Patura fleece rosu

Neevaluat
39,80 Lei –5 %
fleecova deka cervena 150x200
39,80 Lei –5 % 37,80 Lei 31,80 Lei fără TVA
7 zile
Dimensiune
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
18.8.2022
Te vei îndrăgosti de această pătură moale din lână fină la prima atingere, este ușoară, pufoasă și uimitor de caldă. Poate fi folosit ca însoțitor ideal pentru o seară rece, un picnic în iarbă sau ca pat pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, este ușor de întreținut și nu rămân pete pe el. 
 

Dimensiune: 150 x 200 cm

Material: 100% microfibra

Sfatul nostru: Pentru a menține calitatea cuverturii de pat, vă recomandăm să o spalați cu fața pe dos la o temperatură maximă de 40 ° C.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Culorile păturilor

Roșu

Červená barva dekyAccesoriile roșii vor crea o atmosferă pasională în orice cameră. Culoare a energiei și a vitalității, poate fi combinată în mod clasic cu accesorii negre. Funcționează și cu nuanțe deschise care luminează și înveselesc interiorul. Combinația de pătură roșie cu elemente gri fac interiorul casei elegant.

Detaliul materialelor

Detail materiáluMaterialele sunt foarte fine, moi și plăcute la atingere. La suprafață puteți vedea bucle mici de fibre de bumbac, care conferă materialului proprietățile sale deosebite și creează efectul 3D. Buclele se pot observa sub lupă pe ambele părți ale materialului de bază, arătând foarte pufos. Lâna, care este foarte subțire și moale, are un detaliu similar cu bumbacul.

Senzația unei pături din fleece?

Pocit z fleecové deky?Fleece, adesea comparat cu lâna naturală, vă va încânta prin moliciunea și ușurința sa extraordinară. Cu siguranță nu veți experimenta senzația de greutate sub o pătură din fleece. În plus, fibra fină de la suprafață este caldă și moale la atingere. Un partener minunat pentru serile reci în casă sau grădină.

Dimensiunea păturii 150 x 200 cm

Rozměr deky 150 x 200 cmPătura clasică cu dimensiunea de 150 x 200 cm va deveni un bun ajutor în casă, grădină sau pe drum. Va da o căldură plăcută și va asigura confortul când vă odihniți sau stați cu prietenii în timpul unei nopți lungi de vară. De asemenea, este potrivită și pentru copii pe malul apei.

Aceste pături sunt călduroase

Tato deka hřejeVă veți îndrăgosti de acest material cald și în același timp moale. Țesătura se adaptează perfect la temperatura corpului și a mediului înconjurător. Pătura ușoară este potrivită și pentru serile mai reci de vară sau zilele de toamnă. Prin urmare, este ideală pentru toate anotimpurile.

Aceste pături nu necesită călcare

Tuto deku nemusíte žehlitMulte dintre materialele folosite la fabricarea păturilor nu trebuie călcate. Deci, dacă aveți o pătură din lână, micropluș, microfibră sau bambus, atunci nu trebuie să o călcați. Doar o spălați și uscați. Imediat după spălarea păturii, întindeți-o bine pe uscător pentru a preveni șifonarea. Păturile de bumbac pot fi călcate după spălare și uscare, menținându-le astfel aspectul neted inițial. Îngrijirea corectă a păturilor vă va oferi satisfacție.

Temperatura de spălare recomandată pentru pătură este de 30°C

Doporučená teplota praní deky je 30°CSpălarea la 30°C este o modalitate foarte blândă și ecologică de a spăla rufele, inclusiv pături, eficient și ușor. Atunci când spălăm la 30 de grade, protejăm nu numai portofelul și natura, dar și fibrele individuale ale țesăturii și culorile acestora. La această temperatură, puteți spăla ușor păturile de bambus și microfibră. Detergenții sunt eficienți astfel încât asigură o spălare perfectă chiar și la temperaturi mai scăzute.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi din fleece
Gramaj: 166 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 30 °C
Dimensiune: 150 x 200 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare