Perna decorativa Craciun elf albastru

Cupon de reducere 11% "MESE11" Cod de reducere -15% "PILOTAPERNA15"
42 Lei –40 %
01 polstarky modry
42 Lei –40 % 25 Lei 21 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Vă va plăcea perna decorativă cu umplutură din fibre goale cu tema de Crăciun! Această umplutură este rezistentă, durabilă și face ca perna să își mențină perfect forma. Perna are un model de Crăciun și, astfel, poate fi asortată frumos cu lenjeria de pat de Crăciun din gama noastră.

Dimensiune perna:  40 x 40 cm

Material umplutura:  100% poliester

Material suprafata:  100% bumbac

Sfatul nostru:  Pentru a menține calitatea pernei, vă recomandăm să o spălați la temperatura maximă 40 °C.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Suprafață pernă 100% bumbac

100% bavlnaBumbacul, popular în mod constant, este o fibră naturală obținută din planta de bumbac, care este blândă pe pielea întregului corp. De aceea este o alegere excelentă pentru materialul de suprafață al pernelor. Bumbacul este respirabil, moale și îndepărtează perfect orice umiditate, de aceea este potrivit și pentru persoanele care transpiră mai mult noaptea. Datorită proprietăților sale, este unul dintre materialele de bază folosite.

Umplutură de perne din poliester

Výplň polštáře polyesterPoliesterul, o fibră sintetică care este folosită ca material de umplutură pentru perne sub formă de bile sau fleece. Este un material foarte ușor, cu o bună formă de memorie și, de asemenea, excelează prin întreținere ușoară și greutate redusă. Acest tip de pernă este popular și, de asemenea, accesibil.

Spălarea pernelor

Praní polštářePrin spălare și îngrijire corespunzătoare, veți prelungi viața pernelor și calitatea acestora. Este ideal să spălați pernele de două ori pe an la o temperatură de 40 °C, distrugând astfel toți acarienii și microorganismele. Vă recomandăm să folosiți detergenți speciali pentru pernele și pilotele cu umplutură de pene, iar pentru celelalte, puteți folosi detergenții clasici. Spălarea trebuie finalizată prin centrifugare blândă pentru a evita deteriorarea umpluturii din pernă.

Uscarea pernelor

Sušení polštářeDacă aveți un uscător, puteți usca pernele împreună cu bile speciale în uscător. Acestea vor asigura distribuția optimă a umpluturii, iar pernele vor fi din nou pufoase și aerisite. Dacă uscați pernele în aer liber, nu trebuie să o faceți în lumina directă a soarelui deoarece există riscul ca țesătura să se înmoaie și astfel să se creeze goluri. Uscați întotdeauna la o temperatură mai scăzută. Pentru a vă asigura că uscarea este completă, puteți compara perna înainte și după uscare.

Pot călca o pernă?

Můžu žehlit polštář?Nu călcăm pernele. Materialul exterior detașabil poate fi călcat, în funcție de țesătură. Tot procesul de îngrijire al pernelor constă în spălarea corespunzătoare la o temperatură maximă de 40 °C și o uscare ulterioară completă. Le putem usca într-un uscător la o temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Comparați textura pernei înainte și după spălare pentru a vă asigura că perna este suficient de uscată. Uscatul corespunzător previne dezvoltarea mucegaiului.

Îngrijirea pernelor

Péče o polštářÎngrijirea pernelor nu este deloc complicată. În majoritatea cazurilor, pernele sunt compuse din două părți, o fațetă detașabilă și o pungă interioară cu umplutură. Pernele ar trebui scuturate în fiecare zi pentru a menține forma umpluturii. Ventilarea este de asemenea importantă pentru a scăpa de umiditate și a preveni posibila formare de mucegai. Așadar abandonarea pernei imediat după trezire nu este corectă, umiditatea va crește și pernele vor fi apoi plate și comprimate.

Parametri suplimentari

Categorie: Perne decorative
Culoare: Alb, Gri, Albastru
Dimensiuni perna: 40 x 40 cm
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Material umplutura: 100% poliester
Material exterior: 100% bumbac

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: