Piscina cu accesorii MAXY 3,66 x 0,76 m

REDUCERI
1 050 Lei –8 % 966 Lei 812 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Înviorare plăcută în zilele toride de vară în grădina dumneavoastră. Piscinele supraterane au multe beneficii. Principalul avantaj este desigur prețul economic de achiziție, structura și aspectul simplu, precum și posibilitatea de a fi plasată oriunde pe o suprafață plană. Piscina MAXY va deveni o piesă practică pentru terasă și grădină.

Încântați-vă împreună cu copii cu noua piscină. Piscina Maxy este realizată din PVC cu 3 straturi și o construcție robustă din metal, care asigură stabilitate și se echilibrează ușor cu greutatea apei. Puteți amplasa piscina pe orice suprafață plană fără modificări prealabile de construcție.

Răcoriți-vă și relaxați-vă lângă apă în propria grădină. Întreaga familie se va folosi de piscina MAXY. Include toate piesele necesare, inclusiv o pompă puternică, sau alte accesorii.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Material:

  • PVC durabil cu 3 straturi oferă protecție împotriva abraziunii și scurgerilor de apă
  • Cadru metalic - structura asigură stabilitatea piscinei, se echilibrează ușor cu greutatea apei și a copiilor care se joacă, structura se dezasamblează ușor fără a fi nevoie de utilizarea altor unelte

Dimensiuni:

  • Diametru: 366 cm
  • Înălțime: 76 cm
  • Volum maxim de apă: 90%
  • Capacitate: 6 503 l

Setul conține:

  • Piscina, cadru metalic pentru piscină, conectori de rack, pompă puternica 1136 l/h, filtru pentru pompă, furtunuri pentru conectarea pompei, cleme pentru furtun, filtre pentru contaminanți, supapă de scurgere, capetele găurilor pompei, garnituri, acoperiș pentru piscină, covoraș pentru piscina, dozator plutitor pentru chimie, broșură POOL ABC + instrucțiuni de asamblare

 

Parametri suplimentari

Categorie: Bazine de inot
Culoare: Albastru
Inaltime: 76 cm
Accesorii: Da
Capacitate: 6 503 l
Diametru: 366 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: