Perna pentru sezlong Culoare negru, SHINE

105 Lei 88 Lei fără TVA
14 zile

Un șezlong confortabil cu pernă este potrivit pentru orice balcon sau grădină. Umplutura sa este din spumă, astfel încât nu își pierde forma și asigură confortul necesar. Datorită șnurului și elasticelor de pe ambele părți, perna rămâne mereu fermă. Perna se poate spăla la mașina de spălat la o temperatură de 40°C.

Partea superioară a husei este realizată din 41% PES și 59% Fansa. Perna șezlongului este realizată din spumă de 5 cm grosime. Dimensiunea pernei este de 55 x 185 cm.

Lungimea șezutului: 115 cm
Lungimea spătarului: 70 cm 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

De ce și unde se folosesc pernele pentru scaun?

Pernele de scaun măresc confortul în sine în timpul șederii. Sunt ideale pentru scaunele din lemn fără șezut tapițat. Perna sporește confortul, are o textură moale și previne pătrunderea rapidă a frigului în timpul nopților lungi. În plus, sunt un plus excelent pentru interior, datorită unei game largi de culori și modele, le puteți asorta cu ușurință cu alte piese de mobilier. Un alt avantaj este, fără îndoială, protecția împotriva murdăriei și uzurii.

Din ce sunt făcute pernele și cu ce sunt umplute?

Piața oferă un număr inepuizabil de perne. Țesătura cel mai des folosită este bumbacul sau microfibra. Caracteristica principală a bumbacul natural este absorbția ridicată și rezistență, microfibra cu textura sa unică moale și uscare rapidă. Partea inferioară a unor tipuri de perne poate fi realizată din material nețesut. Perna textilă este umplută cu spumă cu o grosime de 1,5 cm până la 10 cm sau alte materiale. Se folosește cel mai mult spumă întreagă sau zdrobită.

Se pot spăla și călca?

Da. Pernele din bumbac și microfibră umplute cu spumă pot fi spălate într-o mașină de spălat obișnuită. Temperaturi ideale sunt 30°C, maxim 40°C pentru programul de spălare manuală. După spălare, lăsați pernele de scaun să se usuce complet. Uscarea insuficientă poate duce la mucegai și deteriorarea țesăturii. Când este folosită în aer liber, poate fi impregnată cu produse speciale care facilitează curățarea.

Cum se atașează perna de scaun?

Pur și simplu atașați perna de spătarul scaunului folosindu-vă de șnururi. Șnururile sunt cusute ferm pe o parte a pernei. Acestea garantează fixarea perfectă, dar și îndepărtarea acesteia cu ușurință. Alegeți întotdeauna o pernă de dimensiunea scaunului.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Perne pentru scaune
Culoare: Neagra
Material umplutura: spuma
Dimensiune: 55 x 185 x 5 cm
Materialul Husei: 41% PES | 59% Fansy

Jak připevnit na lehátko

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: