Perna pentru scaun Soft Davos gri

23 Lei –8 %
podesdaky SOFT davos sedy 2
23 Lei –8 % 21 Lei 18 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Perna pentru scaun decorativa confortabila Soft este potrivita pentru orice bucătărie sau grădină. Umplerea sa este realizată din spumă, astfel încât nu-și pierde forma și asigură confortul necesar. Perna pentru scaun poate fi spălata într-o mașină de spălat la 40 ° C.

Husa scaunului este fabricată din bumbac 100%, iar umplutura sa constă dintr-un strat gros de 7-9 cm de spumă. Perna are forma unui pătrat cu colțuri rotunjite de 40 x 40 cm.

Perna este atașata la scaun cu corzi în aceeași culoare cu husa.

Notă: Culoarea reprezentată poate fi ușor diversă decât cea reală. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

De ce și unde se folosesc pernele pentru scaun?

Pernele de scaun măresc confortul în sine în timpul șederii. Sunt ideale pentru scaunele din lemn fără șezut tapițat. Perna sporește confortul, are o textură moale și previne pătrunderea rapidă a frigului în timpul nopților lungi. În plus, sunt un plus excelent pentru interior, datorită unei game largi de culori și modele, le puteți asorta cu ușurință cu alte piese de mobilier. Un alt avantaj este, fără îndoială, protecția împotriva murdăriei și uzurii.

Din ce sunt făcute pernele și cu ce sunt umplute?

Piața oferă un număr inepuizabil de perne. Țesătura cel mai des folosită este bumbacul sau microfibra. Caracteristica principală a bumbacul natural este absorbția ridicată și rezistență, microfibra cu textura sa unică moale și uscare rapidă. Partea inferioară a unor tipuri de perne poate fi realizată din material nețesut. Perna textilă este umplută cu spumă cu o grosime de 1,5 cm până la 10 cm sau alte materiale. Se folosește cel mai mult spumă întreagă sau zdrobită.

Se pot spăla și călca?

Da. Pernele din bumbac și microfibră umplute cu spumă pot fi spălate într-o mașină de spălat obișnuită. Temperaturi ideale sunt 30°C, maxim 40°C pentru programul de spălare manuală. După spălare, lăsați pernele de scaun să se usuce complet. Uscarea insuficientă poate duce la mucegai și deteriorarea țesăturii. Când este folosită în aer liber, poate fi impregnată cu produse speciale care facilitează curățarea.

Cum se atașează perna de scaun?

Pur și simplu atașați perna de spătarul scaunului folosindu-vă de șnururi. Șnururile sunt cusute ferm pe o parte a pernei. Acestea garantează fixarea perfectă, dar și îndepărtarea acesteia cu ușurință. Alegeți întotdeauna o pernă de dimensiunea scaunului.

Parametri suplimentari

Categorie: Perne pentru scaune
Culoare: Gri
Material umplutura: 100% poliester
Material exterior: 100% bumbac
Produs ceh: Da
Dimensiune: 40 x 40 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: