Prosop de baie gri deschis, Bella

42 Lei –16 %
bella rucniky osusky svetle sedy2
42 Lei –16 % 35 Lei 29 Lei fără TVA
7 zile
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Prosoapele Bella sunt confecționate din bumbac de înaltă calitate, cu un gramaj ridicat, ceea ce garantează o absorbție și o textură moale optime. Culorile originale vor transforma cu ușurință aspectul băii dumneavoastră. Prosopul are margini decorate elegant. Pe lângă dimensiunea de 70 x 140 cm, puteți găsi și seturi de culori coordonate pentru un aspect perfect.

Material: 100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție optimă și fibre pufoase, se recomandă spălarea de două ori a prosoapelor de baie și prosoapele de mână fără a utiliza balsam la o temperatură maximă de 60°C înainte de prima utilizare. Produsele nu necesită călcare.

Pachetul contine 1 prosop

 

La prima spălare, este necesar să se spele separat!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din bumbac

Prosop din bumbac Dacă preferați materialele tradiționale, atunci alegerea potrivită este bumbacul. Prosoapele din bumbac au fost de înaltă calitate și populare de zeci de ani. Fibrele de bumbac au multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, dar și puternice și absorbante. Bumbacul de înaltă calitate și greutate mare asigură confort pentru întreaga familie și este foarte ușor de îngrijit .

  • Greutate: 450 g/m2

Greutatea prosopului 450 g/m2

Gramáž ručníku 450 g/m2Greutatea prosopului de 450 g/m2 este considerată grea. Acest tip de greutate este de înaltă calitate, iar caracteristicile principale includ absorția și textura lor moale. Prosoapele sunt potrivite și pentru o piele sensibilă, sunt și foarte plăcute la atingere. Cu cât greutatea este mai mare cu atât prosopul este mai pufos și mai rezistent la deteriorări. Greutatea mai mare este garantată de o țesătură mai groasă.

Dimensiune 70 x 140 cm

Dimensiune prosop 70 x 140 cm Dimensiunea clasică a prosopului, 70 x 140 cm, este foarte populară în locuințele obișnuite, dar și în spațiile de cazare. Dimensiunea prosopului oferă suficient confort pentru uscare și acoperire a întregului corp. Va fi un accesoriu funcțional grozav nu numai în baie, ci și la piscină.

Etichetă practică pentru agățare

Îngrijirea prosoapelor O buclă de agățat este esențială pentru fiecare prosop, prosop și prosop. Din păcate, mulți producători uită acest fapt. O etichetă funcționează ca un înlocuitor echivalent. Puteți agăța cu ușurință prosopul de orice cârlig sau cuier. Etichetele practice sunt în mare parte albe, cu simboluri mici de întreținere. Etichetele fixe pot fi găsite pe partea mai scurtă a materialului textil lângă tivul întărit. Cu toate acestea, vă recomandăm să uscați prosoapele întinse pe un uscător.

Culoarea prosopului

Gri

Culoarea gri a prosopului Prosoapele gri sunt ideale pentru fiecare baie modernă. Ajută la eliminarea anxietății, a tensiunii și a stresului acumulat. Creați o impresie pur și simplu elegantă folosind nuanțe de gri.

OEKO-TEX Standard 100

Certificat OEKO-TEX Standard 100 Sistem internațional de certificare pentru textile, OEKO-TEX Standard 100. Acest certificat indică siguranța sanitară a materialelor. Textilele sunt testate de un institut de cercetare european independent, care testează prezența substanțelor nocive pentru organismul uman. Produsele noastre se mândresc de această marcă de calitate recunoscută la nivel internațional a produselor textile și de siguranța ridicată a produselor noastre.

Absorbtie

Savost ručníkuAbsorbția este afectată de mai mulți factori, inclusiv tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt legate fibrele între ele. De asemenea, numărul și lungimea buclelor. Țesăturile de buclă sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât absorbția prosopului este mai mare. Absorbția umezelii este, de asemenea, afectată de greutatea materialului, se spune în general că greutățile peste 450 g / m2 sunt un semn de calitate. Bumbacul se mândrește în special de absorbția sa ridicată, dar și de alte materiale precum lenjeria sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absorb și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție de până la 4x mai mare decât singurul bumbac.

Textură moale

Moliciunea prosopului Textura moale și pufoasă este cu siguranță una dintre principalele caracteristici necesare ale prosoapelor de baie. Bumbacul popular, țesăturile din bambus sau combinația lor sunt foarte moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături bucle, care este o țesătură tridimensională în care a treia dimensiune este alcătuită din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce greutatea țesăturii crește, calitatea produsului crește direct . Prosopul este prin urmare mai moale și mai pufos, lucru pe care fiecare membru al gospodăriei sau client al hotelului îl va aprecia.

Îngrijirea prosoapelor

Îngrijirea prosoapelor Îți dor de prosoape din ce în ce mai moi?! Cel mai important lucru este îngrijirea adecvată. Se recomandă spălarea prosoapele la o temperatură de 60°C înainte de prima utilizare, apoi uscarea într-un uscător suspendat sau uscător de rufe la o temperatură scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau albite. Călcarea nu este recomandat din cauza posibilei deteriorări a buclelor, materialul și-ar pierde absorbția și moliciunea.

Temperatura recomandată pentru spălarea prosopului este de 60 °C

La ce temperatură trebuie spălat prosopul? Pentru a păstra toate proprietățile originale, se recomandă spălarea prosoapelor la o temperatură maximă de 60°C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele din bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se poate face doar la o viteză mai mică pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. Prosoapele în nuanțe mai deschise sunt în general spălate la o temperatură de 60°C. Spălarea reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape
Culoare: Gri
Material: 100% bumbac
Gramaj: 450 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Fara motiv
Dimensiune: 70 x 140 cm
Pret: 25 - 33 Lei
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: