Prosop Basic gri inchis

Neevaluat
43,80 Lei –50 %
basic tmavě šedý
43,80 Lei –50 % 21,80 Lei 18,30 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Prosoapele din seria Basic sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate mare, care garantează o absorbție și o catifelare optime. Culorile originale schimbă cu ușurință aspectul băii tale. Prosopul are margini decorate cu o margine elegantă. Pe lângă dimensiunea de 70 x 130 cm, veți găsi și seturi asortate culorilor pentru un aspect perfect.

Material:  100% bumbac

Sfatul nostru:Pentru o absorbție și o pufozitate optime a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori înainte de a le utiliza pentru prima dată, fără a utiliza balsamul la temperatura maximă. 60 °C. Produsele nu trebuie călcate.

* produsul a primit certificatul internațional Oeko-Tex Standard 100

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din bumbac

Bavlněná osuškaDacă preferați materialele tradiționale, este bumbacul. Prosoapele din bumbac au fost de înaltă calitate și populare de zeci de ani. Fibrele de bumbac au multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, sunt și puternice și absorbante. Bumbacul de înaltă calitate și de înaltă calitate asigură confort pentru întreaga familie, iar îngrijirea pentru el este foarte ușoară.

  • Greutate: 400 g/m2

Greutate prosop 400 g/m2

Gramáž osušky  400 g/m2Prosoapele cu o greutate de 400 g / m2 sunt fabricate din bumbac de calitate și foarte populare în rândul populației generale. Greutatea medie le clasează printre prosoapele clasice și utilizate pe scară largă. Asigură toate caracteristicile necesare la o bună calitate și confort. Greutatea mai mică se reflectă în principal în rezistența materialului, care este ușor mai subțire, dar suficient de puternic.

Dimensiuni 70 x 130 cm

Rozměr osušky  70 x 130 cmDimensiunea de 70 x 130 cm plasează prosoapele printre cele mai mici, dar mai compacte. Prosoape de călătorie populare, pe care le puteți roti cu ușurință într-o geantă de carton sau piscină, unde vor servi nu numai copiii, ci și părinților. Acestea sunt, de asemenea, populare în diferite tipuri de facilități de cazare sau în cabane și cabane.

Eticheta pentru agatare practica

Péče o ručníkNecesitatea fiecărui prosop, prosop de baie și prosop de ceai este o buclă pentru agățat. Din păcate, mulți producători uită acest fapt. O etichetă funcționează ca un substitut echivalent. Puteți agăța cu ușurință un prosop și un prosop pe fiecare cârlig sau umeraș. Etichetele practice sunt în mare parte albe, cu simboluri de întreținere mici. Veți găsi etichete fixe pe partea mai scurtă a țesăturii la tivul întărit. Cu toate acestea, vă recomandăm să uscați prosoapele întinse pe un raft de bar.

Culoare

Gri

Šedá barva osuškyProsoape în culoarea umbrei și multe combinații de culori. Prosoapele gri sunt ideale pentru orice baie modernă. Ajută la eliminarea anxietății, tensiunii și stresului acumulat. Pur și simplu creați o impresie elegantă în nuanțe de gri.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor de baie

Savost osuškyCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost osuškyPrincipalele proprietăți necesare unui prosop include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea Prosoapelor de baie

Péče o osuškuVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR DE BAIE ESTE 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Cele mai ieftine prosoape mari
Culoare: Gri
Gramaj: 400 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Fara motiv
Dimensiune: 70 x 130 cm
Pret: Leftine până la 30 Lei
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: