Prosop pentru hoteluri Royal alb 50x100 cm

31 Lei –38 %
0008 rucnik
31 Lei –38 % 19 Lei 16 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Prosoapele Royal cu dimensiuni de 50 x 100 cm sunt fabricate din bumbac 100% cu o greutate de 500 g/m2. Acestea sunt foarte populare pentru moliciunea, pufozitatea și absorbția lor. Prosoapele noastre ieftine sunt de calitate europeană și îndeplinesc standarde înalte de igienă. Așa că nu ezitați să le încercați pentru dvs. la acest preț avantajos.

Prosopul are o buclă dublă joasă, ceea ce este deosebit de potrivit pentru hotelurile și centrele de wellness. Se caracterizează printr-o manoperă de calitate și o durabilitate ridicată.

Pentru a păstra calitatea și moliciunea prosoapelor pe termen lung, vă recomandăm să le spălați în detergenți pentru lenjerie delicată și colorată, la o temperatură maximă de 90 °C. Prosopul îndeplinește certificatul internațional de sănătate Oeko-Tex Standard 100.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din bumbac

Bavlněná osuškaDacă preferați materialele tradiționale, alegeți bumbacul. Prosoapele de bumbac sunt de calitate fiind populare de zeci de ani. Fibra de bumbac prezintă diverse avantaje, este moale și plăcută la atingere, fiind de asemenea, puternică și absorbantă. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură confort pentru întreaga familie și este foarte ușor de întreținut.

  • Gramaj: 500 g/m2

Prosop cu gramaj 500 g/m2

Gramáž osušky  500 g/m2Prosoape de lux cu o greutate de 500 g / m2 sunt confecționate din bumbac de calitate, blând pentru pielea întregului corp. Țesătura este puternică și excelează mai ales prin puterea de absorbție fiind și foarte moale. Prosoapele sunt plăcute la atingere, își păstrează forma fiind pufoase și ușoare. Prosoapele extrem de moi sunt populare în locuințe, dar și în hoteluri sau pensiuni.

Dimensiuni 50 x 100 cm

Rozměr ručníku 50 x 100 cmDimensiunea tipică a unui prosop de mână este de 50 x 100 cm. Este potrivit pentru utilizarea zilnică la chiuveta din baie sau în toaletă. De asemenea, își va găsi locul la chiuveta din atelier sau la locul de muncă. Este, de asemenea, popular în casele de oaspeți sau în hoteluri și în alte tipuri de cazare.

Bucla practica

Péče o ručníkAtașarea unui prosop la un suport poate fi dificilă, în special cele fără bucle. O buclă este o necesitate atunci când se folosesc prosoape, prosoape de baie și prosoape de spălat. Cu acest ajutor la îndemână, vă puteți atârna prosopul și prosopul de spălat în mod convenabil și oriunde. Chiar și prosoapele mici pentru chiuvetă nu se pot lipsi de o buclă rezistentă. Este confecționată în aceeași culoare și cu același design ca și produsul în sine. Locul de amplasare a buclei este, de obicei, în centru, pe partea mai scurtă a țesăturii.

Culoare

Alba

Bílá barva osuškyAdăugați prospețime și curățenie în baia dumneavoastră. Albul are un aspect nobil și a fost foarte popular timp de mulți ani. Prosoapele în alb neutru sunt ușor de combinat cu tonuri mai închise sau culori pastelate. Nu vă temeți de contrastul dintre alb și negru, care este atemporal.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor de baie

Savost osuškyCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost osuškyPrincipalele proprietăți necesare unui prosop include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea Prosoapelor de baie

Péče o osuškuVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR DE BAIE ESTE 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape
Culoare: Alb
Gramaj: 500 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 90 °C
Calitatea hotelului: Da
Motiv: Fara motiv
Catuse: Da
Dimensiune: 50 x 100 cm
Gramaj ridicat: Da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: