Saltea superioara, topper HR 160x200 cm

703 Lei –23 %
topper
703 Lei –23 % 535 Lei 450 Lei fără TVA
14 zile

Saltelele sau topperele sunt un element practic pentru orice pat sau canapea. Acestea sunt niște saltele subțiri care vă vor spori confortul zonei de dormit. Pur și simplu o atașați la salteaua existentă cu ajutorul benzilor elastice. Topperul va crește confortul somnului, va proteja salteaua de daune sau murdărie și va crește igiena generală a patului. TOPPER HR cu dimensiunile de 140 x 200 și înălțimea de 3 cm este fabricat din spumă HR rece, care garantează o respirabilitate optimă.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Topper 160 x 200 cm

Topper 160 x 200 cmPentru un pat dublu de dimensiunea 160 x 200 cm alegeti un topper de aceiasi dimensiune. De asemenea, îl puteți atașa la două saltele de 80 x 200 cm, care vor uni și regla patul. Datorită benzilor de cauciuc cusute în colțuri, îl puteți atașa cu ușurință pe saltele înalte. Lungimea clasică a benzilor de cauciuc - 30 cm, il puteți întinde și pe o saltea de aproximativ 25 cm înălțime.

Spuma HR

Visco-elastická paměťová pěnaFoarte durabilă și flexibilă spumă HR, uneori denumită rece. Spuma flexibilă și plăcută la atingere seamănă cu spuma PUR prin proprietăți. Ele diferă prin structura lor poroasă și proprietățile lor unice, care includ ventilație rapidă a umidității și durată lungă de viață. Topurile din spumă HR asigură flexibilitate și aerisire optime, prelungesc durata de viață a saltelei și sporesc igiena patului. Se adaptează cu ușurință la presiunea corpului și oferă sprijinul necesar.

<

Prelungirea duratei de viață a saltelei

Jak utěrky prát a žehlit?Topper, sau saltea de acoperire cu o grosime de câțiva centimetri, crește confortul de dormit și protejează salteaua. Acest ajutor practic va spori nu numai confortul, ci și igiena patului. În timpul nopții, transpirăm până la 1 litru de sudoare, care este prins de cearșaf sau de topper în sine. Salteaua este astfel protejată de contaminarea directă, durata de viață a acesteia fiind prelungită cu până la câțiva ani. Datorită greutății reduse, puteți ventila sau aspira cu ușurință topperul.

Creșterea zonei de dormit

Jak utěrky prát a žehlit?Ridicarea și dormitul vă provoacă probleme? Patul este prea jos și pur și simplu nu economisești pentru un pat nou? Topper, o soluție eficientă care nu încarcă portofelul. Patul crește cu până la câțiva centimetri, în plus acoperă denivelările și conferă confort chiar și unei saltele dure. În general, este dat ca înălțimea optimă a unui pat cu o saltea de 45-50 cm. Pentru persoanele cu probleme de mobilitate de până la 60 cm. Încercați un test simplu pentru a găsi înălțimea ideală. Când stați pe pat, toate picioarele sunt pe podea, iar genunchii sunt la un unghi de 90 °

Spatiu intre saltele? Unificați zona de dormit

Jak utěrky prát a žehlit?Salteaua existentă ajunge la sfârșitul vieții sale și căutați o soluție rapidă și economică pentru a-i prelungi durata de viață? Topperul unifică perfect toate denivelările și înmoaie suprafața. Înălțimea zonei de dormit și structura pot fi ajustate în funcție de nevoile dumneavoastră. Salteaua de acoperire aliniază, de asemenea, gropița de pe patul dublu între două saltele sau cusături ridicate. Pur și simplu creează un pat perfect drept. Dormitul pe o saltea așezată poate fi confortabil.

Topper-ul ramane in pozitie cand va miscati

Jak utěrky prát a žehlit?Împărtășești o saltea mare cu partenerul tău și îi poți simți fiecare mișcare? Ori de câte ori se întoarce, ești treaz? Obțineți un topper. Avantajul său este că nu transmite mișcări în timpul schimbărilor în pozițiile de somn. Poate izola șocurile și modificările de presiune pe saltea. O soluție simplă și ieftină la îndemână.

Culoarea spumei saltelei poate fi diferită de cea din imagine - culoarea spumei nu afectează proprietățile saltelei

Uscare: Topperul poate fi uscat într-un uscător

Parametri suplimentari

Categorie: Saltele
Dimensiuni saltea: 160 x 200 cm
Capacitate de incarcare saltea: 120 kg de persoana
Duritatea saltelei: Mediu
Inaltimea saltelei: 3 cm
Greutatea dvs.: 91 - 120 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: