Cearsaf Frotir cu elastic EXCLUSIVE bej 140x200 cm

84 Lei –33 %
frotte prosteradla bezove 48
84 Lei –33 % 56 Lei 47 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Cearșafurile noastre pentru pătuț sunt fabricate din 80% bumbac și 20% poliester cu o greutate de 200 g / m2. Sunt foarte populare datorită moliciunii, respirabilității și căldurii. Aceste cearșafuri practice întinse au o dimensiune de 140 x 200 cm. Cearșafurile noastre terry ating calitatea europeană și îndeplinesc standarde igienice ridicate.

Pentru spalarea la temperaturi ridicate, se recomandă spalarea cu detergenți pentru rufe delicate la o temperatură de 40 ° C și uscarea lor într-un uscator.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșaf Terry

Froté prostěradloCearșafurile frotir sunt solicitate și căutate pentru întreținerea ușoară, durabilitatea și absorbția ridicată. Materialul moale este plăcut la atingere, își păstrează forma constantă și are o durată lungă de viață. Un alt avantaj este elasticitatea ridicată, astfel încât cearșaful nu alunecă și se ține ferm. Este ideal pentru regimul hotelier, pentru că materialul tery nu necesita călcare.

  • Material: 80% bumbac| 20% poliester
  • Greutate material: 170 g/m2

Dimensiune 140 x 200 cm

Rozměr prostěradla 140x200cmCearșaful de 140 x 200 cm este cusută pe o saltea de aceeași dimensiune. Oferim modele în multe variante, tonuri pământești și culori puternice. Creați un pat de o persoană elegant în fiecare dormitor, cameră sau cazare.

Greutate

Gramaj 170 g/m2

Gramáž prostěradla 170 Greutatea mai ridicată de 170 g/m2 creează o suprafață moale, plăcută la atingere și blândă pe piele. Cearșafurile sunt de asemenea potrivite pentru pătuțuri de copii.

Culoare

Bej

Béžová barva prostěradlaCuloarea liniștitoare a pielii de cămilă este foarte modernă astăzi. Cearșafurile bej împreună cu accesoriile distinctive sunt și sunt populare în toate familiile moderne. De asemenea, își are locul în sat, unde creează o combinație admirabilă cu un stil rustic.

Elasticitatea cearșafului

Cearșaful elastic

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafului va fi o briză pentru dvs. Cearșafurile întinse sunt foarte practice și se țin bine pe pat, nu alunecă. Datorită cauciucului cusut, acoperirea va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț de copii.

Cearșafuri cu benzi de cauciuc

Prostěradlo s gumouFie că preferați pânza clasică sau cearșafuri de pânză, cu siguranță vă va plăcea cea cu cauciucul în jurul perimetrului. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Aderența ușoară a saltelei și posibila înlocuire a cauciucului reprezintă un avantaj imens.

La cate grade se spala cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea delicată la 40 ° C poate rezista practic la orice material. Lenjeria de pat este cel mai adesea spălată la temperaturi cuprinse între 30 și 60 ° C. Satinul, microflanelul, terryul, jerseyul sau crepul pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40 ° C. Vei scăpa de murdărie, sudoare și celule moarte.

  • Temperatura de spalare recomandata: 40 °C

Cat de des se spala cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea lenjeriei de pat ar trebui să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele cu transpirație mai mare sau pentru pacienți, se recomandă scurtarea intervalului la o dată pe săptămână.

  • maxim o data la 14 zile

Cum se pot usca cearșafurile?

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și a țesăturii. Este important să bateți corect cearșaful și să il atârnați pe umeraș. Nu puneți știfturile peste colțuri, materialul se poate extrage. Uscarea în baie este inadecvată, este cea mai umedă cameră din apartament, iar cearșaful de pat poate deveni vechi. Cu toate acestea, pentru majoritatea materialelor, se recomandă uscarea prin rufe.

Pachetul contine:

  •  1 cearșaf 140 x 200 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri
Culoare: Bej
Material: 80% bumbac | 20% poliester
Gramaj: 170 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Intinzatoare, Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 20 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 140 x 200 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: