Cearsaf Jersey MICRO cu elastic albastru inchis 180 x 200 cm

55 Lei –5 %
Jersey bavlna modra
55 Lei –5 % 52 Lei 44 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc.)

Cearșafurile din jersey concepute pentru pat dublu sunt fabricate din 80% bumbac și 20% microfibră. Datorită materialului moale și pufos, acestea sunt deosebit de populare în lunile reci. Cearșafurile practice de 180 x 200 cm sunt concepute pentru saltele de până la 26 cm înălțime. Cearșafurile Jersey MICRO în nuanțe de albastru, îndeplinesc standarde ridicate de igienă. Respirați o nouă viață în pat și îmbinați-o cu așternuturi pe tonuri similare.

Pentru a menține calitatea și proprietățile necesare, vă recomandăm să le spălați în detergenți ușori la o temperatură maximă de 40 °C. Uscați ideal pe un uscător clasic, sau, într-un uscător automat la un nivel mediu de temperatură.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri Jersey 

Jersey prostěradloUn element indispensabil al dormitoarelor moderne, cearșafurile de pat din Jersey - moi dar în același timp ferme. Căutați un compromis între bumbac și terry?! Acest material este de foarte bună calitate și are o durată de viață lungă. Chiar și după spălarea frecventă, în condiții adecvate, nu își pierde intensitatea culorii. Îl  puteți combina cu orice lenjerie de pat, nu necesită călcare, este suficient să îl împăturiți imediat după uscare.

  • Material: 80% bumbac și 20% microfibră
  • Greutatea materialului: 120 g/m2

Greutatea cearșafului

Gramaj 120 g/m2

Gramáž prostěradla 120În greutate de 120 g/m2, veți găsi în principal cearșafurile din jersey. Sunt populare mai ales în lunile mai reci, sunt moi și suple la atingere.

Dimensiunea cearșafului 180 x 200 cm

Rozměr prostěradla 180x200cmAceasta este dimensiunea tipică a cearceafurilor pentru paturile duble. Sunt dorite atât în gospodării, cât și în diferite tipuri de cazare. Oferim dimensiunea de 180 x 200 cm într-o gamă largă de materiale. Cearșaful este moale și foarte plăcută la atingere.

Culorile cearșafurilor

Albastru

Modrá barva prostěradla  Încurajează somnul odihnitor și visele în nuanțe azurii. Culoarea răcoritoare vă va ajuta să dormiți sau să vă relaxați după o zi grea. Cearșafurile albastre vă vor face să vă gândiți la zilele de vară.

Așternere

Cearșaf cu țesătură flexibilă

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafurilor va fi floare la ureche. Cearșafurile flexibile sunt foarte practice, se așează bine pe pat și nu alunecă. Datorită elasticului din țesătură, acoperirea patului va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț. 

Cearșaful cu elastic

Prostěradlo s gumouIndiferent de materialul preferat al cearșafului, cu siguranță vă va plăcea cearșaful cu elastic pe margini. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Prinderea ușoară de saltea și posibilitatea înlocuirii cauciucului reprezintă avantaje importante.

La ce temperatură trebuie spălate cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea blândă la 40 °C este potrivită și sigură pentru orice material. Lenjeria de pat se spală în general la temperaturi între 30 și 60 °C. Satinul, microfibra, terry-ul, jersey-ul sau materialul creponat pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, în mod ideal 40 °C. Veți scăpa de murdărie, transpirație și celulele moarte ale pielii.

  • Temperatura recomandată de spălare: 40 °C

Cât de des se spală cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea cearșafurilor de pat trebuie să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele care transpiră mai mult sau pentru persoanele bolnave, se recomandă reducerea intervalului la o dată pe săptămână.

  • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Aceste cearșafuri pot fi uscate în uscătoarele automate de rufe

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscătorul automat la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturilor. Este important să scuturați corect cearșaful și apoi să îl agățați. Nu folosiți cârligele peste colțuri, materialul poate deteriorat. Uscarea în baie nu este recomandată deoarece este cea mai umedă cameră din casă, iar cearșaful poate căpăta un miros neplăcut. Pentru majoritatea materialelor, se recomandă să se usuce pe un uscător clasic.

Pachetul conține:

  •  1 cearșaf 180 x 200 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri
Culoare: Albastru
Material: 80% bumbac | 20% microfibra
Gramaj: 120 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Intinzatoare, Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 26 cm
Intinzatoare: Da
Cel mai ieftin de pe piață: Da
Dimensiune: 180 x 200 cm
Uscarea in uscatorul: Da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: