Cearsaf Cocolino microplus cu elastic 180x200 cm CORNY galben

Neevaluat
139,80 Lei –14 %
30261 1 prosteradlo mikroplys 180x200 cm corny zlute
139,80 Lei –14 % 119,80 Lei 100,70 Lei fără TVA
In stoc
Livrare la:
30.9.2022

Cearșafurile noastre de pat dublu micro sunt fabricate din 100% microfibre cu o greutate de 300 g / m2. Sunt plăcute la atingere și foarte calde. Datorită acestui fapt, sunt deosebit de populare în lunile de iarnă. Aceste cearsafuri măsoară 180 x 200 cm și pot fi utilizate pe o saltea de până la 25 cm înălțime. Cearsafurile sunt potrivite și pentru persoanele alergice.

Pentru păstrarea pe termen lung a calității și moliciunii cearsafului, va recomandăm sa il spalati in detergenți pentru rufele delicate și colorate la o temperatură maximă de 40 ° C și uscarea acesteia într-un uscator. Marele avantaj al cearsafului este că nu trebuie călcat.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri micro-pluș

Mikroplyšové prostěradloCearșaful din micro pluș este foarte plăcut la atingere, moale și catifelat. Fibrele scurte și groase vor menține căldura chiar și în lunile cele mai reci. Este ușor de întreținut, nu lasă puf și se usucă rapid. De asemenea, își găsește locul în casele persoanelor alergice. Alături de lenjeria de pat din pluș, creează un loc cald și confortabil în orice pat.

  • Material: 100% poliester
  • Greutatea materialului: 300 g/m2

Dimensiunea cearșafului 180 x 200 cm

Rozměr prostěradla 180x200cmAceasta este dimensiunea tipică a cearceafurilor pentru paturile duble. Sunt dorite atât în gospodării, cât și în diferite tipuri de cazare. Oferim dimensiunea de 180 x 200 cm într-o gamă largă de materiale. Cearșaful este moale și foarte plăcută la atingere.

Culorile cearșafurilor

Galben

Žlutá barva prostěradlaCuloarea razelor soarelui și zilelor de vară. Galbenul o să vă încânte și nu veți mai renunța la el. Cearșaful galben modern va crea o atmosferă irezistibilă de vară deopotrivă în dormitoare și camere de copii. Dacă îl completați cu elemente în culori deschise, veți lumina chiar și cel mai întunecat colț.

Așternere

Cearșaf cu țesătură flexibilă

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafurilor va fi floare la ureche. Cearșafurile flexibile sunt foarte practice, se așează bine pe pat și nu alunecă. Datorită elasticului din țesătură, acoperirea patului va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț. 

Cearșaful cu elastic

Prostěradlo s gumouIndiferent de materialul preferat al cearșafului, cu siguranță vă va plăcea cearșaful cu elastic pe margini. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Prinderea ușoară de saltea și posibilitatea înlocuirii cauciucului reprezintă avantaje importante.

La ce temperatură trebuie spălate cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea blândă la 40 °C este potrivită și sigură pentru orice material. Lenjeria de pat se spală în general la temperaturi între 30 și 60 °C. Satinul, microfibra, terry-ul, jersey-ul sau materialul creponat pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, în mod ideal 40 °C. Veți scăpa de murdărie, transpirație și celulele moarte ale pielii.

  • Temperatura recomandată de spălare: 40 °C

Cât de des se spală cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea cearșafurilor de pat trebuie să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele care transpiră mai mult sau pentru persoanele bolnave, se recomandă reducerea intervalului la o dată pe săptămână.

  • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Aceste cearșafuri pot fi uscate în uscătoarele automate de rufe

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscătorul automat la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturilor. Este important să scuturați corect cearșaful și apoi să îl agățați. Nu folosiți cârligele peste colțuri, materialul poate deteriorat. Uscarea în baie nu este recomandată deoarece este cea mai umedă cameră din casă, iar cearșaful poate căpăta un miros neplăcut. Pentru majoritatea materialelor, se recomandă să se usuce pe un uscător clasic.

Pachetul conține:

  •  1 cearșaf 180 x 200 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri
Culoare: Galben
Gramaj: 300 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 25 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 180 x 200 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: