Poncho copii SURFING DINOSAUR albastru 60 x 90 cm

Nou Cod de reducere -12% "PROSOAPE12"
46 Lei 39 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)
Dimensiune
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.

Design jucăuș pentru copii, cu eroi populari din filme și basme. Poncho-ul pentru copii SURFING DINOSAUR foarte moale și plăcut la atingere va fi iubit de copii lângă apă și după baie acasă. Un poncho albastru cu motiv de dinozaur pe placa de surf va bucura atât băieții, cât și fetele. Alegeți mărimea potrivită pentru micuțul dumneavoastră. Prosopul poncho SURFING DINOSAUR albastru este antialergic, astfel că este ideal chiar și pentru copiii mici cu pielea sensibilă.

Material: 100% microfibra
Dimensiune: 60 x 90 cm

Sfatul nostru: Pentru o absorbție optimă și pufosul fibrelor, vă recomandăm să spălați de două ori prosoapele fără a utiliza balsam la o temperatură maximă de 40 °C înainte de prima utilizare. Produsele nu trebuie să fie călcate.

Notă: Afișajul color poate diferi ușor de realitate.

La prima spălare, este necesar să se spele separat!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din microfibra

Prosop din microfibra Microfibra este fabricată din poliester și constă din fibre foarte fine care sunt mai fine decât mătasea naturală . Spre deosebire de materialele naturale, microfibra nu este o sursă de alergeni. Prin urmare, este foarte potrivit pentru persoanele care suferă de alergii și astmatici. Structura sa fină garantează moliciune, moliciune, absorbție ridicată și capacitate excelentă de uscare rapidă . Prin urmare, prosoapele din microfibră sunt populare printre sportivi sau utilizatorii de saune .

  Culoarea prosopului

  Albastru

  Culoarea albastră a prosopului Varianta populară a băii albastre și alb este un clasic pentru iubitorii stilului nautic. Detaliile în culori albastre creează o impresie proaspătă și liniștitoare . Prosoapele albastre vor adăuga interiorului o notă de optimism și amintiri de vară. Nu trebuie să vă fie teamă să adăugați alte culori, rezultatul va arăta jucăuș și unic.

  Notă: Afișajul color poate diferi ușor de realitate.

  Prosop cu poza

  Prosop cu poza Prosoapele cu imagini vor încânta atât membrii tineri, cât și cei bătrâni ai gospodăriei. Motivele populare de animale sau imaginile cu mașini și avioane sunt un partener excelent pentru băieți și fete. Chiar și unui adult îi va plăcea reprezentarea orașelor sau a fiarelor. Transformă-ți baia cu prosoape cu imagini și dă-i un pic de extravaganță și neobișnuit.

  Prosop de baie cu modele pentru copii

  Prosop de baie cu modele pentru copii Prosoapele pentru copii cu imagini vesele și modele colorate sunt foarte populare. Motivele cu animale sau imaginile cu mașini și mici eroi sunt mari însoțitori pentru cei mai mici membri ai gospodăriei. Igiena zilnică va fi mai distractivă și mai populară pentru ei decât oricând . În plus, arată jucăuș și luminează întreaga baie.

  Etichetă pentru agățare practică

  Îngrijirea prosoapelor O buclă de agățat este esențială pentru fiecare prosop, prosop și prosop. Din păcate, mulți producători uită acest fapt. O etichetă funcționează ca un înlocuitor echivalent . Puteți agăța cu ușurință prosopul și cârpa de vase de orice cârlig sau cuier. Etichetele practice sunt în mare parte albe, cu simboluri mici de întreținere. Etichetele fixe pot fi găsite pe partea mai scurtă a materialului textil lângă tivul întărit. Cu toate acestea, vă recomandăm să uscați prosoapele întinse pe un cuier de tijă.

  Absorbție

  Capacitatea de absorbție a prosopului Absorbția este afectată de mai mulți factori, inclusiv tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt ținute împreună. Numărul și lungimea buclelor sunt de asemenea importante. Țesăturile bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune este formată din buclele care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât absorbția prosopului este mai mare. Greutatea materialului afecteaza si absorbtia umezelii, in general se afirma ca o greutate peste 450g/m2 este un semn de calitate. Bumbacul este deosebit de mândru de capacitatea sa ridicată de absorbție, dar și de alte materiale precum inul sau bambusul . O combinație grozavă este bumbacul și bambusul, care absorb și mirosurile neplăcute. Acest material are o capacitate de absorbție de până la 4 ori mai mare decât bumbacul în sine.

  Moliciune

  Moliciunea prosopului Moliciunea este cu siguranță una dintre principalele caracteristici necesare ale prosoapelor de baie. Bumbacul popular, țesăturile din bambus sau combinația lor sunt foarte moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături bucle, care este o țesătură tridimensională în care a treia dimensiune este alcătuită din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce greutatea țesăturii crește, calitatea produsului crește direct . Prosopul este prin urmare mai moale și mai pufos, lucru pe care fiecare membru al gospodăriei sau clientul hotelului îl va aprecia.

  Îngrijirea prosoapelor

  Îngrijirea prosoapelor Îți tânjești după prosoape din ce în ce mai moi?! Cel mai important lucru este îngrijirea adecvată . Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 °C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați într-un uscător suspendat sau cu rufe la o temperatură normală, destul de scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau albite. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări a buclelor, materialul și-ar pierde absorbția și moliciunea.

  Parametri suplimentari

  Categorie: Prosop poncho pentru copii
  Culoare: Albastru
  Material: 100% microfibra
  Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
  Inchidere: Cu capse
  Model: Cu image
  Dimensiune: 60 x 90 cm
  Pret: Peste 30 Lei

  Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

  Nu completaţi acest câmp: