Scaun LAGO gri din piele ecologica cu picioare negre

Ofertă
300 Lei –23 %
glbl
300 Lei –23 % 229 Lei 192 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Scaunul de sufragerie Lago reprezintă un mobilier atemporal și practic, care va rezista mulți ani. Aveți impresia că tapițeria gri din piele ecologică este prea conservatoare sau chiar plictisitoare? Nu vă înșelați.

Culoarea gri este elegantă și este foarte populară în interior datorită atemporității și posibilităților de combinare. Puteți combina scaunele gri din colecția Lago cu nuanțe cu adevărat îndrăznețe. Culoarea gri din interior echilibrează frumos și aduce liniște nuanțelor bogate și expresive. De asemenea, se asortează perfect cu lemnul și culorile pastelate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Material scaun

  • Piele ecologică: gri
  • Metal: negru
  • Lemn: negru

Dimensiuni scaun

  • Latime: 47 cm
  • Adâncimea scaunului: 38 cm
  • Inaltime: 73 cm
  • Inaltime sezut: 44 cm
  • Capacitate de încărcare: 110 kg

Sala de mese cu caracter. Lejeritatea și armonia perfectă caracterizează stilul scandinav. Elementele naturale, o paletă moale de culori și multă lumină sunt indispensabile pentru un stil inspirat din țările nordice. Sala de mese în stil scandinav impresionează prin funcționalitatea ridicată și durabilitatea. Mobilierul subliniază aerisitatea și eleganța nordică generală. Scaunele de sufragerie scandinave Lago cu tapițerie din piele ecologică de culoare albă vor adăuga fler spațiului. Elementele metalice și picioarele masive sunt ideale pentru sufrageriile și bucătăriile scandinave. Completați scaunele gri Lago cu o masă luminoasă și accesorii pentru a crea un spațiu ideal pentru momente împreună.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune
Culoare: Gri, Neagra
Latime: 47 cm
Inaltime: 73 cm
Adancime: 38 cm
Aspect: Clasic
Cotiere: Fara cotiere
Inaltimea Scaunului: 44 cm
Materialul Husei: Piele Eco
Materialul Picioarelor: Metal, Lemn Masiv
Partea de Sezut: Sezut tapitat
Rotativ: Nu
Tip de picioare: 4 Picioare

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: