Husa elastica pentru canapea cu 3 locuri Karo gri

355 Lei –23 %
proplet 3x
355 Lei –23 % 271 Lei 228 Lei fără TVA
Produsul a fost epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Te-ai săturat de culoarea canapelei?! Husa elastica economiseste timp si bani. Este o solutie imediată si rapidă care duce la o mare schimbare. Husa elastica cu o tema gri este foarte flexibila si durabila. Pachetul include role de spumă pentru a vă ajuta să îl tineti în pliuri. Husa elastica usor de îndepărtat este usor de întretinut, O puteti spăla la o temperatură de până la 30 °C. Îmbunătătiti-vă elegant camera de zi cu o husă de canapea gri.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Parametri

Latime: 170-200 cm
Inaltime: 95 cm
Material: 60% bumbac | 38% poliester | 2% elastan
Culoare: Gri
Temperatura de spalare recomandata: 30 °C

Material 95% poliester, 5% elastan

Materiál napínacího potahuHusele elastice sunt fabricate din 95% poliester si 5% elasten. Datorită prezentei fibrelor elastice, husa este suficient de flexibilă si usor de pus pe un anumit tip de mobilier. Husele, în general, nu se calcă.

Transformati o canapea veche într-una nouă

Ze staré sedačky novouVechea canapea este încă functională, dar tapiteria este uzată si urâtă? Nu disperati. Nu trebuie să cumpărati imediat o canapea nouă, vă trebuie doar o husă. Husa elastică este usor de pus si de dat jos, o puteti spăla cu usurintă si apoi o puteti folosi din nou. Transformati canapeaua veche într-una nouă în câteva minute si pentru câtiva lei. Acest produs modern transformă întregul interior, puteti alege dintr-o gamă largă de culori si modele.

Protejati canapeaua de părul animalelor

Ochraňte sedačku před chlupy zvířatSunteti preocupati de canapeaua dumneavoastră si vreti să preveniti posibilele daune sau murdăriri?! Husele elastice moderne protejează atât canapelele sau fotoliile noi, cât si cele vechi. Creează un al doilea strat protector, pe care pur si simplu îl îndepărtati si îl schimbati. Husa va fi apreciată de familiile cu copii mici, dar si cu animale de companie. Protejati canapeaua de părul animalului cu pricepere. Puteti spăla husa si puteti scăpa de orice pată sau păr care ar fi rămas pe canapea. O solutie elegantă si functională pentru toti.

Prelungiti durata de viată a canapelei

Produlžte životnost sedačkyMai lipsesc câtiva lei din pusculită pentru o canapea nouă, iar cea existentă este deja sfâsiată si urâtă?! Puteti rezolva situatia cu o husă elastică pe canapea. Prelungiti viata canapelei vechi în doar câteva minute. Husa previne deteriorarea si murdărirea canapelei. În plus, schimbă aspectul întregului interior dincolo de recunoastere. Husa elastică aderă perfect la tapiteria canapelei, este moale si plăcută la atingere. Este usor de îngrijit, o puteti scoate, spăla si acoperi din nou într-o clipă.

Schimbati designul camerei de zi într-un minut

Změna sedačky během minutyV-ati săturat de interiorul camerei de zi?! Îmbunătătirea acesteia nu trebuie să fie neapărat o investitie uriasă. Vă puteti răsfăta cu o transformarea pentru câtiva lei. Chiar si detalii mici, precum noua culoare a canapelei, fotoliilor sau scaunelor, vor transforma întreaga cameră de zi dincolo de recunoastere. Schimbarea designului camerei de zi într-un minut nu a fost niciodată mai usoară. Modelele moderne, pastelul si culorile bogate vor îmbunătăti interiorul si îl vor transforma complet. Pentru perfectiune, veti mai avea nevoie doar de o husă nouă pentru o pernă decorativă.

Canapeaua ca centru al casei

Sedačka jako centrum domácnostiLeneviti, vă relaxati si vă distrati. Aveti grijă atunci când alegeti o canapea nouă. Acesta este elementul dominant al sufrageriei. Nu întâmplător se spune că o canapea este centrul gospodăriei. Reuneste nu numai întreaga familie, ci si vizitatori. Canapeaua veche este încă confortabilă si nu vreti să vă luati rămas bun de la ea? Tot ce aveti nevoie este o husă care să o transforme complet. Indiferent dacă alegeti una nouă sau îmbunătătiti una veche, nu uitati că această piesă de mobilier este o parte a casei plină de momente comune.

Nu călcati husele elastice!

NežehleteNu călcati niciodată husele elastice. Temperatura ridicată va deteriora fibrele si vor pierde flexibilitatea necesară. După călcare, husa poate aluneca si nu se potriveste corect. Materialul trebuie să înconjoare perfect mobilierul si să o tină ferm.

Culoare: Gri

Barva napínacího potahu: ŠedáUn amestec de lumină si întuneric, sinonim cu gri. Culoarea neutră este ideală pentru orice interior modern. Griul la modă este variabil si îl puteti combina cu usurintă cu alte culori. Ajută la eliminarea anxietătii, tensiunii, stresului acumulat si are un efect calmant. Impresia pur si simplu elegantă va mări optic spatiile mici si nu necesită îngrijire solicitantă.

Întretinerea recomandată

Doporučená údržbaPrin achizitionarea unei huse pentru o canapea sau fotoliu, le veti prelungi acestora durata de viată cu multi ani. Îngrijirea husei în sine este de asemenea importantă. Se spală la 40°C înainte de prima utilizare. În general, temperaturile ridicate de spălare pot deteriora fibrele, pot da o impresie mai uzată sau pot provoca decolorarea culorilor. Folositi detergenti usori, proiectati pentru rufele colorate sau usoare. Nu înălbiti niciodată husa si nu utilizati detergenti pe bază de clor. Imediat după spălare, scoateti-o din masina de spălat si întindeti-o cu grijă. După uscare completă, asezati-o pe mobilier. Husele elastice nu se calcă.

Parametri suplimentari

Categorie: Huse elastice
Culoare: Gri
Material: 60% bumbac | 38% poliester | 2% spandex
Temperatura de spalare recomandata: 30 °C
Latime: 170-200 cm
Inaltime: 95 cm
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: