Prosop de maini Basic bej

21 Lei –42 %
kremove rucniky
21 Lei –42 % 12 Lei 10 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Prosoapele din seria Basic vă vor face fericiți dar vă vor salva și portofelul! Fabricate din bumbac de înaltă calitate, cu un gramaj ridicat, care garantează o absorbție și o textură moale optime. Culorile originale vor transforma cu ușurință aspectul băii tale. Marginile prosopului sunt decorate cu un chenar elegant. Pe lângă dimensiunea de 50 x 80 cm , puteți găsi și seturi coordonate în culori pentru un aspect perfect.

Material: 100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție optimă și ca fibrele să rămână pufoase și moi, vă recomandăm să spălați de două ori prosoapele de baie și prosoapele de mână fără a utiliza balsam la o temperatură maximă de 60°C înainte de prima utilizare. Produsele nu trebuie călcate.

* produsul a primit certificatul international Oeko-Tex Standard 100

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată în imagine.

Pachetul contine 1 prosop

 

La prima spălare, este necesar să se spele separat!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosoape din bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au o calitate superioară fiind populare de zeci de ani. Fiți convinși de calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac prezintă multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, dar de asemenea, ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură un confort sporit pentru întreaga familie și în plus, îngrijirea lor este foarte ușoară.

  • Greutate: 400 g/m2

Prosoape cu densitatea de 400 g/m2

Gramáž ručníku 400 g/m2Prosoapele clasice cu o greutate de 400 g/m2 sunt confecționate din bumbac de calitate fiind populare în rândul populației de rând. Greutatea medie a prosoapelor asigură toate proprietățile necesare pentru a asigura calitatea. Greutatea mai mică se reflectă în principal în rezistența materialului, care este puțin mai subțire, dar totuși puternică.

Dimensiuni 50 x 80 cm

Una dintre cele mai comune dimensiuni de prosoape, prezentă în multe locuințe, dar și în diferite tipuri de cazare. Dimensiunea de 50 x 80 cm este dimensiunea tipică pentru prosoapele de mâini. Este potrivită pentru a vă șterge pe mâini in utilizarea de zi cu zi în baie sau lavoar. De asemenea poate fi folosit și în ateliere sau diverse tipuri de producție.

Culori disponibile

Bej

Béžová barva ručníkuPoți crea un interior deosebit cu o combinație de bej și turcoaz. Combinația unui ton pământesc cu o culoare strălucitoare creează o impresie deosebită. Dacă preferi un clasic, poți asorta bejul cu alb. Prosoapele bej sunt un detaliu deosebit în orice baie, evocând un sentiment de siguranță și de acasă. De asemenea, sunt potrivite și în hoteluri sau pensiuni.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor

Savost ručníkuCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost ručníkuPrintre principalele proprietăți necesare unui prosop se include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea prosoapelor

Péče o ručníkVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR ESTE 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Cele mai ieftine prosoape mici
Culoare: Bej
Material: 100% bumbac
Gramaj: 400 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Fara motiv
Dimensiune: 50 x 80 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: