Pat pentru copii Tosia 80x160 cm

724 Lei 773 Lei 1 060 Lei 1 109 Lei 1 228 Lei 1 277 Lei 1 281 Lei 1 329 Lei de la 724 Lei 608 Lei fără TVA 650 Lei fără TVA 891 Lei fără TVA 932 Lei fără TVA 1 032 Lei fără TVA 1 073 Lei fără TVA 1 076 Lei fără TVA 1 117 Lei fără TVA de la 608 Lei fără TVA
Produsul a fost epuizat Produsul a fost epuizat Produsul a fost epuizat Produsul a fost epuizat Produsul a fost epuizat Produsul a fost epuizat Produsul a fost epuizat Produsul a fost epuizat Alegeţi varianta
Saltele
Somiera pat
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.

Patutul TOSIA este fabricat din lemn masiv de pin cu o protecție de barieră.
Patul are colțuri rotunjite din motive de siguranță.
Patul este vopsit cu un lac ecologic inofensiv, potrivit pentru contactul cu un copil.
Prag redus, permite utilizarea acestui pat chiar și pentru cei mai mici copii.

Capacitatea de încărcare a acestui pat este de 100 kg.

Patul include un sertar.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dimensiuni:

Lațime exterioara 86 cm
Lațime interioara 80 cm
Lungime exterioara 165 cm
Lungime interioara 160 cm
Inalțimea placii superioare 61 cm
Inalțimea peretelui lateral 80 cm
Lungimea balustradei 100 cm

 

 

 

 

 

 

Asamblare foarte simplă, pachetul include și un mâner de asamblare.

Paturile duble au așa-numitul al cincilea picior central pentru un sprijin ideal.

Paturile sunt acoperite de o garanție de 2 ani.

Pat din lemn masiv

Materiál postele: Masiv Paturile din lemn masiv de calitate sunt cel mai adesea din lemn de stejar sau fag, acestea fiind materiale dovedite de proba timpului. Împreună cu o construcție robustă, patul va avea o durată de folosință lungă, fără semne de uzură. Paturile din lemn masiv sunt formate dintr-un cadru clasic și grătar. Un bonus binevenit este spațiul de depozitare inclus în design. Paturile din lemn masiv sunt rezistente, durabile și complet inofensive pentru sănătate.

Culori Pat

Alb

Bílá barva posteleUn pat alb va contribui la un interior modern și curat. Această culoare neutră este populară de mulți ani și va fi întotdeauna la modă. Arată proaspăt și aerisit, se poate asorta ușor cu alte nuanțe de culori mai închise. Dormitorul va arăta calm și relaxant.

Pat lăcuit

Lakovaná postel Suprafața lăcuită a patului este mai rezistentă la zgârieturi mecanice, mai puternică și are o durată de folosință mai lungă. Lacul creează un strat protector pe suprafață,o așa-numita peliculă, dând un aspect neted suprafeței. Un alt aspect pozitiv este întreținerea ușoară, poate fi șters cu o cârpă umedă sau un produs de îngrijire a mobilierului. Un posibil dezavantaj este repararea suprafeței deteriorate, care trebuie șlefuită complet și revopsită. 

Pat pentru camera copiilor

Postel vhodná do dětského pokoje Un pat de calitate, sprijină spatele copilului să crească sănătos și arată minunat în camera copiilor. De asemenea, este necesar să fie sigur pentru copii, cu bariere sau pereți laterali și margini rotunjite. Cele mai importante componente ale patului sunt salteaua și grătarul. Pentru copii se recomandă o saltea cu o rigiditate mai mare. Pentru copii mai mici se recomandă o înălțimea a patului de aprox. 25 cm, iar pentru copiii mai mari o înălțime de aprox. 45 cm. Un avantaj major este spațiul de depozitare de sub pat, unde se pot depozita cu ușurință pături sau jucării.

Grătar cu lamele

Doporučený rošt: Lamelový Grătarul lamelar este format din lamele individuale și un cadru pe care sunt fixate cu ajutorul suporturilor pentru șipci. Numărul ideal de șipci este în jur de 28, lățimea și lungimea lor pot fi diferite. Cu cât mai multe șipci are grătarul, cu atât mai adecvat sprijinul oferit coloanei vertebrale și întregului spate. Șipcile sunt de obicei din lemn.  Acest tip de grătare este foarte flexibil și este potrivit și pentru saltelele mai joase.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi pentru copii
Garanţie: 2 ani
Culoare: Alb
Lac: Da
Potrivit pentru: Copii, Camera pentru copii
Dimensiune: 80 x 160 cm
Pret: Leftine pana la 330 Lei

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: