Prosop de maini medicinal MEDI

17 Lei –52 %
Ručník bavlněný  zdravotnický do nemocnice profesionální 50 x 100 cm bílý
17 Lei –52 % 8 Lei 7 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Prosopul medical MEDI de 50 x 100 cm este fabricat din bumbac 100% cu o greutate de 200 g / m2.
Prosoapele noastre ieftine ating o calitate europeană și îndeplinesc standarde igienice ridicate.
Așadar, nu ezitați și încercați-le pentru acest preț avantajos. Prosopul poate fi spălat până la 90 ° Celsius. Pentru păstrarea pe termen lung a calității și moliciunii prosoapelor,
vă recomandăm să le spălați cu detergenți pentru rufele delicate și colorate la o temperatură maximă de 90 ° C.

Pachetul contine 1 prosop

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosoape din bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au o calitate superioară fiind populare de zeci de ani. Fiți convinși de calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac prezintă multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, dar de asemenea, ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură un confort sporit pentru întreaga familie și în plus, îngrijirea lor este foarte ușoară.

  • Greutate: 200 g/m2

Prosoape cu densitatea de 200 g/m2

Gramáž ručníku 200 g/m2Prosoape cu o densitate mai mică, denumite și prosoape ușoare, cu o greutate de 200 - 350 g/m2. Sunt potrivite în special pentru facilități medicale, birouri, ateliere, pensiuni sau locuri cu trafic intens. Acest tip de prosop este foarte puternic și se usucă rapid. Acestea nu se uzează de-a lungul timpului chiar și după spălări repetate și respectă standarde de igienă ridicate.

Dimensiuni 50 x 100 cm

Rozměr ručníku 50 x 100 cmDimensiunea tipică a unui prosop de mâini este de 50 x 100 cm. Este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi la chiuvetă în baie sau toaletă. De asemenea, își găsește locul la chiuveta din atelier sau de la locul de muncă. Totodată este popular și în pensiuni și alte tipuri de cazare.

Culori disponibile

 Alb

Bílá barva ručníkuCuloarea perfect neutră, pe care o poți asorta cu ușurință prin tonuri mai pronunțate sau pământești. Culoarea purității, aerisește si luminează interiorul oricărei băi. Aspectul elegant, se potrivește nu numai pentru uz casnic, ci și pentru hoteluri sau pensiuni. Albul nu își va pierde niciodată din stil și va arăta întotdeauna proaspăt și curat.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor

Savost ručníkuCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost ručníkuPrintre principalele proprietăți necesare unui prosop se include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea prosoapelor

Péče o ručníkVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR ESTE 90 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape
Material: 100% bumbac
Gramaj: 200 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 90 °C
Motiv: Fara motiv
Catuse: Da
Dimensiune: 50 x 100 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: