Prosop de maini Basic alb

21 Lei –42 %
bile rucniky
21 Lei –42 % 12 Lei 10 Lei fără TVA
In stoc (7 buc)

Prosoapele din gama Basic vor aduce bucurie atât dumneavoastră, cât și portofelului dumneavoastră! Le producem din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate mare, care asigură o absorbție optimă și o textură moale. Culorile originale vor transforma ușor aspectul băii dumneavoastră. Prosoapele au margini decorate cu o bordură elegantă. În plus față de dimensiunea de 50 x 80 cm, puteți găsi la noi și seturi coordonate cromatic pentru un aspect perfect.

Material: 100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție optimă și o textură pufoasă a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele și prosopurile de două ori înainte de prima utilizare, fără a folosi balsam de rufe, la o temperatură maximă de 60 °C. Produsele nu necesită călcare.

Produsul a obținut certificarea internațională Oeko-Tex Standard 100

Notă: Culoarea și bordura prosoapelor pot să difere ușor față de realitate.

Pachetul contine 1 prosop

 

La prima spălare, este necesar să se spele separat!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosoape din bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au o calitate superioară fiind populare de zeci de ani. Fiți convinși de calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac prezintă multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, dar de asemenea, ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură un confort sporit pentru întreaga familie și în plus, îngrijirea lor este foarte ușoară.

  • Greutate: 400 g/m2

Dimensiuni 50 x 80 cm

Una dintre cele mai comune dimensiuni de prosoape, prezentă în multe locuințe, dar și în diferite tipuri de cazare. Dimensiunea de 50 x 80 cm este dimensiunea tipică pentru prosoapele de mâini. Este potrivită pentru a vă șterge pe mâini in utilizarea de zi cu zi în baie sau lavoar. De asemenea poate fi folosit și în ateliere sau diverse tipuri de producție.

Culori disponibile

 Alb

Bílá barva ručníkuCuloarea perfect neutră, pe care o poți asorta cu ușurință prin tonuri mai pronunțate sau pământești. Culoarea purității, aerisește si luminează interiorul oricărei băi. Aspectul elegant, se potrivește nu numai pentru uz casnic, ci și pentru hoteluri sau pensiuni. Albul nu își va pierde niciodată din stil și va arăta întotdeauna proaspăt și curat.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor

Savost ručníkuCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost ručníkuPrintre principalele proprietăți necesare unui prosop se include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea prosoapelor

Péče o ručníkVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR ESTE 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Cele mai ieftine prosoape mici
Culoare: Alb
Material: 100% bumbac
Gramaj: 400 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Fara motiv
Catuse: Da
Dimensiune: 50 x 80 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: