Lenjerie de pat din microplus CHRISTMAS RENEER visiniu + cearceaf din microplus SOFT 90x200 cm visiniu

210 Lei –10 %
obrázek 2023 11 08 061529918
210 Lei –10 % 188 Lei 158 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Un set frumos de lenjerie de pat și cearșaf din microplus oferă un confort luxos la un preț irezistibil de accesibil. Cufundați-vă într-o îmbrățișare moale în fiecare noapte.

Lenjeria de pat din micropluș caldă și în același timp ușoară este foarte populară pentru moliciunea și capacitate mare de absorbție. Lenjeria de pat din micropluș de Christmas reneer visiniu este echipată cu o închidere discretă cu fermoar. Așezați-vă în lenjerie de pat confortabilă și caldă, cu o temă festivă. De asemenea, va deveni un cadou grozav pentru cei dragi.

Cearşaful de pat microplus este un clasic pentru nopţile reci de iarnă. Datorită proprietăților sale pozitive, cum ar fi căldura ridicată și moliciunea, vă va plăcea de la prima atingere. Cearceaful 90 x 200 cm este conceput pentru un pat de o persoană cu o înălțime a saltelei de până la 25 cm. Microplusul moale catifelat este potrivit și pentru cei care suferă de alergii.

Notă Afișajul color poate diferi ușor față de realitate.

SETUL INCLUDE:

 • 1x husă pătură: 140 x 200 cm
 • 1x husă pernă : 70 x 90 cm
 • 1x cearceaf: 90 x 200 cm

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lenjerie de pat din micropluș

Lenjerie de pat microplush Un material deosebit de moale și cald pentru lunile reci, care asigură o căldură plăcută pe parcursul nopții este micro-plusul. Așternuturile din micro-plus sunt formate din fire groase și fine, care sunt scurte și foarte plăcute la atingere. Sunt confecționate din poliester 100% cu un tratament special. Acest material se usucă rapid după spălare, nu necesită călcare si întreținerea generală este foarte ușoară. Și nu va temeți, nu face scame și nu lasă fire.

 • Material: 100% poliester
 • Greutate material : 250 g/ m2

Cearșafuri din micropluș

Foaie de microplush Cearșaful din micropluș este foarte plăcut la atingere, moale și catifelat. Fibrele scurte și groase vor menține căldura chiar și în lunile cele mai reci. Este ușor de întreținut, nu lasă puf și se usucă rapid. De asemenea, își găsește locul în casele persoanelor alergice. Alături de lenjeria de pat din pluș, creează un loc cald și confortabil în orice pat.

 • Material: 100% poliester
 • Greutate material : 160 g/ m2

Sistem de închidere

Fermoar

Fixarea cearșafurilor cu fermoar Nu aveți mult timp și fiecare moment contează?! Lenjeria de pat cu fermoar este rapidă, confortabilă si practică. Manipularea enervantă sau zgârierea sunt acum tabu. Atât fermoarul, cât și glisorul sunt plate și ascunse cu grijă. Veți acoperi plapuma sau pătura într-o clipă.

Necesită călcare așternuturile?

Lenjeria de pat trebuie călcată Fără îndoială, cele mai populare materiale, cum ar fi bumbacul, satinul de bumbac sau microfibra necesită călcare. Singurul material care nu necesită călcare este cel creponat. Imediat după spălare întindeți așternuturile cu ajutorul clemelor de rufe. Pentru a preveni deteriorarea materialului și decolorarea culorilor, călcați lenjeria pe partea interioară. Îngrijirea atentă a așternuturilor va aduce satisfacție pe termen lung.

 • Aceste așternuturi de pat nu trebuie călcate

Temperatura de spălare a așternuturilor? 

Na jakou teplotu prát?În general, lenjeria de pat se spală la temperaturi intre 40 si 60°C. Lenjeria albă sau din bumbac poate fi spălată până la 60°C, în timp ce pentru crep este recomandat să alegeți o temperatură mai scăzută. De obicei, temperaturile ridicate de spălare pot deteriora fibrele, pot da o impresie de uzura sau pot decolora culorile. Înainte de prima utilizare, temperatura de spălare trebuie să fie min. 40 °C.

 • Temperatura recomandată de spălare: 40 °C

La ce temperatură trebuie spălate cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea blândă la 40 °C este potrivită și sigură pentru orice material. Lenjeria de pat se spală în general la temperaturi între 30 și 60 °C. Satinul, microfibra, terry-ul, jersey-ul sau materialul creponat pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, în mod ideal 40 °C. Veți scăpa de murdărie, transpirație și celulele moarte ale pielii.

 • Temperatura recomandată de spălare: 40 °C

Cât de des se spală cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea cearșafurilor de pat trebuie să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele care transpiră mai mult sau pentru persoanele bolnave, se recomandă reducerea intervalului la o dată pe săptămână.

 • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Cât de des se spală așternuturile? 

Jak často povlečení prát?Desigur, schimbarea și spălarea lenjeriei de pat este necesară. În mod optim, ar trebui să spălăm lenjeria în fiecare săptămână, maxim o dată la 14 zile, întoarsă pe dos. Transpirația, îmbolnăvirea sau lunile călduroase de vară contribuie la murdărire, de aceea este de preferat să fie spălată mai des. În aceste situații, este nevoie să se spele și pilotele sau pernele. Spălați lenjeria de pat nou achiziționată înainte de a o folosi pentru prima dată, va deveni și mai moale.

 • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Întinderea cearșafurilor

Cearșaf cu țesătură flexibilă

Foaia este tensionată Înlocuirea cearșafurilor va fi floare la ureche. Cearșafurile flexibile sunt foarte practice, se așează bine pe pat și nu alunecă. Datorită elasticului din țesătură, acoperirea patului va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț. 

Cearșaful cu elastic

Foaie cu cauciuc Indiferent de materialul preferat al cearșafului, cu siguranță vă va plăcea cearșaful cu elastic pe margini. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Prinderea ușoară de saltea și posibilitatea înlocuirii cauciucului reprezintă avantaje importante.

Aceste cearșafuri pot fi uscate în uscătoarele automate de rufe

Puteți usca această cearșaf Recomandăm uscarea în uscătorul automat la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturilor. Este important să scuturați corect cearșaful și apoi să îl agățați. Nu folosiți cârligele peste colțuri, materialul poate deteriorat. Uscarea în baie nu este recomandată deoarece este cea mai umedă cameră din casă, iar cearșaful poate căpăta un miros neplăcut. Pentru majoritatea materialelor, se recomandă să se usuce pe un uscător clasic.

Pachetul acestui set include:

 • 1 buc. husă pilotă 140 x 200 cm
 • 1 buc. husă pernă 70 x 90 cm
 • 1 buc. cearceaf 90 x 200 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Pat pentru o persoana
Culoare: Alb, Vișiniu
Dimensiuni pilota: 140 x 200 cm
Dimensiuni perna: 70 x 90 cm
Dimensiune cearsaf: 90 x 200 cm
Material: 100% poliester
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Motiv lenjerie de pat: Craciun, Animale
Stil lenjerie de pat: Retro
Inchidere: Fermoar
Anotimpuri: Iarna
Fara calcare: Da
Dimensiune lenjerie de pat: 70 x 90 cm | 140 x 200 cm
Lenjerie de pat calda: Da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: