Prosop din bambus BAMBOO violet

Cod de reducere -10% "BAMBUS10" Cod de reducere -12% "PROSOAPE12"
42 Lei –30 %
01 zebrik rucniky bamboo fialovy
42 Lei –30 % 29 Lei 24 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Producem prosoape din fibră de bambus de înaltă calitate, cu un amestec de bumbac cu o greutate de 500 g / m2. Fibra de bambus se caracterizează printr-o moliciune excepționala. Nu pierde absorbția optimă. Culorile originale schimbă cu ușurință aspectul băii tale. Prosopul are margini unice decorate cu o margine elegantă, care dă o impresie foarte luxoasă.Pe lângă dimensiunea de 50 x 90 cm, veți găsi și seturi asortate culorilor pentru un aspect perfect.

Material: 70% fibră de bambus 30% bumbac
Sfatul nostru: Pentru o absorbție și pufozitate optimă a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele și prosoapele de două ori înainte de prima utilizare, fără a folosi balsam la o temperatură maximă de 60 °C. Produsele nu trebuie călcate.

 

* produsul a primit certificatul internațional Oeko-Tex Standard 100

Pachetul contine 1 prosop

 

La prima spălare, este necesar să se spele separat!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din fibra de bambus

Bambusová osuška  Fibra de bambus a fost foarte populară în case și hoteluri în ultimii ani.

Prosoapele din fibră de bambus au proprietăți excelente, cum ar fi rezistența la bacterii sau ciuperci și se usucă foarte repede.

Sunt potrivite pentru persoanele care suferă de alergii sau pentru persoanele cu pielea sensibilă. Bambusul este ușor, mătăsos, moale și delicat pe piele, în plus, reduce formarea mirosurilor neplăcute.

  • Greutate: 500 g/m2

Greutatea prosopului 500 g/m2

Gramáž osušky  500 g/m2Prosoapele luxoase și de înaltă calitate, cu o greutate de 500 g / m2, sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, delicat pentru pielea și pielea întregului corp. Țesătura este puternică și excelează în special prin absorbție și moliciune ridicate. Prosoapele sunt plăcute la atingere, de formă stabilă, pufoase și ușoare.

rplaceholder="Překlad">Prosoapele extrem de moi sunt populare în gospodării, dar și în hoteluri sau pensiuni.

Dimensiuni 50 x 90 cm

Rozměr ručníku 50 x 90 cmUna dintre cele mai comune dimensiuni de prosoape, prezentă în multe locuințe, dar și în diferite tipuri de cazare. Dimensiunea de 50 x 90 cm este dimensiunea tipică pentru prosoapele de mâini. Este potrivită pentru a vă șterge pe mâini in utilizarea de zi cu zi în baie sau lavoar. De asemenea poate fi folosit și în ateliere sau diverse tipuri de producție.

Culoare

Mov

Fialová barva ručníkuDă viață interiorului băii și evocă o atmosferă romantică cu elemente purpurii atemporale. Prosoapele mov vor arăta jucăuș și vor crea o combinație colorată într-un interior mai deschis. Puteți asorta creativ violet cu maro sau crem și puteți crea o baie elegantă, cu o notă de Provence.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátSistem internațional de certificare pentru textile, OEKO-TEX Standard 100. Acest certificat precizează siguranța sănătății materialelor. Textile sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor nocive pentru corpul uman. Produsele noastre sunt pe bună dreptate mândre de acest semn recunoscut la nivel internațional al calității produselor textile și al siguranței ridicate a produselor noastre.

Absorbtia

Savost osušky Absorbția este afectată de mai mulți factori, inclusiv tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt legate fibrele între ele. Numărul și lungimea buclelor sunt, de asemenea, importante. Țesăturile de buclă sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața prosopului, cu cât este mai mare poziția, cu atât este mai mare absorbția prosopului. Absorbția umezelii este, de asemenea, afectată de greutatea materialului, se spune în general că greutățile peste 450 g / m2 sunt un semn de calitate. Bumbacul este deosebit de mândru de absorbția sa ridicată, dar și de alte materiale precum lenjeria sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absorb și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție de până la 4x mai mare decât bumbacul.

Moliciune

Měkkost osušky Principalele proprietăți necesare ale prosoapelor de baie cu siguranță includ moliciunea. Bumbacul popular, țesăturile din bambus sau combinațiile lor sunt foarte moi și moi. Datorită așa-numitei țesături de buclă, care este o țesătură tridimensională, în care a treia dimensiune este formată din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce crește greutatea țesăturii, crește și calitatea produsului. Prin urmare, prosopul este mai moale și mai pufos, ceea ce va fi apreciat de fiecare membru al gospodăriei sau clientului hotelului.

Prosop de baie cu model

Osuška se vzoremProsoapele cu model sunt un plus excelent pentru interiorul monocrom, dar își vor găsi și locul în băi mai colorate. Decorul este de bun gust și face o impresie cu adevărat neobișnuită, evocă un interior neobișnuit dintr-o baie obișnuită. Nu există limite în imaginația ta, așa că le poți combina în funcție de gustul și originalitatea ta.

Îngrijirea prosopului

Péče o osuškuTânjești după prosoape încă moi?! Cel mai important lucru este îngrijirea adecvată. Înainte de prima utilizare, vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 60 ° C, apoi să le uscați într-un cuier sau într-un uscător la o temperatură normală, destul de scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau decolorate. Calarea nu este recomandată din cauza posibilelor deteriorări ale buclelor, materialul își pierde absorbția și moliciunea.

Temperatura de spălare recomandată a prosopului este de 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile originale, se recomandă spălarea prosoapelor la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai ridicată este posibilă cu prosoape din bumbac și microfibră. Uscarea în uscător este posibilă doar la viteze mai mici pentru a evita deteriorarea fibrelor textile. În general, prosoapele se spală în nuanțe mai deschise la 60 ° C. Spălarea reduce cantitatea de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mici din bambus
Culoare: Violet
Material: 70% bambus | 30% bumbac
Gramaj: 500 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Model: Cu motiv
Catuse: Da
Dimensiune: 50 x 90 cm
Gramaj ridicat: Da
Pret: 25 - 33 Lei

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: