Cearsafuri din bumbac Standard bej 140x240 cm

REDUCERI Cupon de reducere 9% "CEARSAFURI9"
42 Lei –26 %
prostěradlo bavlněné plachta hladké hotelové jednolůžko 140 x 240 cm béžové hnědé
42 Lei –26 % 31 Lei 26 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Dacă preferați clasicul, achiziționați cearșaful nostru clasic de 140 x 240 cm la un preț foarte competitiv. Cearșafurile din bumbac de înaltă calitate, realizate din 80% bumbac și 20% poliester sunt potrivite în special pentru hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare, dar își pot găsi utilitatea și în locuința dumneavoastră. Această lenjerie este foarte confortabilă, moale și are o respirabilitate și absorbție excelente. Așadar, nu ezitați să îl încercați la acest preț avantajos. Vă recomandăm să spălați cearșaful înainte de prima utilizare.

Temperatura de spălare recomandată este de 60 °C.

Notă: Culorile prezentate pot fi ușor diferite de realitate.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri din bumbac

Bavlněné prostěradloCearșaf clasic și încă căutat de bumbac este 100% natural și blând pe piele. Este popular pentru ușurința, respirabilitatea și întreținerea ușoară. Cu o îngrijire adecvată, fibrele vor rezista cât timp sunt noi, singurul dezavantaj este nevoia de călcare. O alegere ideală pentru grădinițe, hoteluri și diverse tipuri de facilități de cazare.

  • Material: 80% bumbac | 20% poliester
  • Greutate: 125 g/m2

Greutatea cearșafului

Gramaj 125 g/m2

Greutatea de 125 g/m2 se regăsește la cearșafurile clasice, fiind recunoscute pentru materialul respirabil, absorbție și înlocuire ușoară, utilizate astfel în multe unități de cazare.

Dimensiunea cearșafului 140 x 240 cm

Rozměr prostěradla 140x240cmCearșafuri de 140 x 240 cm sunt cusute pe paturi de o persoană. Dacă preferați clasicele, alegeți un design din bumbac, care să fie, de asemenea, blând cu pielea întregului corp. Puteți combina cu ușurință culorile cearșafurilor cu lenjeria de pat și interiorul întregului dormitor.

Culoare

Bej

Béžová barva prostěradlaCuloarea liniștitoare a pielii de cămilă este foarte modernă astăzi. Cearșafurile bej împreună cu accesoriile distincte sunt și sunt populare în toate familiile moderne. De asemenea, își are locul în sat, unde creează o combinație admirabilă cu un stil rustic sau rustic.

Cearșaful nu este elastic

Prostěradlo není napínacíCearșafurile nu sunt elastice și sunt populare nu numai în gospodării, ci mai ales în hoteluri sau în facilități medicale. Înlocuirea este rapidă și ușoară, cu cearșafuri curate în cel mai scurt timp.

Cearșaf fara cauciuc

Prostěradlo bez gumyLenjeria de pat clasică fără cauciuc este încă foarte populară. Acesta își are locul în diferite tipuri de facilități de cazare, în grădinițe sau în case pentru bătrâni. Puteți schimba pânza ușor și rapid. Bumbacul garantează un somn confortabil și este ușor de întreținut.

La ce temperatură trebuie spălate cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea blândă la 40 °C este potrivită și sigură pentru orice material. Lenjeria de pat se spală în general la temperaturi între 30 și 60 °C. Satinul, microfibra, terry-ul, jersey-ul sau materialul creponat pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, în mod ideal 40 °C. Veți scăpa de murdărie, transpirație și celulele moarte ale pielii.

  • Temperatura recomandată de spălare: 40 °C

Cat de des se spala cearșafurile?

Jak často povlečení prát?Schimbarea și spălarea lenjeriei de pat este o chestiune firească.
În mod optim, ar trebui să spălăm cearșafurile în fiecare săptămână, maximum o dată la 14 zile. 
Transpirația, raceala sau lunile calde de vară contribuie la murdarie, deci este de dorit să fie spalate mai des.
Legat de aceasta este necesitatea de a spăla păturile și pernele.
Spălați lenjeria de pat nou achiziționată înainte de a o folosi pentru prima dată, se va înmuia.

  • Maxim o data in 14 zile

Se pot usca cearșafurile?

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și a țesăturii. Este important să bateți corect așternutul și să il atârnați pe umeraș. Nu puneți prinzatoare peste colțuri, materialul se poate extrage. Uscarea în baie este inadecvată, este cea mai umedă cameră din apartament, iar cearșaful de pat poate deveni învechit.

Pachetul contine:

  •  1 cearșaf 140 x 240 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri de bumbac 140 x 240 cm
Culoare: Bej
Material: 80% bumbac | 20% poliester
Gramaj: 125 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Nu
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 20 cm
Intinzatoare: Nu
Dimensiune: 140 x 240 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: