm
Adancime: 54,5 cm
Decor din lemn: Fag
Aspect: Clasic
Cotiere: Fara cotiere
Materialul pernei scaunului: Plastic
Materialul Picioarelor: Lemn Masiv
Partea de Sezut: Fara captuseala
Rotativ: Nu
Tip de picioare: 4 Picioare

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: