Cearsaf bumbac 140x240 cm mov

63 Lei –50 %
prostěradlo bavlněné plachta hladké hotelové jednolůžko 140 x 240 cm fialové
63 Lei –50 % 31 Lei 26 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)
Gramaj (densitatea fibrelor)
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.

Dacă preferați clasicul, achiziționați cearșaful nostru clasic de 140 x 240 cm la un preț foarte avantajos. Cearșafurile din bumbac de înaltă calitate, realizate din 80% bumbac și 20% poliester sunt potrivite în special pentru hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare, dar își pot găsi utilitatea și în casa dumneavoastră. Acest cearceaf este foarte confortabil, moale și are o respirabilitate și absorbție excelente. Așadar, nu ezitați să îl încercați la acest preț avantajos. Vă recomandăm să spălați cearșaful înainte de prima utilizare.

Temperatura de spălare recomandată este de 60 °C.

Notă: Culorile prezentate pot fi ușor diferite de realitate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri de bumbac

Bavlněné prostěradloCearșafurile de bumbac clasice și încă foarte căutate sunt 100% naturale și moi la atingere. Sunt populare pentru că sunt ușoare, respirabile și au o întreținere ușoară. Cu o îngrijire corespunzătoare, fibrele vor rezista mult timp ca noi, singurul dezavantaj fiind nevoia de călcare. O alegere ideală pentru grădinițe, hoteluri și alte tipuri de spații de cazare.

  • Material: 80% bumbac | 20% poliester
  • Greutatea materialului: 135 g/m2 | 150 g/m2

Greutatea cearșafului

Gramaj 135 g/m2

Gramáž prostěradla 135 Greutatea de135 g/m2 se regăsește la cearșafurile clasice, fiind recunoscute pentru materialul respirabil, absorbție și înlocuire ușoară, utilizate astfel în multe unități de cazare.

Gramaj 150 g/m2

Gramáž prostěradla 150 Greutatea standard de 150 g/m2 se regăsește în principal la cearșafurile din terry. Acestea au o calitate și popularitate înaltă.

Dimensiunea cearșafului 140 x 240 cm

Rozměr prostěradla 140x240cmCearșafurile de 140 x 240 cm sunt create pentru paturi simple. Dacă preferați stilul clasic, alegeți un design din bumbac, care are și avantajul de a fi blând pielea întregului corp. Puteți combina cu ușurință culorile cearșafurilor cu restul lenjeriei de pat și cu întreg interiorul camerei.

Culorile cearșafurilor

Violet

Fialová barva prostěradlaAduceți interiorul casei la viață cu violetul mistic. Tonurile mai deschise sunt potrivite pentru dormitoare și camere de copii. Iar împreună cu accesoriile mai întunecate, creează o atmosferă calmă, încurajează creativitatea și imaginația.

Așternere

Cearșaful cu țesătură inflexibilă

Prostěradlo není napínacíPreferi clasicul? Alege un material tradițional. Țesătura nu este elastică și este preferată nu doar în locuințe, dar mai ales în hoteluri sau unități medicale. Înlocuirea cu cearșafuri curate este rapidă și ușoară, în cel mai scurt timp.

Cearșaful fără elastic

Prostěradlo bez gumyCearșaful clasic fără elastic este încă foarte popular. Acesta își are locul în diverse tipuri de spații de cazare, în grădinițe sau case pentru persoanele în vârstă. Se poate schimba ușor și rapid. Bumbacul garantează un somn confortabil pentru toată noaptea și este ușor de întreținut.

La ce temperatură trebuie spălate cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Lenjeria de pat din bumbac poate fi spălată chiar și la 60 °C, această temperatură va distruge în mod sigur acarienii și vă va scăpa de murdărie. Bumbacul creponat, terry-ul sau jersey-ul pot fi de asemenea spălate la 60 °C. Această temperatură mai ridicată va fi bine-venită pentru rufele mai murdare.

  • Temperatura recomandată de spălare: 40 °C

Cât de des se spală cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea cearșafurilor de pat trebuie să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele care transpiră mai mult sau pentru persoanele bolnave, se recomandă reducerea intervalului la o dată pe săptămână.

  • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Aceste cearșafuri pot fi uscate în uscătoarele automate de rufe

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscătorul automat la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturilor. Este important să scuturați corect cearșaful și apoi să îl agățați. Nu folosiți cârligele peste colțuri, materialul poate deteriorat. Uscarea în baie nu este recomandată deoarece este cea mai umedă cameră din casă, iar cearșaful poate căpăta un miros neplăcut. Pentru majoritatea materialelor, se recomandă să se usuce pe un uscător clasic.

Pachetul conține:

  •  1 cearșaf 140 x 240 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri de bumbac 140 x 240 cm
Material: 80% bumbac | 20% poliester
Gramaj: 135 g/m2, 150 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Nu
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 20 cm
Intinzatoare: Nu
Dimensiune: 140 x 240 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: