Lenjerie de pat hotel atlas grádl alba - 4 mm dunga de bumbac cardat

210 Lei –43 %
7611 hotelove povleceni atlas gradl bile 4 mm prouzek mykana bavlna
210 Lei –43 % 119 Lei 100 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Lenjerie de hotel albă de calitate Atlas gradil este fabricată din bumbac cardat cu o greutate mare de 160 g / m2. Această lenjerie de pat cu bandă de 4 mm lățime va oferi interiorului un aspect luxos. Rufele sunt potrivite pentru spălarea în spălătorii mari și excelează astfel în spălarea industrială la 95 °C și utilizarea clorului.

Lenjerie de pat de lungă durată. Garantăm până la 200 de spălări. În timpul producției, se are grijă ca așternutul să treacă optim și lin prin masina de spalat.

Pachetul acestei lenjeri contine:

          1 buc. cearsaf pentru pilota (140 x 200 cm)

          1 buc. cearsaf pentru perna (70 x 90 cm)

Închiderea este așa-numita închidere de tip hotel(buzunar acoperit fără fixare, fără nasturi sau fermoare). Lenjerie de pat potrivită pentru spălarea în spălătorii mari.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lenjerie de pat Atlas Gradl

BavlnaAtlas Gradl, cea mai căutată lenjerie de pat pentru hoteluri, poate fi utilizată în toate tipurile de spații de cazare. Prin proprietățile și confecționarea sa, îndeplinește toate cerințele pentru întreținerea regulată în spălătoriile industriale, având o durată de viață îndelungată. Datorită unui tratament special al țesăturii de bumbac, așa-numita periere a bumbacului mercerizat, acesta dobândește o rezistență mai mare, strălucire si devine plăcut la atingere.

  • Material: 100% bumbac
  • Greutatea materialului: 160 g/m2

Culoarea lenjeriei de pat

Alb

Bílá barva povlečeníAlbul este simbolul simplității si purității. Acoperiți-vă dormitorul cu această culoare a prospețimii. Albul, perfect neutru, creează senzația unui spațiu mai mare și se combină ușor cu alte culori mai puternice. Este o alegere care mereu va oferi stil garantat. Este potrivit atât pentru spații mici, cât și mari, unde aduce o atmosferă elegantă și aerisită.

Sistem de închidere

Tip plic

zapínání na hotelovou kapsuSchimbarea frecventă a așternuturilor durează mult timp. Alegerea ideala este închiderea tip plic, cel mai des întâlnită în hoteluri. Schimbarea ușoară și rapidă a așternutului va fi apreciată de multe persoane. Acest plic sau buzunar este de fapt o suprapunere a materialului din interiorul așternutului în care este introdusă o plapumă sau o pernă. Soluție practica și simplă pentru hoteluri și alte facilități de cazare.

Temele lenjeriilor de pat

Monocrom

Motiv povlečení jednobarevné Iubitorii de stil simplu si elegant vor putea alege intre multe variante de culori ale asternuturilor. Un mare avantaj este usurinta cu care le puteti asorta cu celelalte accesorii din interior. Stilurile minimalist si scandinav folosesc de obicei naturalete si un design simplu si curat, pe care le puteti obtine cu lenjeria de pat monocroma.

Stilul lenjeriilor de pat

Minimalist

Motiv povlečení minimalistickýExista frumusete in simplitate, asa ca haideti sa scapam de lucruri inutile. Jucaus, simplu si pur este formula minimalismului. Motivele monocrome si discrete vor relaxa atmosfera intregului dormitor. Culorile neutre vor calma mintea si vor aduce pace si stabilitate. Culorile preferate sunt albul, cremul sau griul deschis, care pot fi combinate in diferite feluri. Atemporal si popular, acesta este minimalismul, deoarece mai putin inseamna uneori mai mult.

Se pot călca așternuturile?

Povlečení je nutné žehlitFără îndoială, cele mai populare materiale, cum ar fi bumbacul, satinul de bumbac sau microfibra necesită călcare. Singurul material care nu necesită călcare este cel creponat. Imediat după spălare întindeți așternuturile cu ajutorul clemelor de rufe. Pentru a preveni deteriorarea materialului și decolorarea culorilor, călcați lenjeria pe partea interioară. Îngrijirea atentă a așternuturilor va aduce satisfacție pe termen lung.

  • Lenjeria de pat trebuie călcată

La câte grade se spală așternuturile? 

Na jakou teplotu prát?În general, lenjeria de pat se spală la temperaturi intre 40 si 60°C. Lenjeria albă sau din bumbac poate fi spălată până la 60°C, în timp ce pentru crep este recomandat să alegeți o temperatură mai scăzută. De obicei, temperaturile ridicate de spălare pot deteriora fibrele, pot da o impresie de uzura sau pot decolora culorile. Înainte de prima utilizare, temperatura de spălare trebuie să fie min. 40 °C.

  • Temperatura recomandată de spălare: 95 °C

Cât de des se spală așternuturile? 

Jak často povlečení prát?Desigur, schimbarea și spălarea lenjeriei de pat este necesară. În mod optim, ar trebui să spălăm lenjeria în fiecare săptămână, maxim o dată la 14 zile, întoarsă pe dos. Transpirația, îmbolnăvirea sau lunile călduroase de vară contribuie la murdărire, de aceea este de preferat să fie spălată mai des. În aceste situații, este nevoie să se spele și pilotele sau pernele. Spălați lenjeria de pat nou achiziționată înainte de a o folosi pentru prima dată, va deveni și mai moale.

  • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Pachetul acestei lenjerii de pat contine:

  •  1 fata de patura 140 x 200 cm
  •  1 fata de perna 70 x 90 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Pentru hoteluri
Culoare: Alb
Dimensiuni pilota: 140 x 200 cm
Dimensiuni perna: 70 x 90 cm
Material: 100% bumbac
Gramaj: 160 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 95 °C
Motiv lenjerie de pat: Monocroma

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: