Patura fosforescenta din microflanel STELE ȘI PUNCTE 150x200 cm gri

Ofertă REDUCERI
94 Lei –14 %
svitici seda DEKA hvezdicky 01
94 Lei –14 % 80 Lei 67 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Veți îndrăgi pătura din microflanel foarte plăcută și moale la prima atingere, este ușoară, minunat de caldă și strălucește în întuneric. Chiar și copiii vor adora pătura strălucitoare STELE ȘI PUNCTE 150 x 200 cm în culoarea gri. Puteți folosi pătura cu stele strălucitoare ca însoțitor practic pentru o seară răcoroasă sau poate fi un cadou original pentru cei dragi. Veți aprecia, de asemenea, întreținerea ușoară.

Dimensiune: 150 x 200 cm

Material: 100% microfibra

Sfatul nostru: Pentru a păstra calitatea cuverturii dumneavoastră, vă recomandăm spălarea la o temperatură de maxim 30 °C.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Culoarea păturii

Gri

Šedá barva dekyÎn prezent griul este cu adevărat popular și modern, devenind culoarea de bază a multor combinații. Încercați să conturați o cameră modernă, cu o pătură pe un ton gri. Culoarea arată natural și o puteți combina confortabil cu accesorii colorate din dormitorul sau camera dumneavoastră. Arată excelent împreună cu nuanțe pastelate sau cu clasicul alb.

Notă: Reprezentarea culorilor poate diferi ușor de realitate.

Detaliul materialului

Detaliu al materialului Detaliul materialului este foarte fin, moale și plăcut la atingere. La suprafață, puteți vedea bucle mici de fibre din bumbac care conferă textilului proprietățile sale pozitive și îi creează efectul 3D. Buclele sunt din partea de jos și de sus a materialului de bază, arată cu adevărat pufoase. Lâna, care este foarte subțire și moale, are un detaliu similar bumbacului.

Material pătură 100% microflanel

Material pătură 100% microflanel Microflanelul incredibil de moale este chiar mai moale și mai cald decât microplușul. Păturile din microflanel au sunt foarte moi și respirabile. Este potrivit și pentru persoanele cu alergii sau astm bronșic, are și proprietăți excelente de termoreglare și este foarte ușor de îngrijit. Nu puteți rezista microflanelului, noua generație de micropluș.

Senzație unei pături din microflanel?

Senzație de pătură din microfibră? Microflanelul este foarte delicat cu pielea, ușor și moale la atingere. Sentimentele placute vor fi garantate și de excelente abilități de termoreglare, vă va încălzi iarna și vă va racori vara. Păturile din microflanel vă vor mângâia trupul și sufletul , vă vor bucura în serile lungi și reci în confortul și căldura casei dumneavoastră.

Dimensiunea păturii 150 x 200 cm

Rozměr deky 150 x 200 cmPătura clasică cu dimensiunea de 150 x 200 cm va deveni un bun ajutor în casă, grădină sau când călătoriți. Oferă o căldură plăcută și asigură confortul când vă odihniți sau stați cu prietenii în timpul unei nopți lungi de vară. De asemenea, este potrivită și pentru copii.

Necesită călcare ?

Nu vrei să călci pături? Călcatul este coșmarul tău, puteți alege o pătură pe care nu trebuie să o călcați. Păturile din micropluș, microflanel sau bambus nu trebuie călcate, după spălare și uscare, trebuie doar să le împăturiți. Dacă fierul de călcat nu este prietenul tău, alege dintr-o gamă largă de pături din materiale textile care nu necesită călcare.

Temperatura recomandată pentru spălarea păturii este de 30°C

Temperatura recomandată pentru spălarea păturii este de 30°C Spălarea la o temperatură de 30 °C este o modalitate foarte blândă și ecologică de a spăla rufele, inclusiv păturile, eficient și delicat. Când spălăm la 30°C, protejăm nu numai portofelul dar și natura, ci și fibrele individuale ale textilului și culorile acestora. Puteți spăla ușor păturile de bambus și microflanel la această temperatură. Detergenții actuali sunt atât de eficienți încât asigură o spălare perfectă chiar și la o temperatură mai scăzută.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi din microfibra
Culoare: Gri
Material: 100% microfibra
Gramaj: 220 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 30 °C
Dimensiune: 150 x 200 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: