Lenjerie de pat din bumbac LIMBO alb

63 Lei 53 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)
Dimensiune lenjerie de pat
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.

Lenjeria de pat din bumbac de calitate este foarte populară pentru moliciune, absorbție ridicată și respirabilitate. Stilul rustic cu un motiv floral este garantat pentru a transforma orice dormitor. Fundalul alb în combinație cu detalii colorate, design original și țesătură moale vor sprijini un somn liniștit.

Lenjeria de pat din bumbac alb Limbo este echipată cu o închidere discretă cu fermoarAcoperiți-vă în așternuturile moi.

Sfatul nostru: pentru a păstra calitatea lenjeriei de pat preferate, vă recomandăm spălarea pe dos la exterior la o temperatură de maxim 40 °C .

Notă: Afișajul color poate diferi ușor de realitate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri de bumbac

Cearșafuri de bumbac Bumbacul este garantat a fi cel mai durabil și mai utilizat material de lenjerie de pat . Clienții vor aprecia caracteristicile sale excelente și accesibilitatea. Bumbacul este respirabil, moale și elimină perfect orice umiditate. Prin urmare, este potrivit și pentru persoanele care transpira mai mult noaptea. Un posibil dezavantaj este încrețirea și necesitatea ulterioară a călcării. Dovedită de-a lungul anilor, bumbacul este o fibră naturală obținută din planta de bumbac, care este blândă cu pielea întregului corp .

  • Material: 80% bumbac | 20% poliester

Culoarea foilor

Alb

Bílá barva povlečeníAlbul este simbolul simplității si purității. Acoperiți-vă dormitorul cu această culoare a prospețimii. Albul, perfect neutru, creează senzația unui spațiu mai mare și se combină ușor cu alte culori mai puternice. Este o alegere care mereu va oferi stil garantat. Este potrivit atât pentru spații mici, cât și mari, unde aduce o atmosferă elegantă și proaspătă.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată în imagine.

Pornire

Fermoar

Fixarea cearșafurilor cu fermoar Nu ai timp de pierdut și fiecare minut liber contează?! Lenjeria de pat cu fermoar este rapidă, confortabilă și practică . Întinderea, împingerea sau zgârierea neplăcute sunt tabu. Atât fermoarul, cât și glisorul sunt plate și ascunse cu grijă. Vei avea cearșafuri în cel mai scurt timp .

Stilul lenjeriei de pat

Rural

Stil de așternut la țară Modele fără vârstă, care sunt la modă și populare cu toate generațiile. Creează o casă sau o căsuță confortabilă, transformă un stereotip în ceva neobișnuit. Te vor atrage și motivele clasice de flori, table de șah, dungi sau inele. Stilul rustic păstrează valorile originale, funcționalitatea maximă, simplitatea și tradiția . O întoarcere la aceste valori este, de asemenea, la modă, combină motive bogate și culori strălucitoare cu materiale naturale, insuflă nouă energie în casă .

Motivul lenjeriei de pat

Flori

Motiv flori de pat Transformă dormitorul într-o grădină de flori care arată foarte romantic. Motivele trandafirilor, margaretelor sau lalelelor vor aduce o briză răcoritoare în interiorul tău. Florile mari și colorate sunt moderne și populare în dormitoare și camerele copiilor. Puteți obține cu ușurință o atmosferă pasională sau de primăvară cu parfum de exotism și prospețime . Lalelele simbolizează fidelitatea și fiabilitatea, trandafirii pasiune și dorință. Depinde de tine ce floare alegi.

Pot să călc cearșafurile?

Lenjeria de pat trebuie călcată Fără îndoială, cele mai populare materiale de lenjerie de pat precum bumbacul, satinul de bumbac sau microfibra trebuie călcate . Singurul material care nu necesită călcare este creponul. Imediat după spălarea lenjeriei de pat, opriți-l folosind cârligele pentru uscător de rufe. Călcați pe dos pentru a preveni deteriorarea materialului și decolorarea . Să ai grijă de așternutul tău dă roade.

  • Lenjeria de pat trebuie călcată

La câte niveluri ar trebui să spăl lenjeria de pat?

La ce temperatura ar trebui sa ma spal? În general, spălăm lenjeria de pat la o temperatură cuprinsă între 40 și 60 °C . Cearșafurile albe sau de bumbac pot fi spălate la până la 60 °C, în timp ce crepurile trebuie spălate la o temperatură mai scăzută. În general, temperaturile ridicate de spălare pot deteriora fibrele, pot da un aspect mai uzat sau pot cauza decolorarea culorilor. Înainte de prima utilizare, temperatura de spălare trebuie să fie de min. 40°C .

  • Temperatura de spalare recomandata : 40 °C

Cât de des vă spălați cearșafurile?

Cât de des vă spălați cearșafurile? Schimbarea și spălarea lenjeriei de pat este o chestiune firească. În mod optim, ar trebui să spălăm lenjeria de pat în fiecare săptămână, maxim o dată la 14 zile, întoarsă pe dos . Transpirația, boala sau lunile calde de vară contribuie la murdărie, de aceea este de dorit să se acopere mai des. Legat de aceasta este nevoia de a spăla singuri păturile și pernele. Spălați lenjeria de pat nou achiziționată înainte de prima utilizare, se va înmuia .

  • În fiecare săptămână, maxim 1x în 14 zile

Pachetul acestei lenjerii de pat include:

  • 1 bucată de pătură 140 x 200 cm
  • 1 perna 70 x 90 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Lenjerie de pat din bumbac
Culoare: Alb
Dimensiuni pilota: 140 x 200 cm
Dimensiuni perna: 70 x 90 cm
Material: 80% bumbac | 20% poliester
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Motiv lenjerie de pat: Flori
Stil lenjerie de pat: Rural
Inchidere: Fermoar
Anotimpuri: Tot anul
Fara calcare: Nu
Dimensiune lenjerie de pat: 70 x 90 cm | 140 x 200 cm
Pret: Leftine pana la 130 Lei

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: